ОКТОМВРИЙКИ - Тема 17

• 28 351
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Шминки, в твоя случа бих изчакала до 39 г.с., но аз по принцип така ще направя и за себе си с моето секцио заради седалищно предлежание  Peace Т.е аз и лекарят ми сме на мнение, че всеки ден е важен, независимо какви размери има бебето, изостава ли или върви напред. Но това е само лично мнение, ти направи, както го чувстваш  Peace (...)
И аз бих направила така - по възможност да изчакам лекаря да се върне от отпуската, като говоря с него да ми посочи заместник, на когото има доверие, за тази 38ма седмица.

Педиатър за бебето - говорих с педиатърката на дъщерята дали приема нови пациенти Wink Трябва ѝ само излязло ЕГН и ще я запише, евентуално с домашно посещение след изписването от болницата, ако реша. Формуляри за записването има в лекарския кабинет, няма да се разхождам до НЗОК за тях, както ми се наложи преди 5 години.

# 661
Според моето мнение Шмнинки недей да избързваш но си имай и резервен план , то хубаво да изчакаш до 39 с. ама то не е концерт по-желание , аз също искам много да изчакам повечко време но така като гледам с тези постоянни контракции няма да е дълго време  Cry

# 662
  • София
Ако може да поразвеселя малко - в отчетната тема на дъщеря ми имаше бременни, които бяха дълго време с контракции и лежаха, и хапчета пиха, някои от тях родиха след термин  Joy С това не искам да омаловажавам писаното от Портокали - желая ти да удържиш фронта, колкото трябва!   bouquet Просто да не се тревожите излишно  Hug

# 663
  • София
Ако може да поразвеселя малко - в отчетната тема на дъщеря ми имаше бременни, които бяха дълго време с контракции и лежаха, и хапчета пиха, някои от тях родиха след термин  Joy С това не искам да омаловажавам писаното от Портокали - желая ти да удържиш фронта, колкото трябва!   bouquet Просто да не се тревожите излишно  Hug

И на мен док ми каза, че с моите подготвителни контракции от 21 г.с. има вероятност да пренося хаха (ако не бях секцио) Simple Smile

Какао, много се радвам за добрите новини от прегледите и честита датичка   bouquet Съжалявам, че така се получава със секцио вместо естествено, но всяко зло за добро... Иначе аз се учудих, че на мен очната ми каза, че ретините ми са идеални и нямам проблем да раждам нормално въпреки 4-те диоптъра (но пък бебето само си реши секцио)....

# 664
Привет, привет!
Още месец ми остава Party Crazy Стяганията взеха да се увеличават при мен, без болка. Като мина покрай някое огледало вече се стряскам от големината на корема Laughing Laughing

# 665
  • София
Като мина покрай някое огледало вече се стряскам от големината на корема Laughing Laughing

И аз  Mr. Green Не вярвах, че ще порасне толкова....  ooooh!

# 666
 Laughing Laughing Първо влиза коремът, после аз Mr. Green Laughing Laughing

# 667
Здравейте! Не знам някой показвал ли е това клипче, но аз преди малко попаднах на него и реших да го споделя. То е за развитието на бебчето в корема. Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9ElX-wUNhhU

# 668
Делина, тези филмчета са прекрасни, но избягвам да ги гледам, защото започвам да рева  Blush Раждането на нов живот си остава абсолютна научна фантастика за мен и всеки път ме изумява какъв съвършен механизъм е Heart Eyes

# 669
Добро утро и от мен , момичета !
Още малко остана , " Портокали " недей да се тревожиш излизшно , повярвай ми , сигурна съм че всяка от нас има адски неразположения , леки контракции и болки...
Сега както си седя и ме боли и кръст , и корем , и от събота съм все с диария ...честно ви казвам в понеделник съм на преглед за дата , направо мисля да си отивам с куфарите , които са 2 големи на брой .Не ме питайте с това голямо бебе в корема как се издържа . Аз честно казано бях много притеснена за раждането ,от вчера като разбрах ,че ще е секцио доста се поуспокоих , тук поне в болницата нямаш право на избор - секцио 2 седмици преди термин .Всичките ми познати родиха така , все големи , здрави бебенца , та дали ще е 38 или 39 седмица не мисля , че е от особено значение .
Сега започна да ме мъчи другият въпрос - коя упойка да избера ...Виждам , че обсъждате ...
Та все пак някоя от вас стигна ли до решение коя да избере ?

# 670
Иначе аз се учудих, че на мен очната ми каза, че ретините ми са идеални и нямам проблем да раждам нормално въпреки 4-те диоптъра (но пък бебето само си реши секцио)....

Не винаги причината е в диоптрите, а и при правилни напъни това не е от такова значение. При мен освен 4-те ми диоптъра има и допълнителна "екстра" - малък лицев хемангиом и пак си родих нормално и без никакви проблеми първия път  Hug

Аз ще си пия всичките хапове до края на този месец и после ги спирам. Дата ще насроча вероятно за 38-ма седмица, но ако си тръгне сама добре ни е дошла. Само да си е в месеца  Heart Eyes

И последно да се оплача - не мога да спя. Мисля за хиляди неща и сън не ме лови  Sad
Таткото отново донесе вирус. Той киха, кашля с температура, а тази нощ малката прилови и се разкисна и тя. Очертават се трудни дни, дано поне го прекара леко, а аз да успея и този път да се размина, че да има кой да ги гледа  Wink

# 671
Добро утро, момичета.

Весела, да ви е жив и здрав!  newsm30

Честито на всички, които си знаят датите за секцио. Май забелязвам, че повечето ще сте със секцио. Ох, мен започва да ме хваща страх, само за раждането мисля и по-точно  ме е страх да не пренося и да трябва да предизвикват, а после и бонус секцио  ooooh! .

Момичета, избрали и сте ванички за бебетата? Аз все още не съм и се чудя дали да има поставка или не. С поставка е много удобно, но ме е страх да не стане някой инцидент newsm78

# 672
Стойката е много удобна, защото не се навеждаш. Няма да оставяш бебето само докато го къпеш, така че риска от инциденти е малък. Аз си спомням, че махнах стойката, когато бебето започна да се върти само и да седи - някъде към 5-тия месец.

# 673
  • София
Каталония, я малко позитивни мисли, няма да преносиш и няма да си секцио, ако не искаш  Hug За ваничка - ние взехме надуваема и ще си я къпем в банята, не искам стойки, защото ме е страх аз да не направя нещо без да искам, а и не искам вода в стаята на бебето  Peace Но сега има толкова избор, че каквото ти харесва, това вземи, повечето взимат ванички със стойки и са доволни, защото не ги боли кръста, пък мен не ме плаши навеждането а и бебето ще си играе като в басейн  Mr. Green

# 674
Мисля да пробвам със стойка, а за по-късните месеци ще е без стойка  Peace . Трябва тази, най-късно другата седмица да приключа с покупките, които ще са необходими на първо време и после само да стоя и да чакам момента  Crazy .

Общи условия

Активация на акаунт