Продуктът, от който забелязахте резултат

• 117 916
  • 524
  •   1
Отговори
# 195
По въпроса за разширените пори-ходите ли редовно на почистване на лице при козметик? Според моята  се разширявали заради тези под кожни натрупвания които не се почистват

Ходила съм, в минало време. Ако говорим за механично почистване, кожата се травмира, при мен лично допълнителна екстра са спукани капиляри. Сега мисля, че вече много малко козметички практикуват механично почистване.
Сега ползват ензимни пилинги и лазер, мисля. Ходила съм само веднъж, но с едно посещение е ясно, че резултат няма да има. Някой може да сподели, ако има опит.

# 196
Здравейте. Темата е чудесна. Ето от какво съм доволна аз:
Масло против целулит Хвойна - Икаров - мажа след баня /но трябва и фитнес/
Масло от авокадо + вит.е - Икаров - с него си мажа лицето вечер след баня
Масло против стрии - Икаров - не е махнал всичките ми стрии /а те са доста след раждането/. но ги прави не толкова дълбоки
Масло макадамия - Икаров - наскоро си го взех и пак мажа само стриите
Amix no fat cellulite - много добър, мажа се сутрин и преди кардио в залата
Стимулант за коса - Икаров
Всички продукти на himalaya herbals - всичките са много хубави, изпробвала съм голяма част от тях
Псило-балсам 1%гел - с него мажа малката като има захапано от бълхи - много я нападат и с това мазало минават за 5 дни максимум иначе си стоят по 2 - 3 седмици
Гентамицин - имала съм няколко пъти проблем с пъпки по лицето , ситни мънички и с гентамицин минават
Крем Здраве

# 197
коса-  Макадамия
тяло - Eucerin http://i.walmartimages.com/i/p/00/07/21/40/11/0007214011016_500X500.jpg
          Vichy- зелената ролка
лице- Nuxe
          Bioderma- розова мицеларна вода
          La roche posay- термална вода
          Estee Lauder DW- фдт

# 198
Здравейте, много полезна тема.
Аз също използвам много от посочените продукти, това което е важна част от козметичната ми чантичка е продукт от AVON- терапия за незабавно заличаване за пъпки, цената е много приемлива, а резултатите са мигновени. Само докато усетите, че на лицето или където и да е по тялото започва да ви излиза пъпка, само нанесете малко крем и на следващият ден няма да има и помен. Много съм доволна  Simple Smile
Второто нещо, което използвам от скоро, но съм много доволна и дава изключителен резултат е избелваща паста на- WHITEsmile Whitening Toothpaste - избелваща паста за зъби.
Бях много против избелването, но след като пробвах пастата дори венците ми спряха да кървят Simple Smile аз си я взех от моят зъболекар, но съм я срещала и в интернет Simple Smile
 Party

Може ли малко повече информация за тази паста, каква й е цената, откъде по интернет може да се поръча, че аз нещо не мога да я намеря?   bouquet 

И на мен ми стана интересно това с кората от лимон за почивстване на лице, какво точно представлява?  newsm78  Thinking

Да добавя и аз  Hug

Nivea "DIAMOND GLOSS" - спрея го нанасям непосредствено преди да я изсуша със сешоара - косата блести и много хубава отразява светлината.

Кристали за коса Saphir Professioal Intensive Care - Ползвам ги от години - не ги заменям за нищо.
/ Когато направих грешката да си обезцветя сама косата с блондор няколко пъти и после упорито да я нося почти руса няколко месеца, това са единствените кристали, които ме спасиха - косата става адски мека, не се къса и се разресва лесно.   newsm20 /

Крем за тяло BALEA с кокос

А ето този крем за ръце и нокти дори няма да го коментирам - има уникален мирис, идеално хидратира.

Останалите най-незаменими са тривитаминола и рециновото масло Simple Smile

# 199
От къде се купува този крем?

# 200
Да се запиша и аз.  Hug
Това лято за първи път ми се появи проблем с кожата, ползвам един от кремовете на Bilka, но след пет минути цялото ми лице плувваше в пот. Може би не е бил за летен сезон или неподходящ за моята кожа, която е от сухите. Някой тук във форума похвали кремовете на Mixa,  и реших да си взема, определено се усеща разлика и не се разводнява изобщо.
1+  Peace
http://beautycosmetic.biz/mixa-mixa-sensitive-skin-expert-krem-p … 67c2cba5b33ae21c6

# 201
От къде се купува този крем?

Този въпрос към мен ли е и за кой крем? Балеа с кокос го има само в ДМ, а кремчето за ръце по принцип го поръчвам при моята маникюристка, но го има и в интернет.  Струва 10лв, но моят съм го взела преди повече от година и все още има доста за ползване, а аз слагам често, защото кожата на ръцете ми много се изсушава.

http://beautycosmetic.biz/perfect-perfect-nail-pro-krem-race-nokti-p-9778.html

# 202
Бихте ли ми препоръчали фон дю тен за акне?
Четох в интернет, че има такива, но са за мазна кожа, склонна към акне, на мен обаче ми трябва за суха/нормална кожа с акне.

# 203
Доволна съм от:
Avia с хума - не ми прави пърхут и не ми се омазняват корените с този шомпоан, в началото ми беше малко странен, че не се пени като другите, но се свиквал
genera маска за коса - най-вече тази с кокосава олио, косата става мека и на другия ден само след един рефреш с вода, къдриците пак се навеват (косите ни са чупливи).
Nature of Agiva - Roses from Bulgaria за чувствителна кожа със 100% натурална розова вода - използвам 2 пъти дневно и не ми опъва кожата, а дори грим сваля.
artdeco основа за сенки - бетон е, след много хвалби из форумите се реших и е просто невероятна....

# 204
  • Пловдив
Благодаря ви за страхотната тема!  smile3525

Благодарение на вас вече втори ден съм с крема за разширени пори на Bioderma и мога да кажа, че е невероятен!

От дълго време имам проблем с порите и мазната кожа, но досега не съм се замисляла за крем, единствено ходя на почистване и то не редовно!

Нека да похваля и моите продукти, от които видях огромен видим резултат /и за които се сещам в момента/:
1. Revitalash за мигли
2. Избелващата паста за зъби Elgidium
3. Vichy normaderm - борави чудесно с проблемната кожа, поне при мен
4. Бадемово масло за мигли -> всяка вечер на почистено лице нанасях с четка за очна линия върху клепача, а не директно върху миглите и мога да ви кажа, че след 2-3 седмици ежедневно нанасяне имаше огромен видим ефект. Същото в момента правя и с Revitalash, тъй като спечелих мостра, но смятам да си го купя, когато свърши!
5. Вече мога спокойно да добавя и Bioderma sebium pore refiner

Надявам се да съм била полезна на някой!

# 205
Благодаря ви за страхотната тема!  smile3525

Благодарение на вас вече втори ден съм с крема за разширени пори на Bioderma и мога да кажа, че е невероятен!

От дълго време имам проблем с порите и мазната кожа, но досега не съм се замисляла за крем, единствено ходя на почистване и то не редовно!

Нека да похваля и моите продукти, от които видях огромен видим резултат /и за които се сещам в момента/:
1. Revitalash за мигли
4. Бадемово масло за мигли -> всяка вечер на почистено лице нанасях с четка за очна линия върху клепача, а не директно върху миглите и мога да ви кажа, че след 2-3 седмици ежедневно нанасяне имаше огромен видим ефект. Същото в момента правя и с Revitalash, тъй като спечелих мостра, но смятам да си го купя, когато свърши!

Може ли да препишеш състава на този крем на Биодерма?  Praynig

# 206
  • Пловдив
Да, разбира се!

Довечера ще ги напиша, тъй като съм на работа сега Simple Smile

Надявам се днес да стане малко по-топло, защото на мен кожата започва да ми се омазнява някъде следобед. 
Довечера ще потвърдя ако е издържал днешния тест  Laughing

Днес си поръчах и матираща база за грим на Lumene, както и фон дьо тена на Revlon ColorStay.
Ще кажа какви са резултатите и от тях, стига да съм доволна!

# 207
Аз съм с атопична кожа и на мен много ми помага олиото на Euserin, тъй като не мога да измивам кожата си с други продукти - http://pharmasimple.com/en/p/4452-shower-oil-with-pump-400ml.
Балсамът за устни на Euserin също е много ефективен през есента и зимата.
Икаров - стимулант за коса - ползвах го доста време преди да забременея, имаше ефект, харесва ми, а и мирише хубаво.
Продуктите на Henna Fox - http://www.hennafox.com/product/18/estestvena-kana-na-prah.html - косата ми се сгъсти, спря да пада и започна бързо да расте. Да не говорим, че блести уникално и има страхотни нюанси (от къна и индиго)
Дезодорант зелена капачка на Vichy - пак заради кожата - действа ми добре и държи дълго време свежия си аромат.
Паста и четки за зъби на Trisa - нямат аналог.

# 208
Revlon ColorStay - много покривен, ползвам за нормална към мазна кожа, но последния който си купих е с променен фактор и поне според мен доста занижено качество. Кожата ми една мазна и лепкава се усеща, и не е от топлото време. Така и на Манхатън един ФДТ развалиха. Просто незнам какво друго в този ценови клас да купувам!  Confused

# 209
  • Пловдив
Благодаря ви за страхотната тема!  smile3525

1. Revitalash за мигли

Може ли да препишеш състава на този крем на Биодерма?  Praynig

Изхвърлила съм опаковката от крема, а на самия крем не пише нищо като съставки Sad

Но успях да намеря следното:
Bioderma Sebium Pore Refiner (коригиращ концентрат за разширени пори) съдържа комбинация от активни съставки като:
Polyporus officinalis – стеснява порите с 54% и синтезът на себума се ограничава
Манитол и гинко билоба - неутрализират свободните радикали

Състав: AQUA/WATER/EAU, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, DIPROPYLENE GLYCOL CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE. DIMETHICONE, GLYCERIN. BUTYLENE GLYCOL FOMB OFFICINALIS (MUSHROOM) EXTRACT. SODIUM POLYACRYLATE, SALICYLIC ACID. DOOECYL GALLATE. GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT. MANNITOL. XYLfKX. RHAMNOSE. FRUCTOOUGOSACCHAR1DES. LAMINAR1A OCHROLEUCA EXTRACT. SIUCA. TR1DECETH-6, C30-45 ALXYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER. LAURYL PEG/PPG-18/18 METHICONE, CAPRYUC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. MINERAL OIL (PARAFFINUM UQUIDUM). PENTYLENE GLYCOL 1,2-HEXANEDIOL PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE. CAPRYLYL GLYCOL PROPYLENE GLYCOL SODIUM HYDROXIDE. CITRIC ACID. DtSODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM).

И все пак успя да издържи днешния тест, като кожата ми не се омазни както обикновено!

Сега в комбинация с матиращата основа за грим и матиращия фон дьо тен съм сигурна, че ефекта ще е още по-добър!

Общи условия

Активация на акаунт