Звездни компромати - 183 част

• 59 759
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
Хайде и аз да ви пусна един голям компромат. Като Тоциния, ама много по-хард. Не познавам момчето, но не е фотошоп.
18+

# 691
  • Бургас
За жалост повечето мъже,които познавам,дето са уж наред с главата,харесват такива същества.
Когато им се присмивам са ми казвали,че завиждам. Mr. Green

Да попитам-Яна и Петко официално ли са женени? newsm78

# 692
Аз попадам на тях, когато мои приятели им "харесват" снимките... Да са само те добре, но... ooooh!

# 693
  • София
За жалост повечето мъже,които познавам,дето са уж наред с главата,харесват такива същества.
Когато им се присмивам са ми казвали,че завиждам. Mr. Green

Да попитам-Яна и Петко официално ли са женени? newsm78

Не са още- сватбата е насрочена за 20- ти октомври. Peace

# 694
  • София
Хайде и аз да ви пусна един голям компромат. Като Тоциния, ама много по-хард. Не познавам момчето, но не е фотошоп.
18+

Е не, днес ме съсипахте в тази тема  smile3544

# 695
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нали? Друго си е да ги качи на нивото на ушите си.
Joy Joy Joy

# 696
18+

hahaha Joy Днес е просто.... hahaha

# 697
# 698
Нали? Друго си е да ги качи на нивото на ушите си.
Joy Joy Joy

Е не разбира се, но може и средно положение! Wink

# 699

то туй е страшното, че се котират здраво за всеобщо изумление уж, и всякакви кухи кратунки като тия се обезобразяват на млада възраст, представете си ги след години...

# 700
  • Пловдив
След всичко показано едва ли ще се впечатлите от Сашка Васева, ама все пак да предупредя, че е тя  Laughing

Скрит текст:

# 701
  • София
След всичко показано, Сашето ми се вижда съвсем млада, свежа и скромна. Laughing

# 702
  • В Космоса
Моля ви се! Какво става тук! Shocked

Джой, как можа да пуснеш Джейк сред този силиконов кошмар, ще се задуши! Sad

Не знам какви познати имате! Мислех, че такива гротески са най-рядко срещани екземпляри, неизследвани и непознати още за населението, а вие ми говорите, че личните ви познати мъже ги харесват! Пази Боже, от такива познати и слава Богу, че липсват! Praynig

# 703
След всичко показано, Сашето ми се вижда съвсем млада, свежа и скромна. Laughing
Joy хаха... Наистина.....
Тези снимки на Сашка са като глътка свеж въздух. Peace

# 704
  • София
За тази снимка пише, че е Ваня Пейчева. Аз се сещам само за една мис България бивша - тя ли е?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151647423205843&se … ype=3&theater

Общи условия

Активация на акаунт