Сложих чантата на рамо , ето тръгвам вече , мамо ! - Клюки - 55

• 23 095
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
Мене прането ми изсъхва бързо, едната част от терасата остава тераса- засега. Но пак като вали по- бавно съхнат. Поръчах си един суитчер от СД и сега го чакам с нетърпение. Смятам да мина леко към спортния стил на обличане, поне за малко...

# 286
  • На черешата
 Морги, аз съм в процес на избор на нова пералня. Я сподели със своя опит за комбинираните такива. В голяма чуденка съм има ли смисъл, но това разнасяне на сушилки вътре през зимата наклонява везните към пералня+сушилня. Твоята каква е и какъв и е проблема?

# 287
  Твоята каква е и какъв и е проблема?
те такава е http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=689104.90

# 288
  • София
Ме фаща страх - имам чувство, че някой ме след. Бонго веднагически разкрива каква ми е пералньо-сушилнята   Nerd

# 289
от толкова мрънкане цял свят те разбра, та моята скромна личност ли да не те разбере  hahaha

# 290
  • София
Ми да се набуташ със сума пари и то точно да се справяш със зимното пране и изненада! Смрад и ужас безкрай! Ще оврещя не орталъка, ами и отгоре!  Crossing Arms

# 291
  • На черешата
Ме фаща страх - имам чувство, че някой ме след. Бонго веднагически разкрива каква ми е пералньо-сушилнята   Nerd

Е сега ако каже и какво ти е бельото, ще заподозра нещо.  Joy Joy Joy

# 292
Ми да се набуташ със сума пари и то точно да се справяш със зимното пране и изненада! Смрад и ужас безкрай! Ще оврещя не орталъка, ами и отгоре!  Crossing Arms
следя ли те  или ...

# 293
Добър ден ! Hug

Бонго - детектив ! Joy

Морги , Бонго е много активен в тези теми , на мои въпроси също е отговарял , не се учудвай . Wink

Бонго , прав беше за оня препарат за миене на пералня , не видях някаква разлика от него . Crazy

Аз имам южна тераса и не ми е проблем сушенето . Grinning

# 294
  • София
Хепи, и аз имам южна тераса, ама 1. като започнат любимите съседи от къщата до нас да се греят на твърдо гориво всичко замирисва на сяра  Crazy Crazy Crazy и 2. като завее сняг и студ няма такъв южен балкон дето да изсъхне прането Wink

Торнадо, аз самата се замислих какъв цвят ми е днес бельото  Joy Joy Joy Освен Бонго ако чете мисли, ама аз няма да си мисля за цвета, лялялялля hahaha hahaha hahaha

# 295
студа изсушава и избелва прането.  Laughing

# 296

Бонго , прав беше за оня препарат за миене на пералня , не видях някаква разлика от него . Crazy
Тома неверни , лъгал ли съм те някога ??? можеше да си спестиш паричките  hahahaаз знам за един убав препарат за пералнята. може да си го купиш - около 100-на лв.  Joy

# 297
Привет ! Grinning

Поздрав за всички по случай деня на усмивката !

# 298
О, днес денят на усмивката ли е?  Laughing
Ами да си пожелаем тогава повече поводи за усмивки!

А защо такова затишие тук? Rolling Eyes

# 299
За затишието - и аз това се питам ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт