Звездни компромати - 183 част

• 59 762
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
Envie moi - Завиждай ми!  Peace

# 226
Истински бонбон е малката Харпър  Heart Eyes

# 227
Envie moi - Завиждай ми!  Peace

Така де, напомни ми на прословутото "Гледайти, завиждайти" и затова го написах така. Това, че е написано на френски не го прави да звучи по-добре  Wink

# 228
  • Бургас

Така де, напомни ми на прословутото "Гледайти, завиждайти" и затова го написах така. Това, че е написано на френски не го прави да звучи по-добре  Wink

Явно не е стигнало мястото да изпишат и "дрислиииии ......мръснииииии"  Laughing

# 229
Envie moi - Завиждай ми!  Peace

Така де, напомни ми на прословутото "Гледайти, завиждайти" и затова го написах така. Това, че е написано на френски не го прави да звучи по-добре  Wink
Аха, ясно! Така е!  Hug

# 230
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Така де, напомни ми на прословутото "Гледайти, завиждайти" и затова го написах така. Това, че е написано на френски не го прави да звучи по-добре  Wink

Явно не е стигнало мястото да изпишат и "дрислиииии ......мръснииииии"  Laughing
Охх, беее hahaha hahaha hahaha

# 231
  • на кого му пука
Шейх плати $500 000 за среща с Кристен Стюарт
Ако се у появила с такава замазана косица като на снимката, не се учудвам, че срещата е продължила само 15 минути. Mr. Green
А така да я харесвам като я нагласят.

Такива срещи е нормално да продължат толкова кратко.В крайна сметка става въпрос за благотворителност.Парите са приведени на фонд за пострадалите  от урагана Санди.

Кристен наистина е естествено красива.Жалко че няма стил.Надявам се с годините да се вземе в ръце.

# 232
  • Бургас
Шейх плати $500 000 за среща с Кристен Стюарт
Ако се у появила с такава замазана косица като на снимката, не се учудвам, че срещата е продължила само 15 минути. Mr. Green
А така да я харесвам като я нагласят.

Такива срещи е нормално да продължат толкова кратко.В крайна сметка става въпрос за благотворителност.Парите са приведени на фонд за пострадалите  от урагана Санди.

Кристен наистина е естествено красива.Жалко че няма стил.Надявам се с годините да се вземе в ръце.

.......и хигиенни навици.
Няма ли да й наемат най-после една асистентка, която да я къпе всяка вечер и която да й изхвърли мазните шапки и любимите черни гуменки.

# 233
# 234
  • София

Защо голямата дъщеря винаги изглежда като момче, адски странно е.

Пинк под снимката мъжът й е написъл "Hate to see you go, but love to watch you walk away. Mama still got it!!!"  Heart Eyes

Джеси Джей с мокра котка Mr. Green

# 235
Напоследък Анджи май се разхубави леко, преди операцията беше много повяхнала.  Thinking

# 236
# 237
Това реален профил ли е?  Crazy

# 238
# 239

Общи условия

Активация на акаунт