Звездни компромати - 183 част

• 59 763
  • 760
  •   2
Отговори
# 150
# 151
Аз друго се чудя за Марчето, ми тя през ден прави нови фотосесии  Rolling Eyes. Кариерата и е в застой, няма нови песни и клипове, не ходи по участия, фотосесиите не са за списания, е за какво аджеба ги прави?  newsm78

е, преди няма и два месеца май изкара клип
е, то по тази логика, Преслава и по-оборотните певици трябва да пускат по две фотосесии на ден, ама не го правят, виждаме само техни снимки от участия  Peace А и Марчето кой ще я види, че е изкупила бутика на Шанел, затова ги спретва тия фотосесии, дето се казва жена без работа  Laughing

кой ти говори за логика, ти казваш, че няма клипове, аз само ти казвам, че има, кариерата й не е в застой, само не ходи по кръчмите - и тя като азис стана прекалено голяма звезда

# 152
Аз друго се чудя за Марчето, ми тя през ден прави нови фотосесии  Rolling Eyes. Кариерата и е в застой, няма нови песни и клипове, не ходи по участия, фотосесиите не са за списания, е за какво аджеба ги прави?  newsm78

е, преди няма и два месеца май изкара клип
е, то по тази логика, Преслава и по-оборотните певици трябва да пускат по две фотосесии на ден, ама не го правят, виждаме само техни снимки от участия  Peace А и Марчето кой ще я види, че е изкупила бутика на Шанел, затова ги спретва тия фотосесии, дето се казва жена без работа  Laughing

кой ти говори за логика, ти казваш, че няма клипове, аз само ти казвам, че има, кариерата й не е в застой, само не ходи по кръчмите - и тя като азис стана прекалено голяма звезда
ей, аман от такива защитнички, извинявай че не следя "творчеството" на Мара като теб и не й знам всички тъпи и посредствени песни Stop И какво като е изкарала нов клип преди два месеца,  разбирам да е станал хит, че го повтаряш постоянно  Rolling Eyes И за каква кариера въобще става въпрос, тя дори и когато беше активна в Пайнер, пак си беше в трета глуха.
И моля те, не ми отговаряй, най-мразя да споря с Николетини и Марини защитнички  Stop

# 153
PURE, каква защитничка???!!! ти въобще четеш ли какво пиша, ненормална работа, казвам ти само фактите, точно пък на отварачката ще седна да припявам, върви се прегледай
че откъде отпери чак марийки, николети, наистина не ти е добре...

повтарям за като теб по-простичко да вденеш: казвам само, че е извадила клип, а ти твърдиш, че не е, за феновете й може даже и хит да е, нали се сещаш, за мен е пълна боза и затова не сметнах да го пускам в темата

п.п. уж не ги следиш, пък виж как си "запозната"  Joy

# 154
PURE, каква защитничка???!!! ти въобще четеш ли какво пиша, ненормална работа, казвам ти само фактите, точно пък на отварачката ще седна да припявам, върви се прегледай

повтарям за като теб по-простичко да вденеш: казвам само, че е извадила клип, за феновете си сигурно е хит, нали се сещаш, за мен е пълна боза и затова не сметнах да го пускам в темата

п.п. уж не ги следиш, пък виж как си "запозната"  Joy
Зарежи.  Laughing

# 155

да, натъкнах се на някакви истерии пак, явно просто трябва да свиквам, че тук е така

# 156

да, натъкнах се на някакви истерии пак, явно просто трябва да свиквам, че тук е така
Скоро няма да ти пука.  Whistling

# 157
айде, и Николетина се появи, припявайте си в хор двечките   Laughing

# 158
# 159
Какъв ти е проблемът? Ако нямаш такъв млъкни.

# 160

повтарям за като теб по-простичко да вденеш: казвам само, че е извадила клип, за феновете си сигурно е хит, нали се сещаш, за мен е пълна боза и затова не сметнах да го пускам в темата

п.п. уж не ги следиш, пък виж как си "запозната"  Joy
Зарежи.  Laughing
newsm10

# 161
  • Пазарджик/Лондон

Джесика Алба

Много ми е хубава Джесика - дори на папарашките снимки е като картинка  Heart Eyes.

# 162
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Охх, я не давай тон, това да не ти е темата за двамцата с половин мозък!
Като започнете да се вживявате, да си удряте по едно рамо една на друга фенките разни, и настава ад. След цяла страница дискусия за някакъв тайпинг сега още една обяснения кой на кого е фен. Аман!
Хайде да се върнем на линковете и културното общуване, моля. Докато съществуваше паралелната тема, се видя, че тук може да е съвсем приятно Peace.

# 163
айде, и Николетина се появи, припявайте си в хор двечките   Laughing
Охх, я не давай тон, това да не ти е темата за двамцата с половин мозък!
Като започнете да се вживявате, да си удряте по едно рамо една на друга фенките разни, и настава ад. След цяла страница дискусия за някакъв тайпинг сега още една обяснения кой на кого е фен. Аман!
Хайде да се върнем на линковете и културното общуване, моля. Докато съществуваше паралелната тема, се видя, че тук може да е съвсем приятно Peace.
И както виждаш дори не сме споменали името на Николета, а най-големите и не-фенки пускат линкове и информация и подпитват. А на теб явно ти липсва темата, а?  Laughing
Яяя, не ми казвай какво да правя.  newsm78 Ти по-умна ли се чувстваше като следеше темата за двамата с половин мозък? И така и не разбрахме защо след като постоянно мрънкаше да си направим нова тема се пренесе и в нея.
Спирам тук, вие сами си го правите.  Peace

# 164
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Виж какво, мацко, като са ви отделени истериите и маниите, си е личен избор на всяка от нас дали и кога да им метне по едно око. Тук всички сме принудени да търпим, за съжаление. Включително и тези, които не са се разписали в темата за идолката ви- аз като съм черна, тъпа и каквато още ти се ще, тях защо не пожалиш? Не разбирам толкова ли не виждаш колко излишен беше цирка , който си спретнахте тричките. На теб каква ти беше работата да се месиш и да го раздухваш?

Анджелина

Шерил Кроу

Шакира с Милан

Общи условия

Активация на акаунт