Сложих чантата на рамо , ето тръгвам вече , мамо ! - Клюки - 55

• 22 891
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • На остров
Morgi мойто пък точно обратно много обича да идва, ама то не може нон стоп Twisted Evil, аз сега бях сама Laughing. Пожелавам ти много безаварийно и безснежно Hug!Аз се возих и на ГТ този път  Simple Smile и бях в новия мол Grinning и на пиано бар където видях разни политически особи Mr. Green.

Хепи не, не е Wink.

# 661
  • София
Онче, аз вече загубих представа кой е най-новия мол щото те ги откриват всеки месец вече май?  newsm78 Имаш предвид Парадайз или има някой още по-нов  Mr. Green Е, значи си имала интересна програма  Hug Особено в частта с ГТ Mr. Green

# 662
  • На остров
Да Морги, точно той, има хубава гледка и е приятно направен според мен. Много ми хареса обслужването и храната в Хепи Simple Smile.

# 663
Момичета и момче Hug, днес бил световен ден на мъжа/  Joy/. Та в тази връзка да пожелая на всички по- малко проблеми с БНД  оттук нататък, да са ни живи и здрави/ БНД/.  На тези, които чакат принца пожелавам да не дочакат само коня. Хайде наздраве от мен  bouquet

# 664
Айде! Щом почнахме с наздраве-то.  Wink

# 665
Наздраве Риълче!  Hug

# 666
Яаа , много от рано сме почнали ! Grinning
Ама щом трябва - наздраве ! Hug

Мъжът обаче да се яви да почерпи ! Mr. Green
Не само да се разгологъзва ! Sunglasses

Добър ден забравих да кажа ! Grinning

# 667
Хепинцеееее, пийни си една биричка и за мен, щото аз не мога да пия , а ми се пие Cry Мъжът да почерпи да. Не само да ни кара да му ядем задника. hahaha hahaha hahaha

# 668
Абе аз ще пийна , ама виж го какъв е интригант , веднага ще ме обяви , че в работно време се наливам !  hahaha hahaha hahaha

Камъче , Ками на съкратено става ли ? Blush

Последна редакция: вт, 05 ное 2013, 15:49 от happy mama

# 669
Става  Grinning Хепи, ти да не мислиш , че той не си кърка през работно време? Ама все ние сме му на прицел. Мани го. Добър чиляк е. Wink

# 670
А здравейте Simple Smile Щом има повод за празнуване и аз ще обърна някоя друга бирюга довечера  Wink 
Хубава вечер на всички  Hug

# 671
А здравейте Simple Smile Щом има повод за празнуване и аз ще обърна някоя друга бирюга довечера  Wink 
Хубава вечер на всички  Hug

В теб не се съмнявам , ти си най-верният фен на бирата ! Heart Eyes

Камъче , ако имаш друго предложение за обръщението , казвай ! Hug

# 672
Добър ден... и наздраве!  Mr. Green

Почерпка не се вижда...  Rolling Eyes

# 673

В теб не се съмнявам , ти си най-верният фен на бирата ! Heart Eyes

Crazy  хаха надуши ме ти Simple Smile

А за почерпката предполагам, че момчето ще иска и подаръци  Laughing  В реда на нещата е Simple Smile
Ето от мен една картичка с пожелание и да се повози на такава лодка на това място  /с подходяща компания разбира се/ Wink

Скрит текст:

# 674
Камъче е чудесно Хепи. Така казвам и на детето и съм свикнала. Хайде да завихрим едно пиене , а Мистър Бонго да плати. Какво ще кажете? Ще пия и аз за негово здраве hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт