Сложих чантата на рамо , ето тръгвам вече , мамо ! - Клюки - 55

• 22 830
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
  • София
А после домашни имат ли? Щото до 4 ако е на училище и трябва и домашни да готви е гадно.

# 46
Онче , пропусна малката подробност , че храната в училище е безплатна ! Wink
И май децата , поне за малките знам , че са по пантофи .

Морги , хич да не ти пука ! Grinning
Бонго така и така говори , ние ще се съгласим ! Mr. Green

# 47
  • На остров
happy mama аз съм писала и преди, че не само храната ами и транспорта, пособията учебниците и всичко като цяло е безплатно. Но мислих да не се повтарям да решите. че парадирам с това защото не ми е такава идеята. Ходят боси по чорапи в определени зони около стаите и в самите стаи а малките не знам може и да са по пантофи, моят поглед е в прогимназията 6/9 кл.

Имат големи домашни, но никога не са от днес за утре, а си знаят за коя дата трябва да са готови и си зависи от всеки кога ще си го напише. Знаят си и кога имат тестове и разни спциални дни та си се готвят. Доколкото знам малките класове нямат домашни,

# 48
  • София
Онче, а тези домашни се подготвят в училище или след това? Това с безплатното е ясно, че не е невъзможно. При нас всичко е надлежно платно, само се парадира с безплатно образУвание. Crazy

Хепи, викаш по-добре да сме в устата на хората , отколкото в краката? И ще се съгласим с БонгоLaughing

# 49
  • На остров
След Морги, но пак казвам той е голям все пак.

Ще се ява в родния град аз в близко бъдеще, но за много кратко и мисля да посетя разни лекари и да се насладя на различни козметични благинки Heart Eyes.

# 50
Онче , исках да кажа , че се събуват в училище , не знам дали точно с пантофи ходят , може и по чорапи да са .  Peace

Към нашия град няма ли да отскочиш ? Hug

# 51
  • На остров
Happy, така е събуват се и сега се сетих всяка година ги снимат и после си порачваш какви и колко снимки както и се прави снимка на класа и албум на училището.

Само 3 дена ще съм и няма да мога да отскоча  до пр Вас, а ми се ще Hug. Днес да се оплача ту на сладко ме избива ту на на много кисело, киселите краставички ги хапвам като бонбони направо ужасно.
Лека нощ на всички!

Шамс специално много ми харесаха твоите постове в една друга тема  bouquet, и аз мисля като теб  Hug!

# 52
  • София
Онче, да подозираме ли след поста ти за киселите краставички нещо?  Embarassed Embarassed Embarassed( stork-boy stork-girl)

# 53
  • На остров
Ако има ще се похваля,  но не вярвам Морги по скоро някой пмс, аз съм си фен на киселите краставички като цяло Simple Smile!

# 54
  • Ispania
Да се запиша в новата тема, 4е 4 страници ве4е изписахте newsm78. Joy

Он4е, и мен с интригата ме остави сега Laughing.

В нашете старото у4илище, децата излизаха кьм 4-5 4аса. И после вьв вкьщи да пишат домашни.(това е ако ходят на стол и извьн класни занимания).

# 55
  • На остров
Вал то само ние си пишем по това време, че иначе късно Simple Smile. Няма няма интрига, не знам просто какво днес ме обзе с тези краставички Embarassed, както споделих пмс ще да е най вероятно.

Иначе как е малкото ти скорпионче Heart Eyes.

# 56
Добро утро ! Hug

Онче , стискам палци да се похвалиш най-скоро ! Heart Eyes

Валче , нищо не каза за къщата ? Откога сте там ? Бебчо иска ли да ходи вече ? Hug

# 57
  • На черешата
 smile3507 Добро утро, днес се наспах.
Вчера чистих, сега ще отида да понапазарувам и ще измисля нещо за вечеря. Децата са при БНД, ще ми ги върне към 14 ч. да се подготвим спокойно за утрешния ден. Той самият нямал желание да дойде на първият учебен ден, аз не държа да присъства, нa децата пък май им е все едно. Така че няма драма, тишина и спокойствие.

# 58
Моята е предучилищна в ОДЗ, но ще имат първи учебен ден и БНД изявява желание да дойде.

# 59
  • София
Добър ви ден! И аз уж се наспах, ама можеше и още. smile3507
За утре дребната е готова, взе да се уговаря с коя кикимора къде да се видят, та да влезнели в училище. И аз се усетих и питам- ама, искаш ли аз да идвам или ти с девойките? Явно я притесних щото рече, че с мен искала. Сигурно ще е последния 15 септ. на който ме иска, повече не  Thinking За БНД да не говорим - той само за първи клас идва, повече - не, ама и дребната не искаше кой знае колко.
Сега тоалета да сътворим, че не знам утре какво ще е времето, а трябва да сме фръц  newsm03

Онче, и аз съм фен на киселите краставички, като каза и преглъщам  ммммм Laughing

Общи условия

Активация на акаунт