Звездни компромати - 183 част

• 59 762
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4084052274751&set=pb … =3&permPage=1

Горкото детенце. Трябва да ходи по психолози цял живот.

Хахахахахах как я гледа в джуките  Joy

Гледам Горещо, тази Лияна защо така при неудобни въпроси се върти към стената и обръща гръб на камерата, доста е грозно!

# 286
  • София
Даже на мен устните на Анджелина сега ми изглеждат по-малки, но може би главата и е пораснала  Grinning
преди-сега
пак
отново

joy_r
Скрит текст:
Мерси   bouquet

# 287
Снимки от пристигането на Парис

Скрит текст:

Ето ви цял албум Валери & Андреа
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151638696785843.1073 … 975842&type=3

# 288
Даже на мен устните на Анджелина сега ми изглеждат по-малки, но може би главата и е пораснала  Grinning
преди-сега
пак
отново

joy_r
Скрит текст:
Мерси   bouquet
И на мен това ми прави впечатление, че усните й сега са по-малки. Но щом са казали- помпала ги е  Joy Joy Joy И на Ашвария Рай усните са пухкави и красиви  Heart Eyes

# 289
Ми тя и ан Анджелина горната устна е подпълвана. Да не говорим, че пък долната не е особено естетична, макар и естествена.
Всъщност съм виждала само едни естествено огромни устни, които са красиви, и те са върху лицето на мъжко селебрити.
Кой?
Кой кой??
Е, кой, той[Laughing. То няма друг със сравнима с Анджелинината бърна- и за разлика от нея при него и двете устни са еднакво плътни по рождение Mr. Green.

На Джесика Алба са също красиви устните. Не бях забелязвала досега,ч е са чак толкова плътни.

Като написа големи сочни мъжки устни, първата ми асоциация беше тази .  Mr. Green

Едва после прочетох и красиви.  Laughing Не че не ми харесва, но ми идва една идея по-перверзен с тях.  Laughing

# 290
  • София
като казахте пухкави устни не може да не споменем Франческа Делера
Скрит текст:

# 291
# 292
  • срещу двата комина :)))
Майкъл Фасбендър

# 293
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ми тя и ан Анджелина горната устна е подпълвана. Да не говорим, че пък долната не е особено естетична, макар и естествена.
Всъщност съм виждала само едни естествено огромни устни, които са красиви, и те са върху лицето на мъжко селебрити.
Кой?
Кой кой??
Е, кой, той[Laughing. То няма друг със сравнима с Анджелинината бърна- и за разлика от нея при него и двете устни са еднакво плътни по рождение Mr. Green.

На Джесика Алба са също красиви устните. Не бях забелязвала досега,ч е са чак толкова плътни.

Като написа големи сочни мъжки устни, първата ми асоциация беше тази .  Mr. Green

Едва после прочетох и красиви.  Laughing Не че не ми харесва, но ми идва една идея по-перверзен с тях.  Laughing
О, и на Килиън са много красиви. Но на неговото изящно лице една идея по-тънки сякаш биха били по-подходящи Heart Eyes.
Скрит текст:
Тъкмо сега си тегля първия епизод на новия му сериал, който чакам от поне година Party Party Party

# 294
Кара Делевайн, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 страхотна  Heart Eyes!

Джема Артъртън 1, 2, 3 и тя е много красива.

Майли Сайръс

# 295
# 296
# 297
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4084052274751&set=pb … =3&permPage=1

Горкото детенце. Трябва да ходи по психолози цял живот.

Хахахахахах как я гледа в джуките  Joy

Гледам Горещо, тази Лияна защо така при неудобни въпроси се върти към стената и обръща гръб на камерата, доста е грозно!

Лияна е една от малкото фолк певици,които ми е приятно да гледам в интервюта-мисълта и тече учудвщо бързо. Като жена е мноог красива,не разбирам как може така да се загрозява с грим и облекло.

# 298
# 299

някакви фенове се сбили малко след като тя си тръгнала ooooh!
как се казваха тези момчета, които събират автографи, сигурно ги знаете

Общи условия

Активация на акаунт