Звездни компромати - 183 част

• 59 057
  • 760
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за темата Peace

Чета из днешната преса, че Николета се готвела за сцената и планува да издаде самостоятелно R&B парче, понеже само в тоя жанр най-добре се разкривали гласовите възможности ooooh! ooooh!

Натъжих се от тази статия за Део, голям добряк ми се струва, пък живота му предлага изпитание след изпитание:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2298779

# 31
Преди секунди четох статия, че нашето Нанси вече е 7ма в класацията за Мис Свят  Hug
Желая и успех, според мен е прекрасна
Кога е финала?

Eva Longoria от вчера, с нова прическа

# 32
# 33
Благодаря за темата   bouquet
И да питам - Майли раздели ли се с Лиъм Хемсуърт. Той изглежда винаги сдържан, възпитан, винаги добре облечен, а онази кукудрела е все наблещена, нагъзена и мърлява. Аз на негово място би ме било срам да ходя с нея. Преди изглеждаше толкова добре. Кой я излъга, че е гот да се държи и изглежда така  Rolling Eyes
Joy Joy Joy    202uu

# 34
.... ама този кога стана писател?  Crazy

По спомени ...гостуваше на Гала след 6 месечно пътуване  до Бали ,Индонезия и др....и разказваше много интересни неща...Може би за това е книгата...

# 35
  • Под липата
....,че Николета се готвела за сцената и планува да издаде самостоятелно R&B парче, понеже само в тоя жанр най-добре се разкривали гласовите възможности ooooh! ooooh!

Жива да не бях!  ooooh! Хайде всеки, който може да говори що годе разбираемо и не фъфли, да напада музикалните сцени!
Николето, Николето... Красивей си, чупи стойки, прави муцки, но не пей..., моля те!
Аман от хора, които си мислят, че пеенето е нещо, което се отдава на всеки, стига да грабне микрофон!
 Crossing Arms

# 36
  • София
Сваляше му се Калина, но той не поддаде.

Ох, милата тя... той не поддал. Самотна ще си остане. Това беше смисъла на предаването. Едва ли тя е имала изобщо някакво привличане.

Медиса,   bouquet

Благодаря!

# 37
То това предаване беше режисирано. Някакви двойки си направиха безплатна почивка. Покрай тях и някои наречени изкусители.

# 38
  • Sofia
Гледах го в На кафе,разказваше увлекателно за дългото си пътуване и приключения,сигурно това е описал в книгата

# 39
# 40
  • в Кошера
Линдзи Лоан отива при майка си, която бе арестувана в четвъртък, след като е карала пияна.

Линдзи е увиснала отвсякъде.  Stop

# 41
  • Под липата
Линдзи е увиснала отвсякъде.  Stop

А имаше такъв физически потенциал това момиче...

# 42
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Безкрайно несполучливи са всички снимки.

# 43
  • ...на безопасно
Това са папарашки снимки на Ким К. Тя официално не се е показала още след раждането май?
Доста си е едричка още....

# 44
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Благодаря за темата   bouquet
И да питам - Майли раздели ли се с Лиъм Хемсуърт. Той изглежда винаги сдържан, възпитан, винаги добре облечен, а онази кукудрела е все наблещена, нагъзена и мърлява. Аз на негово място би ме било срам да ходя с нея. Преди изглеждаше толкова добре. Кой я излъга, че е гот да се държи и изглежда така  Rolling Eyes

Това все едно аз съм го писала...  Peace

Мерси за темата
   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт