Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да направите, ако не искате да отслабнете допълнително?
Кои са най-добрите източници на въглехидрати за увеличаване на приема?
Какви са препоръките за увеличаване на приема на въглехидрати?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да направите, ако не искате да отслабнете допълнително?
-
Кои са най-добрите източници на въглехидрати за увеличаване на приема?
-
Какви са препоръките за увеличаване на приема на въглехидрати?
-
Какви са ефективните методи за тонизиране на задните части?
-
Можете ли да ми препоръчате 30-дневна програма за оформяне на задник?

имам си ВАС и за сега друго не ми трябва.До този момент лекарите само са ми навредили,не са ми помогнали.Съгласна съм,че от лекар до лекар има разлика,аз все още съм в търсене на моя,но не нормален,а холистик или натуропат,нещо от този род.Тези проблеми съм ги имала и преди,просто не съм им отдавала такова значение поради липса на време и те са отшумявали,но сега прекарвам по 6-8 часа на бюро без да имам реално какво да правя,така че си се "филмирвам" къде реално къде не,но с проба грешка(и благодарение на писаното тук и в други теми ) си помагам доста повече от периода януари досега,от колкото години наред с изследвания и слушане на лекари.Така,че не ме мислете момичета,аз наистина имам склонност да преувеличавам често,а и дори да не е така,както казах по-горе ВИЕ ми стигате да се чувствам добре 
Опитай да поуспокоиш топката, не го мисли толкова, спри за известно време да четеш и да търсиш, а остави да мине малко време и да ти се поизясни картината. А и сигурно трябва и да се поуталожи този стрес, за да се почувстваш по-добре. Постепенно ще се нареди всичко! Наистина ти го пожелавам! 

още съм безмълвна...
Общо взето много стрес, водещ до отслабване и после водещ до напълняване.