Пазаруване от Aliexpress.com 9

• 65 883
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
И също така,да съм сигурна ли,че поне ще си получа поръчките? Sad Сега писах на продавачите и да видя,какво ще ми кажат,а изглеждаха свестни...но явно някой ме е обрал.  newsm45

# 211
Лелее,голяма съм тъпачка,сори за спама,объркала съм се,всичко е наред,хахахаха! Grinning

# 212
http://www.aliexpress.com/snapshot/261311333.html
За това утре ще пусна реални снимки,че компа беше на ремонт,а сега съм на работа  Peace

# 213
Батерията ми е вече в БГ, утре ще е при мен и ще дам отзиви, че някой питаше за батерии за лаптоп.
Телефонът иначе е добре за момента, но установих, че няма светкавица на камерата, което си е доста кофти, но явно ми е убягнало от толкова гледане на различни модели.

И да питам, вие имате ли проблеми с чата в Али? От известно време ме изхвърля постоянно и не мога две думи да разменя с продавачите. Кара ме да инсталирам нещо, което като тръгна да го инсталирам и ми дава някаква грешка.

# 214
Здравейте момичета, аз искам да ви попитам за ескалирането на диспута. Ескалирах и от Алито ми пратиха две възможности или да ми се възстанови частично сумата или да върна стоката и продавачът да ми изпрати нова стока. Аз искам да избера втория вариант, но не ми е ясно как да избера. Някой ескалирал ли е скоро, за да ми каже къде да напиша че избирам този вариант. newsm78

# 215
Миналата седмица получих това http://www.aliexpress.com/snapshot/256838393.html страхотна е-материята, кройката, шевовете всичко е перфектно и е с етикет на Зара.
Сега търся обувки за ММ нещо тип кларкове, ако някой срещне да пише

Здравей, интересува ме дали роклята си отговаря на размера, който поиска. В смисъл умалена ли е? Чудя се кой размер да си поръчам. По принцип в БГ нося М размер.

Аз вече понеже съм на зимна вълна си харесах това яке. Но се чудя качулката,която е на снимките дали е на якето или на анорак под него и дали е дебело. Иначе е супер и цената му не е висока.
 http://www.aliexpress.com/item/Trend-Knitting-Free-shipping-High … m/1305670186.html

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 23:09 от silvi_7878

# 216
Според мен  не е умалена, аз съм поръчала Л и размерите и са такива: ширина при мишници-43см, ширина при талията-38,5 см, при ханша-46,5 като при това има и лека еластичност, ти сама ще прецениш при тези размери кое да поръчаш

# 217
Айде ново 20 Shocked
Тъкмо се надявах,че вече всичко върви по вода, а ето какво прочитам днес в тракинг инфото
17 Sep 2013 09:53:00, BULGARIA, Pazardjik, Unsuccessful item delivery attempt (Inb) Неуспешен опит за доставка, Reason : Addressee not available at time of delivery Measure : Addressee advised to pick up the item   
Нищо не схващам! Звъня на някакъв си тел. в Пазарджик, но никой не ми вдига. Това всъщност е областната пощенска станция. Адресът ми въобще не е в този град!

и аз имах такава пратка на другия ден ми я бяха върнали в софия, обадих се там, искаха ми данните и жената ми се обади, че ще те са сгрешили и ми я изпратиха към моя град  Laughing моята беше в Кюстендил, а аз съм от Смолянска област  Mr. Green изчакай до утре  Peace

Вярно, че все пак сме в България Laughing Пратката ми даже още сутринта била доставена на домашния ми адрес ( не съм тези дни в града)! Добре,че все пак реших да звънна на домашните с цел - някой да отиде на място и да провери какво става, та установих благополучното пристигане  Simple Smile Simple Smile
Като видят и очите ми, ще докладвам за едни кецове!

Аз пък си поръчах една дамска чанта и продавача , според трак номера я е изпратил за Белгия. Той твърди че е изпратена до България, но BE в сайта за пролследяване си означава Белгия. И сега какво. На някой случвало ли му се е ?

Получавам вече няколко пратки, които според трак номера бяха в Белгия  Laughing Явно по някога от там минават.

а как разбирате,че са дошли,получавате ли известие от пощата щом пише друга дестинация а не БГ,защото и аз имам една на която излиза дестинация Украйна/продавача ме уверява че е грешка от пощата/ако е така да чакам ли известие от пощата или ?....   newsm78

Чакането си остава по стандарт. Естествено, като пристигне в пощенския клон, идва и известието.

# 218
Някой поръчвал ли е преса за ситни вафлички? И въобще има ли доволен от някоя преса? В предните теми помня че имаше отрицателно мнение.

# 219
  • Ямбол

Naq2009 ти сама вземи решение,нито знам колко струва...
kler диспут бутон се появява 5 дни след изпращане на пратката,вижда се в ордера на поръчката.
ilna и аз имам 1 пратка,отправена към Белгия,по проследяване,отворила съм диспут,понеже и доста време минава.
kokovi4 елека е леко умален.за сетовете не знам,а подобна пижама очаквам след около 10 дни,ще имам отзиви тогава.

lveto
и да няма инфо,не значи,че не се движи,ако е минал месец от пращането тогава.
криси 81 в сайта на бг пощи ще се отрази,като пристигне тук,ако дойде до БГ де,сгрешените често не идват до тук или от др.държава ги връщат до продавача и той препраща,отнема време.
fifinaki аз в предни теми бях описала за получен спален сет разкошен от 160$ на 40$,с ластици,доволна съм много.Но този е с платена за страната доставка,тук ще дойде на митница,не рискувай.
Bo0412 споко без паники,можеш и в 1 пост с редактиране да вмъкнеш всички изказвания,вместо 3 поредни поста.
Синьорита Мърморита при проблем с чата,излез от Алито и пак влез.
silvi_7878 връщането е за твоя сметка и от там нататък е риск,дали ще получат от теб,дали ще върнат пари...В страни в дясно има възможност за избор.

# 220
  • На плажа
Кога трябва да почна да се притеснявам за пратка? Имам пратка за която нямам информация от 30 август.
Моята от 12 август дойде вчера,но редовно проверявах продавача дали все ще си е на мястото и два пъти му писах,а той ми отговори Mr. Green значи не е забегнал някъде  Wink

# 221
  • В реалността
Никид, ти ли беше поръчвала от този тип осветителни ленти?
http://www.aliexpress.com/item/1Set-5M-SMD5050-300-LED12V-60W-Wa … ox/577324845.html
Не знам защо  съм си мислела, че са в прозрачни тръбички самите платки. Сега ги разглеждам, но не ми е ясно как се свързва към контакта. Твоето какво имаше в комплекта и доволна ли си?

# 222
Здравейте! Аз често поръчвам разни неща, но чак сега видях, че има тема за сайта. Искам да попитам някой поръчвал ли е това детско яке - http://www.aliexpress.com/item/2013-New-winter-jacket-for-boy-Fr … g/1060111532.html

Не мога да преценя какъв размер да купя.

Скоро поръчах това - http://www.aliexpress.com/item/Adorable-baby-hoodies-2-designs-M … es/933939453.html - за 4-6 месечно бебе, пристигна блуза с размер 130 на етикета и за около 5 годишно дете.

# 223
  • София
marieva76 Дет се вика, направи ми деня  Crazy. Очаквам и аз якето тези дни, но при такъв положителен отзив от теб вече съм спокойна. Размерите по таблицата ли определи. Аз в Зара мерих кожени якета и С и М ми седят по еднакъв начин. Поръчах С, но искам да ми е точно като втора кожа....дано съм уцелила.

# 224
  • Пловдив
здравейте,
виждам, че се плаща с виза и мастеркард, а виза електрон, която не е кредитна приемат ли? има интересни неща, от китай не съм поръчвала, бих се решила..

Общи условия

Активация на акаунт