Сложихте ли Rotarix на детето си?

• 25 940
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
Не съм я слагала,за мен ваксините са нож с две остриета и не бих рискувала още повече,че имам право на избор. Peace
И аз съм на това мнение. Не съм слагала и не мисля да слагам. Peace

# 151
И ние не сме слагали,много четох за тази ваксина и нещо ме достраша
експерименти да си правя с детето...

# 152
Вече я взех, утре ще я слагаме

# 153
  • София
Сложихме Ротарикс когато беше бебе, страшно съм доволна. От всички дечица с които малката контактува, единствено тя досега не е хващала ротавирус. Едва ли е съвпадение. Около нас се скъсаха да акат и повръщат, половината деца го изкараха много тежко, в инфекциозна.
Дъщеря ми е недоносена и нямах никакви колебания да и сложим ваксината. Не искам да я гледам как се топи от повръщане и разстройство, след като мога да и го спестя. И без това килограмите не са ни много  Rolling Eyes

Освен това на фона на задължителните ваксини, Ротарикс-а всъщност го понесе най-добре, нямаше никакви проблеми.

# 154
Днес я сложихме  Simple Smile

# 155
Не съм слагала на нито едно от децата, въпреки че се замислих за бебка преди няколко месеца. Но мисля, че щом не е задължителна, по-добре да не го правя и да подсилвам организма им колкото се може повече по естествен начин, каляване и т.н.

# 156
  • California
Каляването много помага срещу вируси... мда.

# 157
  • София
Почти колкото ротарикс срещу ротавируси...мда.

# 158
  • California
Бубчето не спира да ме следва по петите  Joy

# 159
  • София
Почти колкото ротарикс срещу ротавируси...мда.

А, не, не сме си и помислили. Ротарикса не помага срещу ротавируси, туберкулозната ваксина не действа срещу туберкулоза, и т.н., и т.н., да не изброявам стандартните ваксини.
Всъщност всички ваксини са част от гнусния Световен Таен План за контрол и унищожаване на земното население  newsm43

# 160
  • California
А, не, не сме си и помислили. Ротарикса не помага срещу ротавируси, туберкулозната ваксина не действа срещу туберкулоза, и т.н., и т.н., да не изброявам стандартните ваксини.
Всъщност всички ваксини са част от гнусния Световен Таен План за контрол и унищожаване на земното население  newsm43

Ето това е! Темата е готова за ключ вече  Mr. Green

# 161
  • Бургас
Сложихме Ротарикс когато беше бебе, страшно съм доволна. От всички дечица с които малката контактува, единствено тя досега не е хващала ротавирус. Едва ли е съвпадение. Около нас се скъсаха да акат и повръщат, половината деца го изкараха много тежко, в инфекциозна.

Освен това на фона на задължителните ваксини, Ротарикс-а всъщност го понесе най-добре, нямаше никакви проблеми.

+1
И аз единствено от тази ваксина нямам оплаквания. На всички други направи реакция Sad И наистина си спестихме болницата това лято.  

# 162
  • California
+1
И аз единствено от тази ваксина нямам оплаквания. На всички други направи реакция Sad И наистина си спестихме болницата това лято.  

Ей сега ще дойдат да ти обяснят как ваксината няма нищо общо и всъщност сте извадили просто късмет - нищо повече Simple Smile

# 163
  • София
Бубчето не спира да ме следва по петите  Joy
Имам си по-важни неща, но просто хапливи подмятания трудно подминавам.
Таис, разлика между заължителни постоянни ваксини и временни и незадължителни правиш ли?
 Интересно как без ваксината преди 1 седмица голямата хвана стомашен вирус, който мина за 1 нощ,ммммммммммм?

# 164
  • California
7 годишно дете и новородено бебе - ти правиш ли разлика? Видно е, че не.

Общи условия

Активация на акаунт