Звездни компромати - 183 част

• 59 762
  • 760
  •   1
Отговори
# 270
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ми тя и ан Анджелина горната устна е подпълвана. Да не говорим, че пък долната не е особено естетична, макар и естествена.
Всъщност съм виждала само едни естествено огромни устни, които са красиви, и те са върху лицето на мъжко селебрити.

# 271
Ми тя и ан Анджелина горната устна е подпълвана. Да не говорим, че пък долната не е особено естетична, макар и естествена.
Всъщност съм виждала само едни естествено огромни устни, които са красиви, и те са върху лицето на мъжко селебрити.

Знам, че не харесваш Анджелина, но тя си е естествено пухкави устни още от дете, и да има някакви интервенции по устните, определено няма силикон и на нея и седи естествено и красиво...та и затова я копират толкова много кифли с идеята да заприличат на нея... За мен Анджелина е с безспорна красота.. Peace  Джесика Алба също е с естествени много секси и пухкави устни..само за целувки  Laughing
http://cdn.evilbeetgossip.com/wp-content/uploads/2013/02/jessica-alba.jpg
http://wpc.556e.edgecastcdn.net/80556E/img.news/NE49AW3yUwuT84_1_2.jpg

Последна редакция: пн, 16 сеп 2013, 15:49 от stella2005

# 272
По младежки снимки горната е по-тънка от долната- сега са еднакви. Това нищо общо няма с факта, че не я харесвам.

# 273
  • София
Валери Божинов и дъщеря му
Роберто Кавали
и Парис Хилтън тръгнала към България "Bye Italy. 🇮🇹 Next stop Bulgaria ✈"

# 274

Кой?

# 275
  • София

Кой?

Кой кой?? newsm51

# 276
  • София
Парис Хилтън тръгнала към България "Bye Italy. 🇮🇹 Next stop Bulgaria ✈"
Толкова съм развълнувана - кога каца, че да ходя да я посрещна?!  Mr. Green
(Навремето Парис ми беше "първа любимка", дори на аватара си я бях изтипосала на майтап.)

# 277
  • София

Кой?

Кой кой?? newsm51

Вика ли ме някой  Laughing

С големи естествени и отвреме навреме добре изглеждащи устни е Ирина Шейк

# 278
  • София-Младост
Деми да не се учи на връзки от Софи Маринова Simple Smile))
Иначе се радвам, ако е намерила някой до себе си, че ме беше яд как се срина след Аштън К.

# 279
  • София
Парис Хилтън тръгнала към България "Bye Italy. 🇮🇹 Next stop Bulgaria ✈"
Толкова съм развълнувана - кога каца, че да ходя да я посрещна?!  Mr. Green
(Навремето Парис ми беше "първа любимка", дори на аватара си я бях изтипосала на майтап.)

Току що написа, че е пристигнала. Съжалявам, но я изпусна  Mr. Green

# 280
  • София
Да, за съжаление. Остава ми опцията довечера да цъфна в Нови Хан, за да се отъркам в любимката ми.  Laughing

# 281
Хич не ми се виждат тънки устните на Анджелина като малка

# 282
  • Бургас
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4084052274751&set=pb … =3&permPage=1

Горкото детенце. Трябва да ходи по психолози цял живот.

# 283

Кой?

Кой кой?? newsm51
Е, кой, той Laughing. То няма друг със сравнима с Анджелинината бърна- и за разлика от нея при него и двете устни са еднакво плътни по рождение Mr. Green.

На Джесика Алба са също красиви устните. Не бях забелязвала досега,ч е са чак толкова плътни.

koikoii,
Скрит текст:
много си хубава Heart Eyes

# 284

Тонке, не плачи! Ще те уредим с един Блейк да те телепортира в Нови хан.....До тогава, ето една утеха, от летището -

Общи условия

Активация на акаунт