Къде в Пловдив? - 45 тема

• 63 208
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Къде продават пантофи Бефадо?

Онлайн? http://prikazka.com/index.php?route=product/category&path=456

Инхалатор в Лидл на цена 55 лв от 30 ти септември.Инхалаторът е проста машинка и според мен този ще върши хубава работа
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-FDB60685-2FF70415/lidl_bg/hs … l/index_27323.htm

Елфита, техническите параметри при инхалаторите са много важни и накрая да не се окаже, че този става само за инхалиране на физиологичен разтвор и ме може да разпраши нито едно лекарство Peace.

# 166
  • Пловдив
Шайн,кое лекарство може да не може да разпраши инхалатор,който разпрашява физиологичен разтвор?Несъмнено техническите характеристики не са за пренебрегване-скорост на разпрашяване,големина на частиците.Затова си има упътване и то може да се прочете преди покупката

# 167
Точно от големината на частиците зависи дали ще се инхалира лекарството или все едно си го дишаш над отворено шише Wink. То и това си е вид инхалация. Едни лекарства изискват компресорни инхалатори, други ултразвукови- темата е много обширна.
За това е добре ако на някой му се налага да ползва, да се консултира какъв точно му е необходим.

# 168
  • Карлово
Здравейте момичета! Може ли някоя да помогне с информация за червена панама 16  каунт в Пловдив. Изобщо магазини за гобленарство. Предварително благодаря!

# 169
  • Пловдив
Магазини за гоблени има на спирката на Понеделник пазара,на Събота пазара,на бул.6-ти септември,до Дома на младоженците,срещу Бюрото по труда на ул.Чернишевски.

# 170
  • Карлово
 Peace  bouquet

# 171
# 172
  • Cyprus, Пловдив
  bouquet

# 173
  • Пловдив
Подскажете къде да си поръчам транспарант,от плат,напр. и да сложа надпис Rolling Eyes

# 174
  • Пловдив
Здравейте момичета! Може ли някоя да помогне с информация за червена панама 16  каунт в Пловдив. Изобщо магазини за гобленарство. Предварително благодаря!

В Мистър гоблен - на парче

В магазина срещу Централна гара имаше, но преди, не съм ходила от пролетта там - на метър..........

# 175
  • Пловдив
Момичета, питах преди, но никой не можа да отговори, затова си повтарям въпроса. Някой знае ли фирма, която да изкупува стари мебели. Става въпрос за холова гарнитура.

# 176
  • Пловдив
ЗлаВещица имаше магазен за мебели втора употреба до стадион "Тодор Диев" .Може да пуснеш и обява в Prodavalnik.com

# 177
  • Пловдив
Благодаря   bouquet
Знам за Продавалника, просто ми е спешно и нямам много време да чакам.

# 178
  • Пловдив
Подскажете къде да си поръчам транспарант,от плат,напр. и да сложа надпис Rolling Eyes
провери тук http://microasu.com/

# 179
Препоръчайте ми къде могат да ми направят вкусна торта за повод, около 40 парчета, освен вкусна, да бъде и с хубава декорация?!

Общи условия

Активация на акаунт