Продуктът, от който забелязахте резултат

• 117 894
  • 524
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета!  Heart Eyes

Питам се дали някой се е сблъсквал с проблем като моя.. от години в отчаян опит да намеря правилния тоник за лице винаги попадам на несполучливи за моя тип кожа..  Sad какви ли не съм купувала вкл и маски за лице и от всичките ми излизат  пъпки, използвам продукти без спирт или алкохол, защото кожата ми е предимно суха, последно си купих на `Mixa Sensitive skin expert` резултата както винаги нови пъпки, явно някоя от съставките не ми понася или съм алергична, но така и нз от коя .. сега много се колебая дали да не закупя ето тоози продукт с алое вера:

http://www.flp.bg/bg/P_Rehydrating-Toner_bg.htm

но ме е страх да не се прецакам и отново да си хвърля парите в боклука . . моля ви споделете някой ако има подобен проблем и дали е намерил решение Simple Smile

# 226

Питам се дали някой се е сблъсквал с проблем като моя.. от години в отчаян опит да намеря правилния тоник за лице винаги попадам на несполучливи за моя тип кожа..  Sad какви ли не съм купувала вкл и маски за лице и от всичките ми излизат  пъпки, използвам продукти без спирт или алкохол, защото кожата ми е предимно суха, последно си купих на `Mixa Sensitive skin expert` резултата както винаги нови пъпки, явно някоя от съставките не ми понася или съм алергична, но така и нз от коя .. сега много се колебая дали да не закупя ето тоози продукт с алое вера:

но ме е страх да не се прецакам и отново да си хвърля парите в боклука . . моля ви споделете някой ако има подобен проблем и дали е намерил решение Simple Smile

Пробвай с розова вода, тя е универсална! Ползвала съм я на всякакъв тип кожа, когато работих като козметичка и нямах проблеми. Simple Smile

# 227

Аз съм доволна от Nivea  Wink

# 228
А по повод заглавието на темата, продукт, от който най- много съм усетила резултат, мога да препоръчам шампоан и ампула на Сери. Мисля, че всички продукти от серията са добри, но този против косопад определено ми помогна, а косата ми наистина много капеше. Та ако някой има подобен проблем да опита  thumbsup

# 229
Здравейте, мили дами! Simple Smile
Влизам за първи път и веднага се натъквам на тази хубава и полезна тема. Искам да споделя и моят опит и ще се радвам да бъда полезна и на някой друг.
Малко обяснения: от няколко години страдам от себороен дерматит и до момента голяма част от продуктите които съм тествала не вършат обещаното.
От няколко месеца започнах да използвам масло от авокадо, като маска, преди шампоана и ефектите са невероятни!
Ефекти: себорегулатор, скалпа не се бели, косата е мека и лъскава, antifriz.  Heart Eyes

В началото бях много скептично настроена, но веднага след първата апликация забелязах резултати. За мен е незаменим продук. Тъй като всеки организъм е различен и нашето тяло реагира различно на различните продукти, споделете вашият опит с мен.
Някоя от вас пробвала ли е авокадово масло и какви ефекти е забелязала?

# 230
  • София
thevelenia, да разбирам ли, че втриваш маслото от авокадо в скалпа? Ако да, колко време седиш така?

Благодаря предварително!  bouquet

# 231

thevelenia, да разбирам ли, че втриваш маслото от авокадо в скалпа? Ако да, колко време седиш така?

Благодаря предварително!  bouquet
Здравей Ним! Да, втривам го в скалпа и масажирам докато не ми омръзне Laughing След което оставям да престои от 10 до 30 минути (в зависимост от колко време разполагам), след което измивам косата с деликатен шампоан.Резултатът е страхотен и не остава следа от мазно, имайки в предвид че имам мазна коса .
Радвам се ако съм била полезна  Heart Eyes

# 232
Питам се дали някой се е сблъсквал с проблем като моя.. от години в отчаян опит да намеря правилния тоник за лице винаги попадам на несполучливи за моя тип кожа..  Sad
 . . моля ви споделете някой ако има подобен проблем и дали е намерил решение Simple Smile

Пробвай с розова вода, тя е универсална! Ползвала съм я на всякакъв тип кожа, когато работих като козметичка и нямах проблеми. Simple Smile
+1 за розовата вода. При мен и тоникът 20+ на Phytocode работи добре.

# 233
Reve de miel Nuxe - балсама за устни в бурканчето, дъ бест.

Good to Go на Essie, извивачката за мигли на Shu Uemura и Tangle Teezer-a промениха живота ми.

Етерично масло от Иланг Иланг за мека и гладка коса.

Като се сетя за другите, ще ги възпея тук обезателно. Wink
Наистина ли извивачката за мигли на Shu Uemura е толкова добра?
Какъв е ефекта след използването й?
Аз досега не съм използвала извивачка и не знам какво да очаквам като резултат, но определено ще пробвам.
Откакто ползвам  Tangle Teezer-a  не бих ползвала друга четка за коса никога.

# 234
  • София
Здравей Ним! Да, втривам го в скалпа и масажирам докато не ми омръзне Laughing След което оставям да престои от 10 до 30 минути (в зависимост от колко време разполагам), след което измивам косата с деликатен шампоан.Резултатът е страхотен и не остава следа от мазно, имайки в предвид че имам мазна коса .
Радвам се ако съм била полезна  Heart Eyes

Благодаря още веднъж!  bouquet

# 235
Аз съм  много доволна от:

1. масло за коса на Pantene от аргановата им серия (страхотно масло, не прави косата на клечки, а я разресва и прави много мека)

2. био арганово масло за лице (прави кожата ми здрава)

3.сух шампоан за коса на Klorane

4. за акне - микстура Алба  (продава се в аптеките; струва 2лв)

5. за акне - Aknicare lotion

6. Vaseline (няма го в БГ, но е вълшебен. Зимата е моето спасение при напукани устни или рани от бърсане на носа) https://www.google.bg/search?q=vaseline&source=lnms&tbm= … -vera%3B500%3B500

7. коректор NYX HD (няма го в БГ, много хубав и плътен коректор,  струва около 5$) https://www.google.bg/search?q=corector+nyx+hd+concealer&sou … 63157%3B250%3B250

# 236
Лосион и крем за проблемна и акнеична кожа на Биотрейд - елиминира лъскавината и намалява чувствително появата на бели и черни точки, а мъжът ми пробва преди това какво ли не, без резултат.

# 237
Омагьосана съм буквално от този продукт за коса!
Сложи в малкият си джоб всички познати ми и използвани финиши за коса, барабар с Коприната на Чи!! ooooh!
Нужни са само две натисканията на помпата като количество за дължината на цялата коса. Прави косата мека, ефирна и нежна! Не мога да спра да я пипам! Mr. Green Heart Eyes Hug
Скрит текст:
WHAT IT IS:
 A finishing and styling oil

WHAT IT DOES:
 Smooths and adds shine

KEY INGREDIENTS:
 Roucou oil (conditioner)

HOW IT FEELS/SMELLS/LOOKS:
 This watery oil has a leafy vanilla scent.

WHY WE LIKE IT:
 Proof that oil needn't equal grease, this formula softens hair and adds just a subtle hint of polish. You can also use it before bed as an overnight conditioning treatment: Just spritz it on fingers and run them through strands, starting a few inches from the roots.

AWARDS:
Best of Beauty 2012

Нали не сплесква косата по никакъв начин? Аз го намерих на цена 50мл за около 25лв. Това добре ли е?

# 238
Имам студова алергия и ръцете ми страдат. Случайно открих Леокрема универсален крем с арган, спаси ме, засега.

# 239
Омагьосана съм буквално от този продукт за коса!
Сложи в малкият си джоб всички познати ми и използвани финиши за коса, барабар с Коприната на Чи!! ooooh!
Нужни са само две натисканията на помпата като количество за дължината на цялата коса. Прави косата мека, ефирна и нежна! Не мога да спра да я пипам! Mr. Green Heart Eyes Hug
Скрит текст:
WHAT IT IS:
 A finishing and styling oil

WHAT IT DOES:
 Smooths and adds shine

KEY INGREDIENTS:
 Roucou oil (conditioner)

HOW IT FEELS/SMELLS/LOOKS:
 This watery oil has a leafy vanilla scent.

WHY WE LIKE IT:
 Proof that oil needn't equal grease, this formula softens hair and adds just a subtle hint of polish. You can also use it before bed as an overnight conditioning treatment: Just spritz it on fingers and run them through strands, starting a few inches from the roots.

AWARDS:
Best of Beauty 2012

Нали не сплесква косата по никакъв начин? Аз го намерих на цена 50мл за около 25лв. Това добре ли е?

Разбрах, че трудно се намира този продукт, ще се радвам да споделите къде се предлага в София, косата ми е твърда и непокорна, много искам да я омекотя и подредя с изпитан продукт.

Общи условия

Активация на акаунт