Звездни компромати - 183 част

• 59 761
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
Златка като изключително авторитетна личност ли реши да си основе фондация... ooooh!

е трябва ли да е авторитетна, похвално, дето се казва, поне няма да тръшка пари само за глупости

# 406
  • Пловдив
Златка като изключително авторитетна личност ли реши да си основе фондация... ooooh!

е трябва ли да е авторитетна, похвално, дето се казва, поне няма да тръшка пари само за глупости

Е т`ва пък като чуя "Злати" и ми иде... Sick К`ва Злати,чиста Златка си е тая кифла.

# 407
Ми наричам си я както си е за мен, за мен си е Злати  Wink

# 408
Николета щяла да каже истината много скоро

Някой чу ли нещо за нейното предаване, ще има ли такова?

# 409
Аз след това изявление на В.Б. се замислих, че май са стоплили отношенията "жена ми, съпругата ми...". А и това, че след големия скандал нито единият, нито другият си махнаха "Женен/Омъжена" от профилите ме наведе на мисълта, че може да стоплят отношения като им мине. И май, май така стана...

# 410

Съжалявам,но аз мнението си за Златка няма да променя дори и бъбрека си да дари на някого.

# 411
 Peace

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 12:13 от feria99

# 412
Аз след това изявление на В.Б. се замислих, че май са стоплили отношенията "жена ми, съпругата ми...". А и това, че след големия скандал нито единият, нито другият си махнаха "Женен/Омъжена" от профилите ме наведе на мисълта, че може да стоплят отношения като им мине. И май, май така стана...

Няма да се учудя, ако се окаже, че точно нападките от всички страни са ги събрали отново и сплотили. Пък и с това не искане на развод, май си даваха шанс да се оправят нещата.

# 413

В профила и има само линк , аз не виждам коментара от нейна страна, за който се говори в статията newsm78.

# 414

В профила и има само линк , аз не виждам коментара от нейна страна, за който се говори в статията newsm78.

Коментара на Николета за това, че ще каже скоро, не е във фейсбука й, а пред някоя медия.
Аз доколкото видях, изобщо не е качила тя линк за коментара на Божито, а нейна фенка.

# 415
То пък ще кажете, че да си учреди някой фондация е голямо постижение. Постижение е да има дейност тая фондация, иначе държавните такси са сигурно не повече от 150 лв., а минимална сума за учредителното дарение (пари/имущество) няма.  

# 416
Когато Златка беше при Гала спомена,че вече е избрала деца за фотосесията,но в същото време около фондацията не всички  документи са уредени... Crazy

# 417
# 418

Боже, нейният е доста търпелив...  Confused

# 419

На кой му пука вече?!? Изтърва момента Николета, не мисля, че ще има "завръщане" с цветя и рози, от тук само надолу и това е.
Не знам дали тя "стопля" отношенията с Валери след снимките му с Андреа, а тази сутрин по БНТ анонсираха, че ще има репортаж за откриването на първия учебен ден, на който бяха двамата.

Общи условия

Активация на акаунт