Сложих чантата на рамо , ето тръгвам вече , мамо ! - Клюки - 55

• 22 928
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
  • при най-добрия мъж...
Здравейте,моят синковец е втори клас и имат занималня,така че поне домашните е направил с изключение на солфежа,него го правим двамата в къщи.Иначе вчера беше доста скучно откриването на учебната година,че и зле озвучено.На децата им писна,плъзнаха навсякъде,а аз за капак трябваше да изтърпя и БНД.До обяд бях изморена сякаш съм работила цял ден.

# 121
Добре дошла , Индира ! Hug

Ние никога не сме имали нищо първият учебен ден , само официално откриване , за около час .

Днес девойката ме информира , че само учебниците по немски са 180 лв. Rolling Eyes , т.е. сумата ще е доста над 200 за всички учебници и помагала .
Интересно , ако и аз трябваше да участвам със 120 лв . като БНД , какво щяхме да правим ?
Детето нямаше да учи , вероятно ? Thinking

Да сме живи и здрави !  Peace
Радвам се , че имам и мога да се справя , пък той нека се прави на тарикат ! Whistling

# 122
Ядосана съм много , днес пред очите ми едно дете цапна нарочно моето с юмрук в ухото(това ухо с което имаме проблеми),малката се разкрещя от болка а госпожата не направи нищо ,другите майки пък се смееха  аз естествено се развиках и казах че ако с повтори всички майки и госпожи ще бъдат хванати за косата и изтръшкани  Rolling Eyes

# 123
Това в градината ли се случва ? Shocked

# 124
Това в градината ли се случва ? Shocked
да побеснях направо

# 125
въпреки ,че е нормално това , но все пак е до възпитание.
все пак децата не могат да знаят какво му е на твоето дете и какво могат да му причинят.  не че твоето може да направи такава разлика.   ще трябва да свикваш  Laughing  днес твоето е пострадало , утре други може да пострадат от твоето.

# 126
въпреки ,че е нормално това , но все пак е до възпитание.
все пак децата не могат да знаят какво му е на твоето дете и какво могат да му причинят.  не че твоето може да направи такава разлика.   ще трябва да свикваш  Laughing  днес твоето е пострадало , утре други може да пострадат от твоето.

прав си Бонго , но моето е научено да не се бие и да не посяга , и досега няма пострадали децат от него

# 127
по-скоро може би няма оплаквания от твоето. за това ти си мислиш ,че е най-кроткото.
трябва да се приучават (децата) да понасят и ударите на живота.

# 128
по-скоро може би няма оплаквания от твоето. за това ти си мислиш ,че е най-кроткото.
трябва да се приучават (децата) да понасят и ударите на живота.

съгласна съм за ударите на живота , но не и за ударите с юмруци

# 129
едни деца удрят с юмруци , други ритат , трети крещят , четвърти скубят , пети не чуват какво им се говори, някой хапят .... няма смисъл да продължавам. всяко хлапе попада в някоя негативна графа.

# 130
едни деца удрят с юмруци , други ритат , трети крещят , четвърти скубят , пети не чуват какво им се говори, някой хапят .... няма смисъл да продължавам. всяко хлапе попада в някоя негативна графа.
Бонго разбирам ти замисала , но и ти ме разбери боли ме оная работа кое дете какво прави , другите деца си имат майки които да се интересуват,Мен не ме интересуват децата по-принцип , мен ме интересува моето да не страд аот тях , което между другото  не влиза в нито една от горепосочените графи

# 131
  • На остров
Аз не съм съгласна с Бонго, и не мисля че трябва да се толерира такова поведение. Не реакцията от страна на родителите и учителите е непростима според мен в този случай.

Marry Djane  Hug разбирам те и бих постъпила дори по остро в дадената ситуация. Въпроса не е дали детето има болка в ухото или не, а принципно акта на насилие е недопустим Peace.

# 132
  • Ispania
Напьлно сьм сьгласна с Он4е!!!
Не мога да разбера как някоя майка или у4ителка ще гледа как едно дете ударя друго и няма нищо да направи Close!!!!! В какьв свят живеем!
Децата са деца! Понякога колкото и да ги вьзпитаваш, все глупости правят, за това сме родителите , за да продьлжаваме да им се караме, вьзпитаваме, наказваме....

# 133
Здравейте  Hug
С малко закъснение ви честитя началото на учебната година. На добър час и много успехи на всички ученици  bouquet

# 134
КиарчеHug

Общи условия

Активация на акаунт