Сложих чантата на рамо , ето тръгвам вече , мамо ! - Клюки - 55

• 23 137
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
  • На черешата
 Наздраве  beer2

# 301
Wine Glass идва винено време .....

# 302
  • На черешата
Мери, ами нека да е с вино тогава.  Laughing

# 303
Наздраве и от мен  Wine Glass
а  след малко и  smile3524  Лека нощ

# 304
Добро утро ! cold

Защо толкова рано дойде зимата ??? newsm09

# 305
  • София
Зима, зима, колко да е зима? И чак пък да е толкова студено newsm78 Да, захладня времето, ама днес има и слънце и 7-8 градуса  Wink
Но пък е събота, което е супер!  Hug

# 306
  • На остров
Привет и от мен Hug,

Много учене много нещо, въобще тази година цялата е  много трудна. Но не мога да не споделя, че вчера получих резултат за изпита и съм го взела Simple Smile, специални благодарности на Хепи за стискането на палците  bouquet!

Морги и аз казвам, че събота е страхотен ден, като изключим чистенето, прането и ученето Crazy.
Тук днес е мрачно и ветровито, но определено не е студено. Вчера при нас беше деня на канелените рула и днес ще меся Simple Smile.

Хубава събота на всички  bouquet!

# 307
  • София
Онче, браво на теб! И аз стискам палци за следващите изпити!  Hug
Какъв е този ден на канелените рула? Всеки прави руло и го споделя със съседите си?
Да, вярно, че съботата е пълна с домакински задачки-закачки, ама виж - неделя ще е пълен мързел!  newsm44

# 308
  • На остров
Ами Морги по скоро продават активно навсякъде канелени рулца, като тези от Карлсон, ако се сещаш.
https://www.google.se/search?q=kanelbullar&source=lnms&t … bih=678&dpr=1

Иначе може и да се споделя с които ти е приятно Heart Eyes!

# 309
  • София
Онче, абсолютно веднагически запреглъщах и се окапах по брадата при вида на тез рулца ммммм eat

# 310
  • На остров
Морги не са сложни за правене, особено, ако имаш робот за месене Simple Smile.

# 311
Браво , Ончеbouquet
Нали ти казах , че съм сигурна в теб ! Hug

# 312
Привет и от мен Hug,

Но не мога да не споделя, че вчера получих резултат за изпита и съм го взела Simple Smile, специални благодарности на Хепи за стискането на палците  bouquet!
и за мен благодарности  #Cussing out  аз не стисках палци, защото знам ,че като оставиш нещо на свобода (да не го стискаш) по-добре ще се развива. и за това бях сигурен ,че ще вземеш изпита. всъщност ако не беше споменала за това надали някой щеше да си стиска пръстите , но изпита щеше да го вземеш  hahaha

# 313
Дървен философ си , Бонго ! hahaha

# 314
ама аз не стисках палци и тя успя. факт.  ееее...  ти ли си за благодарности или аз  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт