Сложих чантата на рамо , ето тръгвам вече , мамо ! - Клюки - 55

• 22 917
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте! И аз съм изпуснала купона снощи ooooh!
кой ви излъга ,че снощи е имало купон  #Cussing out  нищо подобно 

# 646
Мистър Бонго, плющял си съквартирантките наред, а питаш hahaha hahaha hahaha

# 647
  • София
Онче, всичките ми приятелки като си дойдат за малко в БГ уж им харесва, ала бала, но бързат да хванат обратния полет. Особено ако децата им са родени другаде, тогава бързането е още по-голямо и е напълно разбираемо.  Hug

# 648
  • Ispania
 Mr. Green Он4е, ще дойдеш ти на моето Joy . Аз всеки пьт като се прибера се 4увствам то4но така - странно. И все гледам да се ка4а в самоелта за наобратно. В момента в който се ка4а, ве4е ми липсват толкова неща ooooh!.

Камь4ке, мальк ти е беб4о още Heart Eyes, да ти е жив и здрав и пове4ко да те слуша Simple Smile

# 649
Валче , вие скоро ще имате РД . Grinning

Онче , дано поне си изпълнила плана със задачи . Hug

Валче , днес 26 градуса ! Heart Eyes

# 650
главата ме боли  ooooh!

# 651
Мистър Бонго да каже защо ! Wink

Мери , лягай да спиш , ще ти мине ! Hug

# 652
малката не заспива,докато не си легне и аз не мога

# 653
  • На остров
Морги, моето чаве е made in BG та аз нямам такава грижа все още Sunglasses.
Вал, точно така се чувствам само където не съм бързала да се качвам на самолета, то за три дена за къде да бързам Simple Smile.
Хепи изпълних плана на макс, видях много мили за мен хора Heart Eyes, въобще всичко беше ок. Помрънках си спирам да досаждам, знам, че ще ми мине скоро.
Наздраве с бг наздравица Laughing.

# 654
Значи всичко е наред , Онче ! Hug Гледай само напред и си мисли хубави неща ! Peace
Аз съм те питала , но нещо ми се губи - мъжът ти от БГ ли е ?

Наздраве ! Grinning

# 655
  • София
Онче, значи едно мрънкане по-малко имаш като чавето е made in BG. Щото на любимата приятелка децата тутакси замрънкват къде им е къщата с двор и басейн и ква е тая голяма къща дето толкова народ живеят. И ред въпроси за какво ли не, а накрая - айде, по-бързо наобратно да бягаме. Голямата вече рекла, че в БГ повече не идвала щото е скучно newsm78

Хепи, от сряда викат да се охлаждало полекинко. Тази година като никога не бързам за сняг  Wink

# 656
Ааа , заради колата , нали ? Grinning

# 657
  • София
Хепи, веднагически ме разкри, начи  Laughing Laughing Laughing Макар, че обух зимните ботушки на колата, все още не съм уверена, та ако може сняг малце по-натам и да го чистят нощем  Mr. Green

# 658
Ми а дано го чистят ! Grinning
Иначе - с ГТ . Wink

# 659
  • София
Неее, не ща повече ГТ и сичкото хиляди спирки!  Mr. Green Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт