Сложих чантата на рамо , ето тръгвам вече , мамо ! - Клюки - 55

• 23 075
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
айде  hug cheers от мен за спокойни сънища

# 271
Бонго , виж се как изглеждаш ! newsm08

Мери , наздраве ! cheers

# 272
На здраве Морги!
Бонго пак ли бе еееееееее  Mr. Green

# 273
Мери , Моргито я няма в момента . Blush

# 274
  • София
А, тук съм, ама все пак е неделя вечер....Трябва да се приготвям за понеделник  newsm45

# 275
Морги ! Hug

# 276
привет  Hug
разкъсвайки  се между работа на две  места, ремонт, първокласничка и племенник съм изтървала купона тук  Crazy Наздраве и от мен, па макар да не съм по ракията, било то и от сливи ... сини  Mr. Green

# 277
къде го видя тоз купон , бре  newsm78
дори и да не си по ракията тук бързо ще влезнеш в джаза.  hahaha

# 278
убаво е да фърчиш над облачетата  Laughing

# 279
Мери , Моргито я няма в момента . Blush
Whistling Whistling Whistling дошло ми е в повече и съм объркала , няма да пия вече в неделя вечер  Confused

# 280
  • Ispania
Добро утро Hug

Он4е, много бьрзо ви свьрши лятото Confused. Ужас.... 1-10 градуса Confused.

Аз все още се наслаждавам на 22 градуса сутрин в 9 4аса. Трябва с жилетки да се ходи, но сьм хепи като погледна градусите в БГ Mr. Green. Скоро и нас ще ни "зазими" Laughing.

# 281
Добър ден ! Hug

Валче , добре си ти ! Grinning
Теб и особено Киарче , хич не ви мисля ! Топличко ви е ! Heart Eyes

# 282
  • На остров
Добър ден,

Нямаме сняг още, но си е цветно и есенно, липсва ми лятото както винаги, рано или късно започвам да свиквам лека полека.
Хубава вечер на всички  bouquet!

# 283
Направо на зима си замириса вече. Аз хем исках студ, хем нещо не бях подготвена. Нещо настинка се опитва да ме тръшне. Ам тъй- хората като ходеха със жилетки, аз по тениска с едно ефирно шалче и сега - сополи и кихавица! От утре може и в болничен да изляза, само да приключа месеца. И главата ме боли, и ушите, пфу. Трябва ми един як масаж, ама не мога да помоля бившия, пък настоящ няма...

# 284
  • София
Кат, аз също се минах няколко пъти да ходя лятно облечена при очеваден студ и то сутрин. Ама вече кака е хитра и се облича и много гот - есенно и цветно  Laughing Сега проблем ми е изсъхването на прането, щото се сдобих миналата година с комбинирана пералньо-сушилня, която яко смърди когато я включа на сушене и гледам малко да я ползвам. Дет се вика - няма угодия  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт