Къде в Пловдив? - 45 тема

• 63 213
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • Берлин
Къде мога да намеря детски анцузи и/или екипи за 152/158см 100% памук?
Всичко вече е с изкуствена "подплата" отвътре, водят го памук, но не е...

Бенджи, в магазина на Кимекс - до Самсонита срещу фонтана на главната /точно срещу общината/ - минаваш МакДоналдс в посока радиото и телевизията, там е.Малко магазинче, заредено с много добра БГ стока - качеството е супер и материалите също

# 136
  • Пловдив
Знам го, пазарувам оттам, ама вече няма толкова големи...Simple Smile))

Друго?

# 137
*Бенджи* в магазин ДИНО срещу НОИ на Любен Каравелов провери ли?

# 138
  • Пловдив
Да, но са тесни, а моят синковец е 50 кг... ooooh!

# 139
Здравейте,има ли директен транспорт от кръстовището на руски с 6 септември (спирката на Фламинго или на Бунарджика) до кино Фейсис в Тракия . С търсачката на сайта на масовия градски транспорт не мога да се ориентирам.

Благодаря!  Hug

# 140
  • Пловдив
Май 44 и 99 минават оттам, но дали ходят до Фейсис - не знам

# 141
Тук минават,но Тракия ми е тъмна Индия .Или от Четвъртък пазара нещо newsm78 newsm78

# 142
  • Пловдив
То от Четвъртък пазара е същото - едно 21 има там като допълнение, но то влиза през Скобелева майка или там някъде и предполагам, че върти повече.

# 143
  • Берлин
Друго - на пешеходния мост имаше магазин за анцузи, пак БГ - качествени са. А и аз съм фен на българските стоки де. Но скоро не съм минавала и не знам съществува ли още, ако някой знае - да помогне Simple Smile

# 144
  • Пловдив
Миконос е ок, порциите са нормални, цените на някои неща също , някои доста завишени, например голяма наливна бира 5лв  Twisted Evil. Не ми харесва, че зимата се пуши вътре.

# 145
Аз пантофи купувам от Беко. Магазина е близо до църквата.
За дрехи има един магазин зад ДГ Мая. Много е зареден, дрехите са преимно внос от Турция на приемливи цени.

А къде се намира тази детска градина?

Ето карта: http://dz-priem.plovdiv.bg/school_details/60
Ако знаеш ПИБ на ул. Скопие къде е, градината е зад блока на Банката. Друг ориентир-парк Белите брези. Срещу тоалетните на парка има малка уличка-на тази улица е градината.

Ориентирах се,благодаря.Ще се опитам да открия и магазина.  bouquet

# 146
Здравейте момичета,
Търся малки декоративни елементи пеперуди. Трябват ми за кръщене, но не се сещам къде мога да открия такива. Другата подробност е, че трябва да не са от камъни или хартия а от плат или тел, пък и да са бели на цвят...
Ще съм благодарна, ако някой даде идея от къде мога да купя такива!
http://dims-92.com/AnonymousDisplayVendorProducts?param=4553686f … f6e6c794e65773d3b

Имат магазин в МОЛ Галерия на 1 етаж

Благодаря! Разгледах сайта, ще ги посетя и на място.

# 147
Друго - на пешеходния мост имаше магазин за анцузи, пак БГ - качествени са. А и аз съм фен на българските стоки де. Но скоро не съм минавала и не знам съществува ли още, ако някой знае - да помогне Simple Smile

Да съществува магазинчето и даже има от скоро още едно за български спортни стоки.От старото магазинче съм взимала долнища и грейка-много доволна, новото магазинче-изглеждат много хубави и качествени нещата

# 148
  • до Пловдив
Запис  Hug

# 149
Здравейте,има ли директен транспорт от кръстовището на руски с 6 септември (спирката на Фламинго или на Бунарджика) до кино Фейсис в Тракия . С търсачката на сайта на масовия градски транспорт не мога да се ориентирам.

Благодаря!  Hug

От кино Фламинго - 44, 93 и 99. Първите две спират точно пред Фейсис, а 99 - от другата страна на булеварда, пред паметника на кан Крум.

Общи условия

Активация на акаунт