Звездни компромати - 183 част

• 59 759
  • 760
  •   1
Отговори
# 630

Също ми харесва стилистът на Галена как я облича. Бях се засилила нея да похваля, но нали има стилист или бъркам?

Добромир Киряков е стилистът на Галена  Peace, много го харесвам.
Мисля, че и с Цветелина Янева работи.

# 631
  • Варна
Направих справка как изглежда физиономията му, ами той бил известен Simple Smile

# 632
# 633
  • София
Търсейки фейса на Киряков, попаднах на това  интервю на Андрея, относно обвиненията, че му дължи пари

# 634
  Heart Eyes
Анджи и фенка Heart Eyes
- В Хон Конг с близнаците, от днес.
- С моето любимо нейно дете, малкият принц Нокс.

# 635
# 636

Също ми харесва стилистът на Галена как я облича. Бях се засилила нея да похваля, но нали има стилист или бъркам?

Добромир Киряков е стилистът на Галена  Peace, много го харесвам.
Мисля, че и с Цветелина Янева работи.
Точно така е. Отвратителен е, надува се и обича ментетата, като ги представя разбира се за оригинали. Всичко знае и е на всяка манжда мерудия.  Whistling

# 637
Същият той не участваше ли с още една стилистка в едно предаване по БТВ, което води една Радост?

# 638
Същият той не участваше ли с още една стилистка в едно предаване по БТВ, което води една Радост?
Да с Тути същата превземка, но по-некадърна. Peace

# 639
  • София

Оуу, не и тази. Хахаха.
Денси, какво имаш предвид под ментета? Интересно ми стана

# 640
Оуу, не и тази. Хахаха.
Копия на добили някаква популярност дрехи и аксесоари, шити незнайно къде и откого. Вярно супер добри са и почти неразличими, но са си ментета. Peace

# 641
  • София
Оуу, не и тази. Хахаха.
Копия на добили някаква популярност дрехи и аксесоари, шити незнайно къде и откого. Вярно супер добри са и почти неразличими, но са си ментета. Peace
Ще ти кажа, защо питах. Мислех си, че стилистите само насочват, а звездите сами си купуват нещата. Т.е. отиват заедно в даден магазин и избират заедно. Затова се учудих, че предлага ментета, но явно има начин.

# 642
Като гледам и градацията в стила на Алисия от последните 1-2 години си мисля, че и тя може би има стилист..  newsm78

# 643
# 644
  • Tам през Атлантическия океан
Като гледам и градацията в стила на Алисия от последните 1-2 години си мисля, че и тя може би има стилист..  newsm78

Или добър пример за подражание  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт