Сложих чантата на рамо , ето тръгвам вече , мамо ! - Клюки - 55

• 22 852
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
Моят вече тръгна на училище, та темата ми излиза от актуалност  Mr. Green Успех на всички дечица  Hug

# 16
и аз не мога да се включа в първата част на темата  #Cussing out  само клюките ми остават

# 17
  • София
Бонго, твоето дете не е ли ученик? newsm78
Дъщерята на Хепи е голяма и затова няма вече безплатни учебници. Но ние си събираме цифра за сборници, помагала и спонсорство - по 80 лв. на година, а ако има нещо извънредно и повече. В първи клас ни "уредиха" доброзорлено и някакви суперскъпи униформи, но повече не ни караха Laughing

# 18
Добро утро ! Hug

Морги , Бонго , както винаги е дискриминиран Mr. Green , понеже не е мама ( за заглавието ) ! Joy

Шамсче , как си ,  мила ?  Hug Май ще позная с преносването ?  Grinning

Мери , много са сладки кучетата , но слушай Морги и се приготви за доста чистене , докато си създадете навици ! Wink

# 19
Бонго, ти май започна да се бъзикаш с мен?  Mr. Green  #2gunfire  Grinning

# 20
  • На черешата
 И ние вече сме готови за училище, останаха единствено бележниците. За понеделник съм си взела отпуска, че малчо все още иска мама да присъства на този ден. Стреса за мен е много по-голям  ooooh! , започва се пак с водене-прибиране, домашни.

# 21
  • София
Добър ви ден!   bouquet
И дребната остана бележник да си купи - омразният както тя го нарича. Също остана да се снима за бележника и ученическата лична карта. За понеделник и аз съм останала отпуска, макар че много рано ще прелетя до работата за час и се прибирам. Crazy Crazy Crazy Crazy
Последния дявол, който ми е влязъл в главата е, че трябва да се науча реално да карам кола и днес отивам да си припомням newsm01 smile3555

# 22
  • На черешата
 Успех, Морги! Колата си е голямо удобство.

# 23
  • На остров
Привет от мен,

Успешен старт на всички ученици и много шестици пожелавам  bouquet!
Такава атмосфера като в БГ на първия учебен ден трудно би се видяла при нас, но пак имаме прекрасна есен не можем да се оплачем!

И аз обичам кучета, но си е много по голям ангажимент от една писанка и за това като се пенсионираме живот и здраве Sunglasses!

Шамс избрали ли сте име? Купихте ли си всичко и каква количка си избрахте?

# 24
Морги , успех ! Hug А кола имаш ли ?

Онче , ти как си ? Hug

# 25
и аз искам кола но трудно ще се науча  Whistling

# 26
Шамс избрали ли сте име? Купихте ли си всичко и каква количка си избрахте?

Имаме име на 90%, чакаме първо да се запознаем и да решим... Количката засега е старата на баткото, поне в първите месеци, докато е зимния кош, после ще купим нова. Иначе си имах почти всичко, както и сума дрехи. Та накупих допълнително разни розовини, ваничка, и дребни нещица и сме готови, само да реши да се появи  Crazy

Хепинце, не ми споменавай думата преносване... Не мога повече...

# 27
а за кога ти е термина

# 28
Хепинце, не ми споменавай думата преносване... Не мога повече...

Миличката ! Hug
Ами хайде , дано да е скоро ! И да минава леко ! Praynig Peace

# 29
Бонго, твоето дете не е ли ученик? newsm78

ученик е.  и ... ?

Общи условия

Активация на акаунт