Звездни компромати - 183 част

• 59 762
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
# 301
  • София
Ким Бейсинджър - моята фаворитка за плътни, красиви устни. Не знам дали са 100% истински, дано да са...но все са страхотни!
Анджелините - няма да забравя как ми се набиха в очи, в един филм с Антонио Бандерас (нещо за "грях" беше, не се сещам името), целите в едни бубунки - не бяха приятна гледка. Но разбира се е твърде далеч (а аз не я харесвам по принцип) от гротескните създания от предните страници. Честно, не знам как се харесват тези момичета  newsm78...

# 302
  • София
В "Господари на ефира" дадоха златен скункс на Валери Божинов, каза че в момента е сам и концентриран в кариерата си. Уважава Алисия и Николета, иска да се разбират и да си гледат децата. Скоро щяло да се разбере какво се случва със спортната му кариера и че от Спортинг не са прави.  

# 303
Валери Божинов, каза че в момента е сам и концентриран в кариерата си.

Смях hahaha
Неговата кариера отдавна свърши.

# 304
Валери Божинов, каза че в момента е сам и концентриран в кариерата си.

Смях hahaha
Неговата кариера отдавна свърши.
Защо? Това, че се е запуснал, не значи, че и таланта му се е изпарил Wink Предполагам, че ако се вземе в ръце, и то сериозно, мнооого сериозно, Валерко ще си намери подходящ отбор.
Е, може да не е Челси или Барселона, но пак да го бива.

# 305
Предполагам, че ако се вземе в ръце, и то сериозно, мнооого сериозно, Валерко ще си намери подходящ отбор.

Ъхъ, нещо като "Тупалките" от Сусурлево Sunglasses
Валери беше много переспективен млад играч, но нощния живот и дискотеките го влекат повече отколкото тренировките. Той сам си прецака бъдещето.
Още 3-4 години ще го подхвърлят насам-натам и после ще го чакаме да изгрее у нас.
Честно казано, яд ме е, защото можеше да стане много добър играч.

# 306

Ким Бейсинджър - моята фаворитка за плътни, красиви устни. Не знам дали са 100% истински, дано да са...но все са страхотни!

И моята! Прелестна е - такава чувственост излъчва! Естествени са ѝ, мисля, устните.

# 307
  • На брега на реката
Аз пък не помня да е бил кой знае колко талантлив. Имаше един устрем за кратко и после рязко дръпна надолу. Не мисля, че е във възраст, в която ще му дадат възможност да покаже онези си умения. Късно е за покаяние  Mr. Green

# 308
Сега по сутришния блог на Нова има някакъв гей ,който каза,че бил от първите,които знаел и казал за раздялата на НЛ и ВБ.Причина: НЛ била хваната в крачка да извършва платени услуги Rolling Eyes

# 309
Сега по сутришния блог на Нова има някакъв гей ,който каза,че бил от първите,които знаел и казал за раздялата на НЛ и ВБ.Причина: НЛ била хваната в крачка да извършва платени услуги Rolling Eyes

Както и че някой се е опитал да саботира участието му в предаването. Сутринта някой се е обадил до мобилния оператор и е обявил сим картата на Кулагин за открадната и от предаването не са могли да се свържат с него.

# 310

Е, това не е ли този Кулагин или както там да му беше името?  Laughing Май в предишната тема се коментираше как може да има толкова хубава приятелка.  Embarassed

# 311

Е, това не е ли този Кулагин или както там да му беше името?  Laughing Май в предишната тема се коментираше как може да има толкова хубава приятелка.  Embarassed

Бе,ква приятелка,то е чист гей,облечен е потресаващо.Ужас,със мигли,оскубани и изрисувани вежди,с черен чорапогащник и шарени,електрикови панталонки Sick

п.с. не знаех,че този е Кулагин.

# 312
  • До морето
Кулагин изригна по Нова - г*зът на Парис висял, прическата на Мира Радева била като на магаре, Кюрпанов бил неизвестен хомосексуалист, а НЛ и ВБ  се разделили защото вторият хванал първата да извършва платени услуги  Rolling Eyes

# 313
  • На брега на реката
Не съм наясно с българското законодателство, но за чужбина съм чувала, че за клевета могат и да те осъдят. Тоя що така се е отпуснал да приказва  ooooh!

# 314

Общи условия

Активация на акаунт