Продуктът, от който забелязахте резултат

• 117 879
  • 524
  •   1
Отговори
# 180
Как с вода? Лактофора е под формата на едни като бонбонки, които се смучат. Кръгли бледо жълти хапчета са или поне това, което съм пила. Смуче се след хранене.

Да, има таблетки за смучене и капсули Лактофлор био плюс, които се приемат с вода като всяко едно лекарство.
Аз съм ги пила и двата вида  Peace Доволна съм  Peace

# 181
Как с вода? Лактофора е под формата на едни като бонбонки, които се смучат. Кръгли бледо жълти хапчета са или поне това, което съм пила. Смуче се след хранене.

Да, има таблетки за смучене и капсули Лактофлор био плюс, които се приемат с вода като всяко едно лекарство.
Аз съм ги пила и двата вида  Peace Доволна съм  Peace

Точно така Simple Smile Ние пием Laktoflor bioplus 3 пъти дневно по 1 таблетка с малко течност. newsm10

# 182
Кога трябва да се пие- преди или след храна?

На опаковката пише,че капсулата се приема с малко течност и мисля, че не е упомената преди или след хранене. Аз лично приемам пробиотика по по всяко време Simple Smile Peace

От лекари и фармацевти знам, че задължително трябва да се пие на гладно, за да има ефект, т.е. за да могат да се настанят във флората тези бактерии. Иначе казаха, че няма смисъл да се пие Peace

# 183
  • София
А за какво го пиете този Лактофор? Какви оплаквания имате?

# 184
Помага на чревната флора - имунната система, пият за "добрите" бактерии

# 185
Момичета, препоръчайте ми нещо за свиване на пори. С нормална към суха кожа съм
и аз се интересувам.
Също така и не мога да случа на шампоан, препоръчайте нещо за обем и плътност

# 186
Продуктът за отслабване, от който съм забелязала страхотен и траен резултат е ... картата ми за фитенес  Simple Smile

Действа безотказно!!!

# 187
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми нещо за свиване на пори. С нормална към суха кожа съм
и аз се интересувам.
Също така и не мога да случа на шампоан, препоръчайте нещо за обем и плътност
Перфектно свива порите,много съм доволна!
Купувам го от ФЮ
http://www.feelunique.com/p/Caudalie_Beauty_Elixir_30ml

# 188
Аз също търся продукт за свиване на порите, но не с моментен ефект.

Ползвала съм Gaudalie и не мисля, че  е нещо особено. Не останах доволна и не бих повторила покупката си. Свива го точно непосредствено след слагането за малко.

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 17:31 от Самсара

# 189
  • Велико Търново
Самсара, и аз търся такъв продукт, нали знаеш защо Wink Hug
Ползвах и Идеалист, и няколко опаковки Pore refiner на Биодерма, и нищо Confused Почиствам редовно лицето, но на носа и около него, порите ми "бодат" очите - ни ФДТ помага, ни пудра Crossing Arms

# 190
Благодаря,момичета, ще разгледам. И на мен тия пори ми бодат очите:)

# 191
Самсара, и аз търся такъв продукт, нали знаеш защо Wink Hug
Ползвах и Идеалист, и няколко опаковки Pore refiner на Биодерма, и нищо Confused Почиствам редовно лицето, но на носа и около него, порите ми "бодат" очите - ни ФДТ помага, ни пудра Crossing Arms

Знам  Hug

И аз не съм открила наистина нещо работещо в тази посока. Нито за свиване, нито за почистването им. Като под почистване имам предвид "по-дълбоко" такова Simple Smile

# 192
  • Варна
А някоя отлепваща маска дали няма да е ОК.И аз си имам разширени пори и то доста големи.С обикновена ексфолиация+маска определено не е достатъчно Crossing Arms

# 193
  Аз искам да си похваля шампоана на клоран с китайски божур. За чувствителен скалп и за ежедневна употреба, мек е,мирише страхотно и придава доста обем.

# 194
По въпроса за разширените пори-ходите ли редовно на почистване на лице при козметик? Според моята  се разширявали заради тези под кожни натрупвания които не се почистват

Общи условия

Активация на акаунт