Продуктът, от който забелязахте резултат

• 117 892
  • 524
  •   1
Отговори
# 240
А да ви попитам, имате ли мнение за ежедневните био превръзки? Чудех им се веднъж на едни такива на Паломита и беше доста стресиращо това, че изглеждаха зацапани, а то било от билките..Ползвал ли ги е някой, защото ако са хубави ще преглътна как изглеждат Thinking

# 241
Ето и моите любими продукти:
  Масло против стрии на "Икаров"-ползвах го през бременноста и въпреки че качих доста,а после рязко отслабнах, нямам нито една стрия,а и кожата ми не се отпусна.
  Розова вода за почистване и тонизиране -кожата на лицето ми е проблемна,но откакто използвам розовата вода изглежда много добре,почти нямам черни точки,пъпките напълно изчезнаха,а и не изсушава като други лосиони против акне.
  Правя си и една маска с хума,антибиотична пудра,сяра на прах и малко вода веднъж в месеца.
Само с косопада не мога да се преборя,а вече какво ли не съм ползвала.

# 242
  • София
Скрит текст:
Омагьосана съм буквално от този продукт за коса!
Сложи в малкият си джоб всички познати ми и използвани финиши за коса, барабар с Коприната на Чи!! ooooh!
Нужни са само две натисканията на помпата като количество за дължината на цялата коса. Прави косата мека, ефирна и нежна! Не мога да спра да я пипам! Mr. Green Heart Eyes Hug
Скрит текст:
WHAT IT IS:
 A finishing and styling oil

WHAT IT DOES:
 Smooths and adds shine

KEY INGREDIENTS:
 Roucou oil (conditioner)

HOW IT FEELS/SMELLS/LOOKS:
 This watery oil has a leafy vanilla scent.

WHY WE LIKE IT:
 Proof that oil needn't equal grease, this formula softens hair and adds just a subtle hint of polish. You can also use it before bed as an overnight conditioning treatment: Just spritz it on fingers and run them through strands, starting a few inches from the roots.

AWARDS:
Best of Beauty 2012

Нали не сплесква косата по никакъв начин? Аз го намерих на цена 50мл за около 25лв. Това добре ли е?

Разбрах, че трудно се намира този продукт, ще се радвам да споделите къде се предлага в София, косата ми е твърда и непокорна, много искам да я омекотя и подредя с изпитан продукт.
Присъединявам се към питането. И как се казва/фирма.

# 243
А да ви попитам, имате ли мнение за ежедневните био превръзки? Чудех им се веднъж на едни такива на Паломита и беше доста стресиращо това, че изглеждаха зацапани, а то било от билките..Ползвал ли ги е някой, защото ако са хубави ще преглътна как изглеждат Thinking

Аз ги купих веднъж и получих сериозно дразнене.

# 244
Скрит текст:
Сложи в малкият си джоб всички познати ми и използвани финиши за коса, барабар с Коприната на Чи!! ooooh!
Нужни са само две натисканията на помпата като количество за дължината на цялата коса. Прави косата мека, ефирна и нежна! Не мога да спра да я пипам! Mr. Green Heart Eyes Hug
Скрит текст:
WHAT IT IS:

Намерих го Онлайн, в аптеки Оптима.

WHAT IT DOES:
 Smooths and adds shine

KEY INGREDIENTS:
 Roucou oil (conditioner)

WHY WE LIKE IT:
 Proof that oil needn't equal grease, this formula softens hair and adds just a subtle hint of polish. You can also use it before bed as an overnight conditioning treatment: Just spritz it on fingers and run them through strands, starting a few inches from the roots.

AWARDS:
Best of Beauty 2012

Нали не сплесква косата по никакъв начин? Аз го намерих на цена 50мл за около 25лв. Това добре ли е?

Разбрах, че трудно се намира този продукт, ще се радвам да споделите къде се предлага в София, косата ми е твърда и непокорна, много искам да я омекотя и подредя с изпитан продукт.
Присъединявам се към питането. И как се казва/фирма.
Намерих го онлайн, в аптеки Оптима.

# 245
  • София
Все пак, не мога да разбера марката му, от тази снимка. Как да го потърся?

# 246
Марката е Давинес  Peace

# 247
# 248
Доволна съм от:
Спирала - Лореал Архитект 4Д(както и всички други на Лореал, но тази ми е любима), Евелин - EVELINE COSMETICS, VOLUMIX VOLUME LIFT & SEPERATION
Почистване: -
1.Пяна на Нивеа - и розовата и синята. От двуфазния лосион не съм доволна - подпухнаха ми очите, дразнеше ми и оставаше мазен филм.
2. Тоалетно мляко Дева с алое вера, Билка с бяло грозде
3. Мицеларна вода на Виши
4. Тоалетно мляко на Виши
Червила на ГР - Velvet matte
Кремове: (за смесена кожа)
Биотен - хидратиращ, 25-35г.
Евелин - хидратиращ и матиращ(но има парабени)
Уриаж - хидратиращ за комбинирана кожа - добре матира, има уникална консистенция и аромат
Относно заздравителите за нокти - ползвала съм почти всичко за моите цепещи се нокти, включително и прехваления на Мавала, но освен, че ноктите ми станаха по-твърди, нищо друго не видях...продължаваха да се разслояват. Спасението е Евелин 8 в 1. За 10 дни си оправих ноктите и нямам нито един разслоен нокът. Досега за интервал от половин година съм направила 2 курса от по 10 дни, като втория не беше поради разслоени нокти, а просто исках по-бързо да пораснат.  Страхотен е, на цена от 4,5-5лв.
Топ лак - Флормар Quick dry extra shine
Лосион за премахване на дълготраен грим на Avon
Това е засега! Сигурно има и други, но в момента не се сещам. Ще допълвам!

# 249
  • София
Скрит текст:
WHAT IT IS:

WHAT IT DOES:
 Smooths and adds shine

KEY INGREDIENTS:
 Roucou oil (conditioner)

WHY WE LIKE IT:

AWARDS:
Best of Beauty 2012

Не. По никакъв начин. Дъщеря ми постоянно ми напомня да и слагам и на нея от "специалното" олио. Mr. Green Heart Eyes Тя е с коса до средата на гърба и при нея също наблюдавам добрият ефект от елексирчето. Косата е по-жива, мека и ароматът....ах, той води до пристрастяване! Hug
Но.. пардон, за цената. Това трябва да е цена за опаковка от 125мл. Peace

О, сега видях и другите питания.
Има го във всяка аптека Субра и Ремедиум. При козметиката за коса. Давинес търсете. Peace

# 250
Шампоаните на Давинес също са страхотни, който търси олиото може да погледне и за тях.

# 251
Страшно съм доволна от Серума с колаген на Орифлейм, кожата става перфектно гладка! Купувам си за трети четвърти път!

# 252
Много останах доволна от тази паста Елгидиум, анти- плака. След почистване на зъбен камък увеличи почти двойно времето до следващото почистване. Усещането за мен и семейството ни след миенето с тази паста е, че зъбите скърцат от чистота. Откакто съм я открила всеки път, когато се опитам да я сменя, някой вкъщи се цупи, че съм купила "гадна паста" и ме съветва да купя пак Елгидиум.

Много харесвам и балсамчетата за устни Carmex. И на Nuxe прехваленото балсамче съм пробвала, и на Корес, и въобще всичко, за което чуя, защото балсамчетата са ми страст. Това е най- доброто, регенерира страхотно много напукани устни. Има една отрицателна черта - няма го в България.

Никога не оставам и без ролката дезодорант на Виши против изпотяване. Лично при мен намалява изпотяването без да го спира напълно. Харесва ми как действа. Харесвам най- много този със зелената капачка. Има много лек, свеж мирис.

Топ лак Poshe, откакто го открих, лакирането е песен. Изключително бързо съхне и дава невероятен блясък. Пак не се намира в България за съжаление.

Маслата за тяло на The Body shop. Харесват ми миризмите и действието им. От около половин година не оставам без такова масло. Единственият минус е, че свършват бързичко и не се намират в България.

Това е засега, тези продукти са постоянни в моя арсенал. Много ги харесвам и за момента не ги заменям за нищо.

# 253
Харесвам мицеларната вода на Биодерма, розовата капачка, кожата став мекичка и чиста  Simple Smile

# 254
Много останах доволна от тази паста Елгидиум, анти- плака. След почистване на зъбен камък увеличи почти двойно времето до следващото почистване. Усещането за мен и семейството ни след миенето с тази паста е, че зъбите скърцат от чистота. Откакто съм я открила всеки път, когато се опитам да я сменя, някой вкъщи се цупи, че съм купила "гадна паста" и ме съветва да купя пак Елгидиум.

И аз взех, само че за избелване и съм много доволна. А приятеля ми същата като твоята и той споделя същите отзиви. Майка му е фармацевт и ни я предложи, понеже все нещо не ни харесваше в другите пасти  Laughing и си мисля, че това е нашата марка относно зъбите да са ни чисти и най-вече здрави smile3521

Общи условия

Активация на акаунт