Сложих чантата на рамо , ето тръгвам вече , мамо ! - Клюки - 55

• 22 893
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Мериии , и мен ме развесели , страшно много ! Joy Joy Joy
Аз съм всеизвестна с пълното си неведение относно всякакви кулинарни дейности  Blush !
Но иначе тортичките ги обичам , да ги хапвам ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Теб те знаем , ти си мацка , ексцентрична и много забавна ! Hug Grinning  bouquet

# 91
и какво излиза че не съм познала за никой , освен за Бонго де че е тъмна Индия  Mr. Green

# 92
  • На черешата
и какво излиза че не съм познала за никой , освен за Бонго де че е тъмна Индия  Mr. Green

Вади топката за втори опит.  Laughing

# 93
така като гледам май всичките са ти тъмна Индия. без Бонго де.  той е тъмна Буркина Фасо  hahaha    и него не си познала

# 94
  • Ispania
Кой попита за моето скорпион4е Laughing?

Показва си характера с всеки изминал ден Blush. Няма такова инат4е и рогато като моето дете. Ако му се скараш, запо4ва да вика, не може и за секунда да остане сам, ако ни мине гениалната идея, да го оставим в леглото докато правим нещо из кьщата, вси4ки сьседи до 10 кьщи , ще го 4уят ooooh!.
Хепи, не ходи още, но пьк се хвьрля/засилва най - уверено напред, все едно да хване нещо и ако не го хванем, отива на земята директно Simple Smile.

Днес ходихме на плаж Blush, не мога да не споделя аз, 4е за пьрви пьт през живота си, бях на плаж средата на септември, и се наслаждавах на 27 градуса Mr. Green.

# 95
Добро утро ! Hug

Честит Първи учебен ден !   bouquet
Успех на всички ученици и здрави нерви за нас ! Grinning

Девойката се кипри , мама си допива кафето и тръгваме ! Wink

Валче , твоето скорпионче досущ на моята госпожица прилича , по рев и по смелост . Mr. Green
И тя така се хвърляше , съответно падаше ! Joy
За плажа - ами то и тука още ходят хората , снощи гледах по ТВ , че до края на месеца всичко е резервирано , за Созопол говореха . Темп. на водата - 26 градуса . Grinning

Хубава седмица на всички ! Hug

# 96
  • Ispania
Добро утро Hug,

4естит пьрви у4ебен ден!

Хепи, зна4и не сме само ние на такива хубави температури Laughing .

# 97
  • София
Честит първи учебен ден и от мен!   bouquet

Открихме учебната година, че и домашно дадоха. Дребната го напраска набързо и сега дреме пред ТВ като за последно Laughing
Днес денят е доста хладноват, да не кажа студен, а и дъжд вали. Така, че температурите при нас са далеч от летните вече. Laughing

# 98
бат`Бонго случи на класна ръководителка  smile3508

# 99

Хахааа, успех  newsm10

# 100
А ЧЕСТИТО ТОГАВА  Whistling
Морги и тук е хладно  newsm44

# 101
Морги , какви домашни ? Rolling Eyes
При нас имаше само откриване и толкова .
От утре започва сериозната част .

И на мен ми е студено . А прогнозата е за 28 градуса ?! Crazy
Сигурно са при Валчето , обаче ! Joy Joy Joy

# 102
  • Ispania
Тук са, тук са Peace. То било голям кеф Embarassed, септември месец да не мислиш за якета и зимни дрехи. Даже банските още са на дневен ред Joy.

Казвайте и другите как мина пьрвият у4ебен ден Flutter!

# 103
  • На черешата
 Ето ни и нас. Първият учебен ден мина без излишни емоции, всъщност каката още не се е прибрала. Поиска пари за кино и замина с приятелките си.  Whistling С малчо и неговите дружки ходихме на пица и сега дремем пред ТВ. Утре е денят на София и ще ходят само за 2 часа, искат да носят само блокчета и моливи. За мой ужас и тази учебна година ще започват в 7:30, замина ми сънят.  smile3507

# 104
И ние ще сме цяла година само първа смяна , от 7:30 , ще става в 6 , голям зор ще е ! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт