Къде в Пловдив? - 45 тема

• 63 209
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря много,днес ходихме-видях 44. Между другото живеем близко до Фламинго,но ми излиза двойно по-евтино във Фейсис ( 3Д билетите са 5 лв ). Чистичко ,хората бяха любезни,а очилата са само за ползване,не се купуват. Пак бих повторила

# 151
  • Пловдив
Във Фламинго последно гледах "Троя" - значи 2004 е било това, та не знам сега какво представлява. За очилата не се плаща такса ли във Фейсис?

# 152
  • Пловдив
Знаете ли мокетите в Домко на линеен метър ли е цената или на квадратен?Утре ще се обадя да питам,но ако някой скоро е купувал да каже.В сайта цени няма

# 153
  • Пловдив
Знаете ли мокетите в Домко на линеен метър ли е цената или на квадратен?Утре ще се обадя да питам,но ако някой скоро е купувал да каже.В сайта цени няма
На линеен ттрябва да са-поне ние така сме ги купували.

# 154
  • Пловдив
На линеен ттрябва да са-поне ние така сме ги купували.

И аз така мисля,но се зароди спор

# 155
  • до най-прекрасния мъж
Аз съм взимала от Домко линолеум - беше на квадратен метър, поне преди година. Мисля, че всичко е на квадратен метър, освен пътеките.
Заповядай http://www.e-domko.bg/products/2-moketi.html - това е онлайн магазина им. Там можеш да видиш модели и цени.

# 156
  • Пловдив
Заповядай http://www.e-domko.bg/products/2-moketi.html - това е онлайн магазина им. Там можеш да видиш модели и цени.

Дам,на кв метър са  Tired
Благодаря ти

# 157
Във Фламинго последно гледах "Троя" - значи 2004 е било това, та не знам сега какво представлява. За очилата не се плаща такса ли във Фейсис?

Фламингото е хубаво,но цените са ( ми) високи.Фейсис останах приятно изненадана-явно скоро е ремонтирано ,а очилата се раздават преди филма и после се връщат,такса няма.

Във Фламинго ако си имаш ( техни!!,т.е. от кино Арена) ,няма нужда да си вземаш.Струват 2 лв.

# 158
  • Пловдив
Мами, има ли място в Пловдив, където дете на 4г. да може да бъде записано на някакъв спорт?
В момента се оглеждам за народни танци (ако някой знае къде се провеждат, моля да пише. Аз ще отида да питам за възрастта).
Намерих плуване за малки в Тримонциум, но....басейнът им е дълбок и моят син го е страх да влезе. Дават му пояс, но като не усеща дъното и не иска да влиза. Чудя се дали да продължавам да плащам, за да го водя с идеята, че все ще се отпусне по някое време  newsm78 Ама доста е скъпичко.
За бойните спортове почти съм сигурна, че няма да го вземат на 4г, но все пак, ако някой знае дали някъде вземат, да пише.

Благодаря от сърце на всички, които се включат.

# 159
  • Пловдив
Мами, има ли място в Пловдив, където дете на 4г. да може да бъде записано на някакъв спорт?
В момента се оглеждам за народни танци (ако някой знае къде се провеждат, моля да пише. Аз ще отида да питам за възрастта).
Намерих плуване за малки в Тримонциум, но....басейнът им е дълбок и моят син го е страх да влезе. Дават му пояс, но като не усеща дъното и не иска да влиза. Чудя се дали да продължавам да плащам, за да го водя с идеята, че все ще се отпусне по някое време  newsm78 Ама доста е скъпичко.
За бойните спортове почти съм сигурна, че няма да го вземат на 4г, но все пак, ако някой знае дали някъде вземат, да пише.

Благодаря от сърце на всички, които се включат.
Моя син е на 4г, записах го тук - https://www.facebook.com/pages/%D0%A4%D0%A2%D0%90-%D0%94%D0%B8%D … 2/127670977313237
Цена - 30лв. на месец, репетиции 2 пъти в седмицата от 17,30-18,30 в Младежки дом Спектър (срещу Симфонията в градската градина). ИЗКЛЮЧИТЕЛНО съм доволна. Ръководителката им урежда участия, снощи средната възрастова група и голямата бяха на сцената пред Пощата (с Бареков), август месец бяха на фестивал в Гърция, така че ако родителите са упорити и гледат сериозно на това, има поле за развитие на детето. За 4 репетиции просто се справя чудесно с тях!

# 160
  • Пловдив
Къде продават пантофи Бефадо? Изключвам Илинор в Гранда, Карамела в Галерията и Лекси  Mr. Green. На тези места нямат номера който ми трябва.

# 161
  • Пловдив
Къде продават пантофи Бефадо?

Онлайн? http://prikazka.com/index.php?route=product/category&path=456

Инхалатор в Лидл на цена 55 лв от 30 ти септември.Инхалаторът е проста машинка и според мен този ще върши хубава работа
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-FDB60685-2FF70415/lidl_bg/hs … l/index_27323.htm

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 16:40 от ♥Elfita♥

# 162
# 163
  • гр.Пловдив
къде в Пловдив се предлагат продуктите на "Елит"? По конкретно искам да видя определен модел на ютия от въпросната марка ... в големите вериги за техника не ги видах.

100% в търговията

# 164
Забелязах, че в Била до р. Марица ще правят май магазин на Комсед. Някой знае ли кога ще го отворят и дали правилно предполакам, че ще е на Комсед?

Общи условия

Активация на акаунт