ОКТОМВРИЙКИ - Тема 17

• 28 323
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Габрово
Честито, Mariabel! Много хубава новина! Да Ви е жив и здрав Калоян и много да Ви радва!  bouquet

# 91
  • София
Mariabel, честито и браво! Страхотна новина  newsm44 Много щастливи моменти заедно! Прекрасно име сте избрали, да ви е жив и здрав Калоян!

# 92
Mariabel , честито! Да ви е жив и здрав и много да ви радва, а не теб бързо възстановяване   bouquet .

# 93
Mariabel, честито, да е жив и здрав Калоян и много късмет !!!

# 94
Второ бебче..Честито...много здраве и късмет на цялото семейство..

# 95
  • гр. София
 Мариабел - Честитоооо бебче  Hug Hug Hug Да сте живи и здрави и двамата. Малкия Калоян много да слушка и да ви радва !
Някой има ли новини от Джули ?

# 96
   Mirabel,честито юначе - от здраве и късмет да не се оттърва Hug
   Cacao newsm59 smile3510

# 97
Mariabel, честито, да е здрав Калоян и много радост да ви носи! Бързо възстановяване!
Кого чакаме, кой ражда, а! надява се, че и с Джули всичко е ок!

# 98
марабел,да сте живи и здрави двамата   bouquet   ylinfant

# 99
Mariabel честито!

Момичета аз да се оплача, от няколко дни ми е едно притеснено и напрегнато и то без да има причина. Почва много да ме хваща шубето.

# 100
Ох, момичета мен започва да ме хваща страх от раждането. Притеснявам се дали ще се справя, но пък от друга страна нямам търпение, защото вече много ми тежи корема и всичко ме боли  Sad .

# 101
Mariabel, Браво, Честита ти радост! Много здраве! Joy Джули, стискам палци!

Колко хубаво, скоро ще почнем да попълваме списъците с рождените дни на малчовците!  Joy

Аз, в понеделник съм на преглед, а на 17.09., ще взимам 45 -дн. болничен.

Относно слинг или кенгуру, много по-стабилно и сигурно ми е, кенгуруто. Цялата първата бременност изкарах с него и когато излизах за кратко или тр. да ползвам градски транспорт, нямаше по-удобно нещо, вместо да се качвам и катеря с количката или да разчитам на чужда помощ. Има кенгурута, които позволяват и легнала позиция на бебчето. А с таткото, сме го използвали за приспиване на сина ни, толкова комфортно се чувстваше.

Момичета, лека вечер от мен! Heart Eyes

# 102
Честито и от мен Simple Smile Да ви е здрав и да расте много щастлив! Избрали сте прекрасно име Simple Smile На теб желая бързо възстановяване и в най-скоро време двамата да се гушкате вкъщи Simple Smile

# 103
Mariabel ЧЕСТИТО БЕБЧЕ   ylinfant  а това че без нито един шев, за мен си е наистина за поздравления
Cacao et chocolat   bdbaloni Много щастие ти желая във всичко което ти предстой   

dianag70 мерси за отговора, както каза и bebe dj може и личния да го издаде. Ето вече съм информирана Grinning Благодаря, страхотни сте
mushmulkata и при мен място Няма, просто няма. Сега ми предстои да пазарувам за бебче, че освен три боденца друго нямам купено. А къде ще му слагам нещицата те първа ще трябва да намеря. И кошара още не сме взели, чудим се и мерим с ролетката каква можем да съберем с възможно най-много чекмеджета. newsm78

# 104
  • На брега на реката
Честито бебе, Мариабел! Бъдете много здрави, силни и щастливи! Скорошно изписване и ще те очакваме да разкажеш за раждането.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт