Сложих чантата на рамо , ето тръгвам вече , мамо ! - Клюки - 55

• 22 832
  • 749
  •   1
Отговори
# 30

Морги , Бонго , както винаги е дискриминиран Mr. Green , понеже не е мама ( за заглавието ) ! Joy
ами умишлено си го направила така.  Laughing

# 31
  • На остров
Шамс супер, наистина сте много добре подготвени както казваш само да се появи госпожицата Simple Smile! Стискам палци да мине леко и бързо!

Хепи  Hug, добре сме, много учене много нещо, но пак имаме разкошно време и не се оплаквам Simple Smile!

# 32
Бонго, ти май започна да се бъзикаш с мен?  Mr. Green  #2gunfire  Grinning
никогаж  Naughty
съмняваш се ,че тия моми не къркат ли ??? смучат като за световно.  от срам не повтарят заведенията  Joy  даже имам съмнения ,че от препиване леко (ама леко) халюцинират. привижда им се някакъв Бонго  hahaha

# 33
Бонго, ти май започна да се бъзикаш с мен?  Mr. Green  #2gunfire  Grinning
никогаж  Naughty
съмняваш се ,че тия моми не къркат ли ??? смучат като за световно.  от срам не повтарят заведенията  Joy  даже имам съмнения ,че от препиване леко (ама леко) халюцинират. привижда им се някакъв Бонго  hahaha

Прав си, Бонго, толкоз хубост на едно място няма как да е истинска  Joy

# 34
оффф.......  не съм казвал ,че са ме виждали убав или грозен

# 35
  • София
Хепи, наскоро т.е. преди няколко дни станАх и притежател на кола. Сега оставя да си припомня и какво се правеше  hahaha hahaha hahaha

Шамс, ама не ти ли е рано за преносване да говориш? Не си ли до края на месеца в срок?  newsm78

Онче, как минава при вас първия учебен ден? Моята не е първи клас, така че зора е да се види отново с девойките. Макар, че с голяма част игра цяло лято и не е като да не са се виждали Laughing

# 36
Морги , браво на теб ! Hug Честито !   bouquet
Да си я караш безаварийно ! Peace

Бонго , ти какво се правиш на света вода ненапита ? Sunglasses
Да не би хич да не пиеш ? Thinking
Ама като те поканихме , не дойде , М ? Joy
Как видя колко пием ? hahaha

Шамсчето не е преносила , но нали я подплашиха , че може да роди преждевременно , затова се шегувам , че ще преноси . Wink

# 37
  • София
Хепи, мерси, дано!  Laughing
Бонго само пуска слухове и после се чудим откъде е тръгнало  Joy

# 38

Бонго , ти какво се правиш на света вода ненапита ? Sunglasses
Да не би хич да не пиеш ? Thinking
Ама като те поканихме , не дойде , М ? Joy
Как видя колко пием ? hahaha
ааа  ,къркам бре. и за това се чудех на оная мома. сядаме си , пийваме си , лафчето върви ....  и за това не е проблем лекото пийване. нещо което го прави всяка от вас (почти).
мен ме е яд ,че като седна да пия 1 бира  някоя мома около мен набързо метне 1 водка или джин. ако метна 3 бири  оная се е справила с 3 водки. всъщност напоследък  доста са пийващите моми.
как ви видях колко пиете ли ? още ви се носи славата из града  hahaha

# 39
Хепи, мерси, дано!  Laughing
Бонго само пуска слухове и после се чудим откъде е тръгнало  Joy
да пукна ако това е слух. класически къркандета са  hahaha

# 40
Водки и джинове не пия .
Виж , ракийка с голяма салата - може ! Grinning
Бира също ! cheers

# 41
  • София
Хепи, това лято на морето се оментих - всяка вечер ментиШка с лед и спрайт..ммммм newsm35

# 42
Аз - бира с цаца , Морги ! Grinning

# 43
  • София
Хепи, излезнА ни име, вервай ми!  hahaha hahaha hahaha

# 44
  • На остров
Морги на младежа учебният ден минава доста приятно според мен но като цяло са в училище между 8.25 и 15.30 /16 определени дни малко по рано или късно. Имат обяд между 11/13 като е на принципа на бюфет и салатен бар. Ако детето има специфични хранителни алергии се уведомява кухненския персонал ако отсъства за да не му приготвят специална храна. Всеки клас си има зона в училището където може да стоят като нямат час вместо да се мотат безцелно, в тази зона са и гардеробчетаta им.

Общи условия

Активация на акаунт