ОКТОМВРИЙКИ - Тема 17

• 28 330
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
 Mariabel да ти е жив и здрав малкия мъж и винаги да те радва   bouquet

# 106
Уха, имаме си бебче!  Party Party Party  Честит син, Мирабел!   bouquet  bouquet  bouquet  Да ти е жив и здрав!  Направо останах без думи  Hug

# 107
Mariabel, честита рожба! Да ти е жив и здрав! На теб пожелавам бързо възстановяване и влизане в ритъм   bouquet

Ами започва се бавно, но славно. Място за страх и притеснение няма, затова пък място за голяма радост  Mr. Green Ако ви хване шубето просто си повтаряйте, че отивате да се срещнете с детето си  Hug

# 108
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet txtloves Two Hearts stork-boy  ylinfant newsm51
Честитоооо! Имаме си бебе Crazy Мариабел, много бързо възстановяване ти желая.
Аз днес бях на пазар и смятам и утре цял ден да бъда #Crazyто няма време

# 109
Mariabel,честито бебче Simple SmileЖиви и здрави и скоро да сте си в къщи Hug

# 110
Искам да попитам нещо тези от вас, които са си купили еднократни гащи за след раждане - че трябва да си попълня списъка. Намирам тези, обаче не знам дали ще са удобни след секцио
http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/produkti-za-banya-i-h … dane-5-broja-l-xl
и нещо друго - гледах памучни нощници за кърмачки, обаче не мога да реша с къс или с дълъг ръкав ще са по-подходящи. Вие какви си взехте?

# 111
Mariabel,честито!Да ви е жив и здрав малкия и бързо възстановяване.  Hug

# 112
Още едно бебче  Hug Mariabel да ти е живо и здраво мъничето и много да Ви радва newsm32  bouquet

# 113
  • София
Mairabel, честито бебе и от мен   bouquet Много да сте здрави и да се обичате ! Чакаме те да разкажеш, когато си по-добре и имаш време Simple Smile

Скоро ще се включат и консултантите на ЛЛЛ със съвети за кърменето, въпроси към тях може да задаваме с червен цвят и започвайки с " Въпрос към ЛЛЛ: .... "

# 114
Мариабел, честитоо! Да ви е жив и здрав, много да ви радва, да ви слуша скорошно изписване и бързо възстановяване ти пожелавам   bouquet Hug

# 115
честито на щастливата майка...    bouquet

# 116
гледах памучни нощници за кърмачки, обаче не мога да реша с къс или с дълъг ръкав ще са по-подходящи. Вие какви си взехте?

Добро утро на всички,

Честито на мама Mairabel - едно кротко, здраво и щастливо бебче

svetlina*
аз си взех с къс ръкав с оглед на това, че и аз ще съм секцио, а по време на операцията и след това има включени системи /абокати/ и затова късия ръкав ми е по удобен, няма да се налага да го вдигам. Болницата където смятам да раждама е топло и на мен късия ръкаж няма да ми е проблем.

# 117
Честито бебче, Mariabel! Да сте много здрави и щастливи!

Относно липсата на място - и аз го имам този проблем и се чудя дали да си взема или направя някакъв органайзер за креватче от този род:
http://babyramacanada.com/xcart/Diaper-Change-Organizer-by-Munckin.html
http://www.zappy.lt/pakabinama_lentynele_ant_lovytes.php
http://shopatjunkinmytrunk.blogspot.com/2011/07/baby-cot-organizer.html
http://www.0123baby.com/decorative-organizer-p-177.html?osCsid=c … 0d937332cca51abc7

За нощниците - извинявам се за тъпия въпрос, но ще ми е първо раждане на дърти години - кога се облича нощницата? Изобщо с какво си облечена, когато раждаш или ти правят цезарово сечение? Ако си с нощница не се ли цапа по време на раждането и кога евентуално можеш да я смениш, ако си овързана с абокати и системи?
Аз си имам една обикновена с дълъг ръкав и взех една за кърмене с къс. Чудя се коя кога да слагам.

# 118

За нощниците - извинявам се за тъпия въпрос, но ще ми е първо раждане на дърти години - кога се облича нощницата? Изобщо с какво си облечена, когато раждаш или ти правят цезарово сечение? Ако си с нощница не се ли цапа по време на раждането и кога евентуално можеш да я смениш, ако си овързана с абокати и системи?
Аз си имам една обикновена с дълъг ръкав и взех една за кърмене с къс. Чудя се коя кога да слагам.

По принцип си без нощница. После ти я обличат, макар и със системи си има начин. Те и системите по принцип са 1-2. Все пак за мен е по удобен късия ръкав, но всеки си преценява. Най добре питай на място акушерките, те най добре могат да ти кажат. При нормалното раждане си с нощница, ако се изцапа я сменяш - то затова е хубаво да имаш 2-3 под ръка

# 119
Честито бебче, Mariabel! Да ви е жив и здрав юнака, а на теб бързо възстановяване!
svetlina* аз си взех нощници с къс ръкав, но ще си сложа в багажа и един по-тънък халат с дълъг ръкав и една-две блузки /ако стане много студено, да имам какво да облека/. Относно гащите - предния път си бях взела бикини /по-голям номер/, шаренки и ползвах тях - дори и след секциото ми бяха много удобни /но в болницата дават да се обува бельо, чак след излизане от интензивното - два дни стоях без гащи/.
Шминки, най-добре питай в болницата в която ще раждаш какви са правилата - в Шумен в родилно дават тяхна нощница и за секцио и при нормално раждане /едни такива големи, уж стерилни/ и после след като качат майката при бебчето, тогава може да си облече лична нощница.

Общи условия

Активация на акаунт