Звездни компромати - 183 част

• 59 762
  • 760
  •   2
Отговори
# 360
  • Tам през Атлантическия океан

Случайно хванах прякото излъчване  за Мис Америка  Grinning
Мацката наистна е красива , смугла красавица  Peace

Направи ми силно впечатление че на конкурса освен дефилирането им по бански и там други тоалети миските представяха своите таланти. ...... отснах така  Shocked  една свиреше на цигулка , друга претендентка за титлата на пиано , трета танцува балет  Grinning
Та мацките освен красиви бяха и талантливи. Повечето все в наякави престижни училища учили , с много хобита и интереси.

# 361
  • Бургас

Случайно хванах прякото излъчване  за Мис Америка  Grinning
Мацката наистна е красива , смугла красавица  Peace

Направи ми силно впечатление че на конкурса освен дефилирането им по бански и там други тоалети миските представяха своите таланти. ...... отснах така  Shocked  една свиреше на цигулка , друга претендентка за титлата на пиано , трета танцува балет  Grinning
Та мацките освен красиви бяха и талантливи. Повечето все в наякави престижни училища учили , с много хобита и интереси.

Това, с частта с талантите, е ужасно. Какво правим ако нямам талант или таланта ми не става за показване /пр. плета, шия гоблени, гримирам красиво, готвя, правя красиви торти/. Как тези Таланти могат да бъдат демонстрирани на самия конкурс. А ако да нямам никакъв талант, но за сметка на това съм най-красива от всички претендентки, какво значение има, че не съм талантлива.

# 362
  • In The Middle Of Nowhere
Наистина май се ограничават до музикално-сценични тези таланти...Simple Smile
Тежки времена настанаха за красавиците, вече не е достатъчно само да си красива, трябва да свириш и токата и фуга.

# 363
Валери го е споделил в профила си
клик

# 364
Едно време да беше защитавал и Алисия така, когато спрягаха името му с НиЛо и Златка.
Пък за Моника - парцал, не парцал..ама и харесва снимките и статусите и открива учебни години с най-добрата ѝ приятелка.
 Whistling

# 365
Все още я нарича "съпругата ми."
Не искам да повярвам за Мария Силвестър.

# 366
Наистина май се ограничават до музикално-сценични тези таланти...Simple Smile
Тежки времена настанаха за красавиците, вече не е достатъчно само да си красива, трябва да свириш и токата и фуга.

Е , у нашенско в други неща са им талантите  Wink па и свиренето  Sunglasses

На мен такива конкурси наистина ми допадат , защото момичета се подготвят сериозно  Simple Smile Всичко е пари , труд , труд , амбиция и подготовка  Grinning

А ако да нямам никакъв талант, но за сметка на това съм най-красива от всички претендентки, какво значение има, че не съм талантлива.

Ами ако нямаш талант ще се потрудиш да се представиш подобаващо  Grinning
Имаше няколко мацки нямаха кой знае колко си там октави за да докарат гласище но па пяха  Grinning и не бе никак зле , кой знае колко са го отработвали това .....

100 труд или 1 % талант и 99% труд  Wink без труд таланта се пропилява, ей ви пример Валерко  Mr. Green

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 16:02 от Desss

# 367
  • In The Middle Of Nowhere
Тъй де, кой в каквото е талантлив  Grinning. По-добре да те бива в нещо, отколкото в нищо Laughing. На нашите момичета това са им скрити таланти.

# 368
  • Бургас
Харесвам Мария Силвестър.Щура и готина мацка.Кофти новина наистина.

# 369
Не съм наясно с българското законодателство, но за чужбина съм чувала, че за клевета могат и да те осъдят. Тоя що така се е отпуснал да приказва  ooooh!

Николета така мистериозно замлъкна навсякъде  Whistling че съм склонна да вярвам на този слух  Mr. Green

хитро очаква в ъгъла някой да я покани за интервю, вече явно е отказала на Венетата, да видим кой ще плати най-добре за нейното велико изказване

# 370
Не съм наясно с българското законодателство, но за чужбина съм чувала, че за клевета могат и да те осъдят. Тоя що така се е отпуснал да приказва  ooooh!

Николета така мистериозно замлъкна навсякъде  Whistling че съм склонна да вярвам на този слух  Mr. Green

хитро очаква в ъгъла някой да я покани за интервю, вече явно е отказала на Венетата, да видим кой ще плати най-добре за нейното велико изказване

По-добре да си мълчи , в нейният случай  -  'мълчанието е злато'  ,  може да и свърши по-добра работа  Grinning

# 371
За Силвестърови ме съмнява..може да са само клюки.
В петък беше гост  в Преди обед и не каза нищо което да проличи  криза в брака но знае ли се....

И аз го гледах тази събота в Модерно, даже разказва как са се запознали с Мария, показва татуировка с нейния лик на ръката си... въобще не звучеше като някой, на който му предстои раздяла.

# 372

И аз го гледах тази събота в Модерно, даже разказва как са се запознали с Мария, показва татуировка с нейния лик на ръката си... въобще не звучеше като някой, на който му предстои раздяла.
Друго си е да се тръшнат и да почне едно драматизиране   Laughing На драгият зрител щеше да бъде  къде по-интересно  Mr. Green

Евала , готини интелигентни хора  Grinning

Харесвам Мария Силвестър   Peace

# 373
# 374

Общи условия

Активация на акаунт