Звездни компромати - 183 част

• 59 761
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Хонорарите на звездите от Вип брадър

50 000 взел Стойко Сакалиев?! Според мен той им е дал някой лев, че да влезе и да напомни на себе си Simple Smile

1000%  Peace - големият футболист  Mr. Green....остана да вкара и братовчедка си и ще стане....  Sick

Сакън,моля ти се!Кой дявол те дърпа за езика? Grinning

# 391
Тази фондация нейна ли е?
В "Черешката на тортата" спомена нещо, но толкова глупаво прозвуча, че ми се стори несериозно.
Да,нейна е.Скоро се обясняваше при Гала.

# 392
 Може да ви е странно, но Златка се включва в благотворителни инициативи. Някога за Анджи също е събирала суми.

# 393
Не ми е никак странно. Впечатленията ми са че е ограничена, но като човек е добра и състрадателна.

# 394
Златка ми стана много симпатична именно след като сподели за фондацията си.

# 395
Не ми е странно. Просто, ми се стори несериозно тогава от нейната уста. Не съм слушала други нейни интервюта след това, понеже телевизия не гледам.
Похвално.
Дано нещата проработят!

# 396
За мен грубостта в лицето ѝ идва от носа ѝ. Да, оперира го, но ноздрите и пак са едни такива големи..А лицето ѝ е по-издължено..

# 397
За Златка - широки и изпъкнали скули, не особено
 нежна челюст, плюс твърде ниско чело - от там идва грубото, някак първично излъчване.

# 398
За Златка - широки и изпъкнали скули, не особено
 нежна челюст, плюс твърде ниско чело - от там идва грубото, някак първично излъчване.

И нещо в носа и не е както трябва...

Русата Патка е по-хубава от черната,натурално си е красива,с изключение на силикона в гърдите. Познавам/х я лично, и без грим е сладуранка, не ми е била приятелка и не я защитавам в момента.
Черната Патка и с грим е груба и направо грозна.

(Аз така си им викам- Русата и Черната Патка) Joy

# 399
Русата си е нежничка, но в Черната има нещо мъжко и не мога да го определя какво е... Peace
Гледах снимки на Олеси Малинской- и тя е приличала на травестит, но с пластични операции са й изваяли лицето. На нея й личи, че овала на лицето й  е много тесен и издължен. Пък нашето Злате все  не успява да се тунингова както трябва...
преди
Скрит текст:

след операциите

# 400
На Олесия са и бутани доста неща по лицето, мисля дори и брадичката.
А Златка преправя само нос и джуки от време на време.

# 401
Не знам какво са й правили, но е факт, че резултата ми харесва. За жалост не мога да кажа същото и за Златка. И не разбрах защо си пипа носа, хубав си беше...  newsm78 Като ще я режат, поне резултат да има...  newsm78

# 402
Ох,на нито една от снимките не изглежда добре... може би на първата е излязла с маааалко по-меки черти. Седя,гледам я и не мога да определя какво и има на лицето....

Нещо... в очите,носа и устата... май-всичко Joy

# 403
  • Tам през Атлантическия океан
А ,  и тези подути цици  Rolling Eyes направо я довършват  Sunglasses

# 404
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Несправедлив е този свят!
Някои трошат десетки хиляди за скули, нос, брадичка, устни, и резултатът е Златка. Или тази, неизвестната за мен Олесия Tired.
Други получават целия комплект от природата- от устните, през ъгъла на скулите, та чак до идеалния размер на ноздрите. И на всичкото отгоре не се възползват от него Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт