Продуктът, от който забелязахте резултат

• 117 907
  • 524
  •   1
Отговори
# 210
Бихте ли ми препоръчали фон дю тен за акне?
Четох в интернет, че има такива, но са за мазна кожа, склонна към акне, на мен обаче ми трябва за суха/нормална кожа с акне.

Можеш да си вземеш фон дьо тен на La Roche Posay. Знам, че техните продукти са предназначени за хора с чувствителна кожа и се препоръчват от дерматолозите.

# 211
Привет! Не съм чела темата отначало, но влизам, за да споделя един "лек" за тъмни петна по лицето. След лятната отпуска петната, с които се боря от години, станаха доста тъмни. Не съм излизала от къщи навън без ББ крем и пудра отгоре от месеци  ooooh! Прочетох една статия (в някакъв безплатен вестник), че лимонът може да ги излекува. Реших да опитам. Мажа се вече 10 дни с парченце лимон сутрин и вечер. Когато лимонът изсъхне и започне да ми "опъва" лицето, го изплаквам. Вчера се "престраших" да изляза само със слънцезащитен крем, без ББ крем, пудра, руж и пр. Има видим ефект. Продължавам, защото макар и доста по-бледи, петната са още там. В статията пишеше, че трябва да минат поне 2 седмици "лимонова терапия", за да се постигне видим ефект.
Препоръчвам на всички тази евтина процедура срещу досадни петна по лицето  Peace Има ефект!

# 212
Момичета, откъде от София мога да си купя продуктите на Кодали?

# 213
Ролерът за околоочен контур на Скинкод - моментално подпухналостта и торбичките изчезват.

# 214
  • София
Момичета, откъде от София мога да си купя продуктите на Кодали?

Няма ги в БГ. Само онлайн.

# 215
Привет! Не съм чела темата отначало, но влизам, за да споделя един "лек" за тъмни петна по лицето. След лятната отпуска петната, с които се боря от години, станаха доста тъмни. Не съм излизала от къщи навън без ББ крем и пудра отгоре от месеци  ooooh! Прочетох една статия (в някакъв безплатен вестник), че лимонът може да ги излекува. Реших да опитам. Мажа се вече 10 дни с парченце лимон сутрин и вечер. Когато лимонът изсъхне и започне да ми "опъва" лицето, го изплаквам. Вчера се "престраших" да изляза само със слънцезащитен крем, без ББ крем, пудра, руж и пр. Има видим ефект. Продължавам, защото макар и доста по-бледи, петната са още там. В статията пишеше, че трябва да минат поне 2 седмици "лимонова терапия", за да се постигне видим ефект.
Препоръчвам на всички тази евтина процедура срещу досадни петна по лицето  Peace Има ефект!

Благодаря за инфото, аз мисля да опитам "лимоновата терапия" Simple Smile Peace

# 216
Момичета, моля ви споделете от кой продукт за махане на грим от очите сте доволни. Какво ли не опитах включително хвалената Biotherma и всяка сутрин имам черни следи под очите от спиралата, а тя дори не е водоустойчива, моливът ми за очи също не мога да го почистя добре.  ooooh!

# 217

Иска ми се повече техни неща да пробвам. НО бавно. Без натрупване. Peace

Една от най-добрите серии,които продаваме в аптеката Simple Smile
Млякото за коса и шампоана от серията ,която е показала копче са вълшебни.
По принцип има мостри,така,че питайте Hug

Кое е това мляко? Потърсих в сайта, но не го намерих.Може ли линк? Simple Smile

# 218
  • София
Водоустойчива спирала и ФДТ махам успешно, без търкане с напоен тампон от това:
,
после мия лицето с това:
, като розовото ми се отразява по-добре, защото изобщо после не ми опъва кожата.  Peace

# 219
Здравейте, дами!
Бихте ли ми препоръчали някакъв спрей против наелектризиране на косата - от известно време косата ми постоянно е наелектризирана, след изправяне с преса става просто някакъв ужас и не мога да си обясня защо... Simple Smile

# 220
  • София
Записвам се да следя редовно. Засега мога да похваля само балсама за лесно разресване на Виктория Бюти. Както срешиш косата, така остава, колкото и да е мека и хвърчаща на всички страни.

Заинтригува ме, защото досега не съм попадала на такъв, въпреки многобройните опити и цени Cry
А не омазнява ли косата ?

# 221
От две неща забелязах веднага страхотен резултат - олиото за тяло на Weleda с облепиха. Вземам душ вечер преди лягане и намазвам цялото си тяло, на другия ден кожата е супер хидратирана, мека и някои малки зачервявания изчезват.

Вторият продукт е кремът за коса Phyto 7. Слагам го по краищата във влажна коса след измиване (може да се слага и на суха през деня, за да се освежи). Имах изключително сухи и цъфтящи краища, сега е супер мега и жизнена. Препоръчвам!

# 222
Аз съм много доволна от кокосово масло (от био магазин) за маски за коса, както и за ноктите ми. Косата ми изглежда много по-подредена и пада тежко, а ноктите предвид дехидратацията, на която са подложени, много добре се отразява. Др. много полезен продукт за ноктите е рациновото масло още от първия път се виждат резултатите, стават по гладки и кожичките омекват.  Wink

# 223
Момичета, моля ви споделете от кой продукт за махане на грим от очите сте доволни. Какво ли не опитах включително хвалената Biotherma и всяка сутрин имам черни следи под очите от спиралата, а тя дори не е водоустойчива, моливът ми за очи също не мога да го почистя добре.  ooooh!
Аз имах същия проблем и се оказа, че всъщност проблема не идва от козметиката с която почистваме грима. Просто трябва да се обърне повчече внимание за почистване на основата на мигличките. Обикновенно там се задържа туж и трудно се маха.

# 224

Общи условия

Активация на акаунт