Звездни компромати - 183 част

• 59 762
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
Тоца: Какво работела Ирина Флорин, с какво била известна, ходела по ТВ да си поддържа популярността  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Това беше вицът на деня  Joy Joy Joy

в с. Марчаево сигурно не са чували за Ирина Флорин.

Разгеле!  smile3501

# 331
# 332
# 333
# 334
# 335
Не може да повярвате кой е при Гала?  Mr. Green

# 336
http://www.vsekiden.com/140473

Мария Силвестър се развежда.

# 337
Не може да повярвате кой е при Гала?  Mr. Green
E как тя и вчера беше! Mr. Green

# 338
  • Бургас
Не може да повярвате кой е при Гала?  Mr. Green

За съжаление усещам, че Гала поема по пътя на Венета да кани разни тъпи кукарджи и да им се пули насреща и да клати глава на простотиите, дето ръсят.

П.П. Ами така де - коя е Ирина Флорин, коя е Тоца. Все пак Тоца е модел, адвокат, специалист по външни отношения и търговия, бизнес дама, консултант по евро проекти, пътешественик, ментор на прохождащи манекенки и т.н. Само дето не е почнала да прави сърдечни/мозъчни операции.
Не каза ли нещо от сорта "Коя е тя, коя съм Аз"  Grinning

# 339
# 340
  • София
Не може да повярвате кой е при Гала?  Mr. Green

За съжаление усещам, че Гала поема по пътя на Венета да кани разни тъпи кукарджи и да им се пули насреща и да клати глава на простотиите, дето ръсят.

П.П. Ами така де - коя е Ирина Флорин, коя е Тоца. Все пак Тоца е модел, адвокат, специалист по външни отношения и търговия, бизнес дама, консултант по евро проекти, пътешественик, ментор на прохождащи манекенки и т.н. Само дето не е почнала да прави сърдечни/мозъчни операции.
Не каза ли нещо от сорта "Коя е тя, коя съм Аз"  Grinning
не забравяй и мис България и мисис Русия. Mr. Green а скоро и мисис Интергалактика сигурно

# 341

Хм индийски корени този път,  Thinking
пак ще е в топ3 за мис Свят

# 342
  • In The Middle Of Nowhere
Антония е също така и перфектна съпруга и идеална бъдеща майка. Абе национална гордост направо  Grinning

А далеч не е толкова хубава индийка... а за тяло да не говорим, нямам нищо против него, но от това което видях останах силно озадачена. Иначе на някои снимки изглежда добре заради хубавия грим и най-вече е доста усмихната, иглежда лъчезрен и позитивен човек, което е голям плюс.
Вчера откакто я видях така си се чудя само какво би станало, ако беше избрана тук за мис БГ/да не е от индийски произход, а просто ромка../.
Ааа и още нещо там в ю ес ей дали се говори нещо негативно относно възратта й, че по спомени когато Антония Петрова спечели я изкараха уникално дърта пенсионерка, която няма място на конкурс за мис... Thinking/нали и двете са на по 24 г, когато печелят, ако не се лъжа/.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 12:59 от angeles

# 343
  • София
А как пък обсъжда звезди от ранга на Парис, че чак и снощи ...

Не че нещо, но каква пък звезда е Парис Хилтън, че и от ранг...и останалите споменати са същите, минус фамилното име и семейното финансово състояние.

# 344
На Брат-чо прическата ми е толкова... гей  Blush

Общи условия

Активация на акаунт