Звездни компромати - 183 част

• 59 761
  • 760
  •   2
Отговори
# 420
Някой познавали мъжа на Галена що за птица е??? Как не му е неприятно жена му да се чекне всяка вечер между пиянини, а не да е до детето си?

# 421
Яна и Петко - "Вече сме семейство"
http://life.dir.bg/news/svatba-petko-dimitrov-jana-akimova-15019083  Rolling Eyes

# 422
  • София
Едно не ми стана ясно от статията. Как синът на Петко ще им е кум, при положение, че е малко пишлигарче.   Laughing Или тъй наречените "журналисти" не правят разлика между кум и шафер.

# 423

На кой му пука вече?!? Изтърва момента Николета, не мисля, че ще има "завръщане" с цветя и рози, от тук само надолу и това е.
Не знам дали тя "стопля" отношенията с Валери след снимките му с Андреа, а тази сутрин по БНТ анонсираха, че ще има репортаж за откриването на първия учебен ден, на който бяха двамата.

Какво от това. Поканили са ги по инициатива на вестник да срещнат първолаци с известни личности. Не са ги хванали на романтична вечеря.

# 424
Николета щяла да каже истината много скоро

Някой чу ли нещо за нейното предаване, ще има ли такова?

О, тя от колко време се е заканила ooooh!
Явно изявлението й още се обмисля, като сметнем че мисленето не й е силната страна, има да чакат почитателите й.

# 425
  • Варна

Първоначално и първосигнално и моята мисъл беше такава, но след кратък, задълбочен размисъл реших -  Това го възбужда!

Снимки, на които разни мъже, обарват жена му с потни ръце, ги има толкова много, чак бидон за ракия може да се напълни с тях и това си продължава отдавна и ще продължава докато свят светува.
За мен обяснението е само едно - този физически акт му въздейства твърде положително на междукрачието и надтопчието.

# 426
# 427
Тази снимка на Галена е нищо в сравнение с тази Shocked И аз съм учудена, че мъжа й се примирява с такова разкрепостено поведение. Убедена съм на 100%, че му изневерява Grinning

# 428
# 429
  • Пловдив
Е,как Николета е.Виж на телефона и се вижда Николчето с розовко облечена Wink

# 430
  • Пловдив

Ама и на нея си и харесва така... Whistling А и нали така си добива почитатели и съответно заработва пари...

# 431
защото скоро си е направил нов профил и тази снимка е там .

# 432
Още един вот за Николета.  Grinning Телефона й е същият, а и има снимка на малката Никол.

# 433
защото скоро си е направил нов профил и тази снимка е там .

А дали е истински този профил, или пак е на някой друг. Защото в момента има сигурно още десет, освен истинския му профил.

# 434
според мен е истински , защото си пише с Петко

https://www.facebook.com/profile.php?id=100006707044486

Общи условия

Активация на акаунт