Сложих чантата на рамо , ето тръгвам вече , мамо ! - Клюки - 55

• 22 889
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Счетоводител казваш,а !?  Mr. Green
smile3534 моля никой да не ми се сърди , липсата на съм не ми се отразява добре  Whistling Whistling Whistling Вие може и да сте споменавали , но аз нали 1.влизам рядко и 2. не помня повече от 3 минути  Laughing съм си изградила такива образи за вас

# 76

аааа забравих за Риалчето - тя винаги ми се е струвала като адвокат
охххх, нал' съм многознайница и устатница.  Embarassed
Mr. Green Риалче   Heart Eyes

# 77
Явно и аз и Торнадо създаваме впечатление за сухарки.  Wink Wink

# 78
а Хепи  си я представям като сладка малка сладкарка , която бърка тортички  а за Бонго пък ми е тъмна Индия  Crazy
май не бърка тортички , а бърка В тортички. аз така си я представям  hahaha
а Бонго не е тъмна Индия.  някъде около тъмна Буркина Фасо  е  Joy

# 79
Бонгооооооооооооо  Stop
дали и аз мен хората си имат някаква представа от постовете ми  Rolling Eyes сигурно ме мислят за изчаткала луда , която по цял ден пуши трева и се размотава (като знам какви съм ги дрънкала във форума )
 Joy
Нееееееееееееее Риалче това пък е последното за което се сещам , създавате респектиращо впечатление

# 80

Нееееееееееееее Риалче това пък е последното за което се сещам , създавате респектиращо впечатление
Ти да видиш.   bouquet  bouquet

# 81
  • На черешата
Явно и аз и Торнадо създаваме впечатление за сухарки.  Wink Wink

Това защото не ни е виждала на живо.  Laughing Мери, не ти се сърдя, напротив развесели ме.  Laughing

# 82
ми на мен ми е лигаво и весело едно такова , радвам се че съм заразила някой  Mr. Green

# 83
Бонгооооооооооооо  Stop
дали и аз мен хората си имат някаква представа от постовете ми  Rolling Eyes сигурно ме мислят за изчаткала луда , която по цял ден пуши трева и се размотава (като знам какви съм ги дрънкала във форума )
 Joy

със сигурност си имат някаква представа. може да прибавим и нощно пушене.

аз на всичките слагам по една бутилка алкохол в ръка. така  си ги представям. не знам защо  hahaha

# 84
Бонгооооооооооооо  Stop
 Joy

аз на всичките слагам по една бутилка алкохол в ръка. така  си ги представям. не знам защо  hahaha

Сакън, аз съм с плетка, да си имамме уважението.  Wink

# 85
Бонгооооооооооооо  Stop
 Joy

сега кажи че и е на една кука плетката и припадам от смях вече

# 86
Бонгооооооооооооо  Stop
 Joy

сега кажи че и е на една кука плетката и припадам от смях вече
На една кука разбира се, каренце за телевизора  Wink Wink Joy Joy

# 87
# 88
  • На черешата
 Joy Joy Joy Спретни и за мен едно, ще си го сложа на масичката.  Mr. Green

# 89
  • София
Мери, решила си, че съм началник понеже много обичам песничката от сем. Мейзга (има ли някой тук да го помни  Mr. Green) - Паола това съм аз, тук се слуша моя глас! В този дом на власт съм аз!  Joy Joy Joy Joy
И сия Бонго ще добави - с биричка в ръка..а от това лято - с ментиШШШка и вече край!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт