Сложих чантата на рамо , ето тръгвам вече , мамо ! - Клюки - 55

• 22 895
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Моите момчета никак не са ентусиазирани...  Joy
Търчах днес да им изкарвам снимки, да купувам бележници. Утре ще ги пратя до педито за картоните. В мола е лудница, не мога да си купя даже нещо за ядене, понеже има нашествие от ученици, като че ли тук са открили учебната година. И до книжарницата не мога да се докопам за химикалки. След малко отивам в Пикадили и се надявам там поне да е по- спокойно. Таз година, като никоя друга, съм леко неподготвена.

# 106
Моята девойка още се шляе по улиците , с приятели ! Wink

# 107
Началото на учебната година винаги е равнозначно на юруш по молове и кафета.  Grinning

# 108
  • На остров
Честита нова учебна година на всички заинтересовани  bouquet! Моят племеник е първолак днес и аз се вълнувам  също, чакам и снимки да видя скоро Heart Eyes.

Тук е дъжд и истинска есен, но след такова лято не може да се оплакваме.

# 109
  • София
Е, значи само ние изтеглихме късата клечка със средно голямо домашно по БЕЛ. Девойката се мота след обяд и сега го твори. Целият първи срок пак са втора смяна и аз съм  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Това означава като се върна от работа да излизам отново да я прибирам! На първо време обаче ще се прибира сама щото ще е светло, ама после  ooooh!

# 110
  • На остров
Морги и ние от 4 кл в София / нашето училище бяха 2 смяна първия срок, не се нервирай тя ще свикне да се прибира сама скоро вероятно Hug!

# 111
Е, значи само ние изтеглихме късата клечка със средно голямо домашно по БЕЛ.
Вече имате домашно?  Rolling Eyes

# 112
  • Ispania
Много са раннобудни вашите деца Crazy. При нас у4илището запо4ва в 9 сутринта. На мен ставането в 8 ми е цяло усилие, пьк не мога да си представя какво ще е, ако трябва да ставаме в 6.30 Mr. Green.

# 113
  • София
Има домашно, цял следобед се е мотала с една адски противна нейна съученичка, по-точно онова се е изтресло на гости (да минем към темата защо не обичам гости, още повече неканени! #Cussing out) и сега опляска зловещо домашното и ще го преписва за втори път! И вече реве..миии да реве, аз домашно нямам  newsm61

# 114
Има домашно, цял следобед се е мотала с една адски противна нейна съученичка, по-точно онова се е изтресло на гости (да минем към темата защо не обичам гости, още повече неканени! #Cussing out) и сега опляска зловещо домашното и ще го преписва за втори път! И вече реве..миии да реве, аз домашно нямам  newsm61
Ти просто си перфекционистка.  Wink

# 115
  • На остров
Val аз питах за скорпиончето ти и като гледам наподобява на моето  Laughing, за ранното ставане няма да споменавам аз в колко става младежа  Crazy за тръгне в 7.10 на училище, но пубертета не прощава  Joy.

Морги няма празно при вас Hug, съчувствам ти искрено.

# 116
  • София
Е, някак в текст от 10 реда да има цяло изречение съставено от други две, т.е. текста е преписан неправилно и няма никакъв смисъл и още 3 правописни грешки - така ли да я пусна утре?! Нали домашното е за това да се упражни и се предполага, че някой възрастен го е погледнал  newsm78
В противен случай ще цъфне забележка, че трябва да се препише наново и без грешки, така че работата си я чака нея...няма кой друг  Crossing Arms

# 117
Е, някак в текст от 10 реда да има цяло изречение съставено от други две, т.е. текста е преписан неправилно и няма никакъв смисъл и още 3 правописни грешки - така ли да я пусна утре?! Нали домашното е за това да се упражни и се предполага, че някой възрастен го е погледнал  newsm78
В противен случай ще цъфне забележка, че трябва да се препише наново и без грешки, така че работата си я чака нея...няма кой друг  Crossing Arms
Ти на нея обясняваш ли и го по този начин? Само за преписване ли беше?

# 118
  • София
Е, някак в текст от 10 реда да има цяло изречение съставено от други две, т.е. текста е преписан неправилно и няма никакъв смисъл и още 3 правописни грешки - така ли да я пусна утре?! Нали домашното е за това да се упражни и се предполага, че някой възрастен го е погледнал  newsm78
В противен случай ще цъфне забележка, че трябва да се препише наново и без грешки, така че работата си я чака нея...няма кой друг  Crossing Arms
Ти на нея обясняваш ли и го по този начин? Само за преписване ли беше?
Тя повече от перфектно знае в какъв вид трябва да е домашното и затова се разрева. Щото не й се преписва, а знае че трябва. Още повече, че днес си е изгубила следобеда с нейната противна съученичка, за която знае, че не я харесвам понеже допълнително я дърпа нодалу.

# 119
  • Ispania
Хахаха Морги, като те 4ета все 4едно себе си 4ета Mr. Green. И моят хубавец е "наказан" цял следобяд горе да у4и и пише домашни.
По4на се.......

Общи условия

Активация на акаунт