Сложих чантата на рамо , ето тръгвам вече , мамо ! - Клюки - 55

• 23 087
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Да ти кажа , че много ти се радвам ! Heart Eyes
Съвсем спокойно и уверено звучиш вече ! Hug

# 496
От алкохола ще да е!  Laughing Шегувам се. Още кърмя, но ще ви правя компания докато пиете вие. Хепи, порадва ли се на слънчицето днес ?

# 497
Дааа , при вас така ли беше ? Grinning

# 498
да дода , ама къде се намираш ? newsm78

# 499
и аз мога да цокам   hahaha

# 500
Цял ден беше топличко. Хепи, ще те кръстим синоптичката  на форума. Joy Бонго открито те ужахва, ама ти само прогнози за времето правиш.

# 501
 hahaha hahaha hahaha  newsm78 Шегуваш се Бонго.Нали?

# 502
Много е топло още за вино, ще почакаме да се застуди и по една чашка винце вечер .... Аз принципно не пия, но тази зима съм решила да се насиля да харесам виното.
Бонговия хумор ме оставя безмълвна  Laughing

# 503
hahaha hahaha hahaha  newsm78 Шегуваш се Бонго.Нали?
Той ще цока винце де, вместо Камъчка, щото тя кърми.  Wink А може и друго да иска да цока, доста мъже имат такъв фетиш.

При нас е много топло на обяд, даже правя слънчеви бани на терасата, когато имам време.  Laughing Laughing Но не ми пречи вече две вечери да пия по чашка червено винце. И аз обаче се насилвам по-скоро. Като *LOVE CAT*. Заради вечно студените крака, уж помагало.

# 504
Той ще цока винце де, вместо Камъчка, щото тя кърми.  Wink А може и друго да иска да цока, доста мъже имат такъв фетиш.

кво пусне все ще цокам.  Joy  ама ако е вино ....това си е домашен винзавод  hahaha

# 505

кво пусне все ще цокам.  Joy  ама ако е вино ....това си е домашен винзавод  hahaha
Усетих ти аз мераците. Wink

# 506
Цял ден беше топличко. Хепи, ще те кръстим синоптичката  на форума. Joy Бонго открито те ужахва, ама ти само прогнози за времето правиш.
само не и синоптичка. това и е чужда материя.  Joy  но за деловодител и за справки е ненадмината  hahaha

# 507
Усетих ти аз мераците. Wink
[/quote]
нищо не си усетила. всичко си казах без бой

# 508
казах ли ,че след споменаването на алкохолна дума и темата ще живне ???
май ще трябва от клюкарска темата да се прекръсти на алкохолна тема  hahaha

# 509
  • На черешата
Наздраве и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт