Къде в Пловдив? - 45 тема

• 63 249
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Аз пантофи купувам от Беко. Магазина е близо до църквата.
За дрехи има един магазин зад ДГ Мая. Много е зареден, дрехите са преимно внос от Турция на приемливи цени.

А къде се намира тази детска градина?

Ето карта: http://dz-priem.plovdiv.bg/school_details/60
Ако знаеш ПИБ на ул. Скопие къде е, градината е зад блока на Банката. Друг ориентир-парк Белите брези. Срещу тоалетните на парка има малка уличка-на тази улица е градината.

# 121
  • Майничка
Здравейте момичета,
Търся малки декоративни елементи пеперуди. Трябват ми за кръщене, но не се сещам къде мога да открия такива. Другата подробност е, че трябва да не са от камъни или хартия а от плат или тел, пък и да са бели на цвят...
Ще съм благодарна, ако някой даде идея от къде мога да купя такива!

От Мазияр и другото магазинче за кинкалерия до Пешеходния мост съм купувала такива, които са като чорапогащник, опънат на тел, различни размери.

# 122
Момичета,има един езиков център в Тракия в новия блок с-у детския ц-р Дино/първото кръгово откъм Мебелна/.Някой да се сеща как се казва Rolling Eyes

Ако имаш това впредвид
Адрес и контакти
 Пловдив, бул. Освобождение 93, блок 193, вход Б
0897 003 053, 0887 180 118

препоръчвам  с две ръце!!!

Excellent School of English

Ако е същия център и аз го препоръчвам. Не съм била точно там, а в друг, но със същите преподавателки и мога да кажа, че са доста добри Simple Smile

Относно магазините за платове и по специално дънкови, вчера ги обиколих и си навзех каквото ми трябваше, за това съм много благодарна на всички, които помогнаха. Simple Smile

# 123
Здравейте момичета! Записвам се с въпрос...
Имам долу на крака капсулирало се косъмче...от доста години е и искам да го махна.
 Джипито ми даде направление за хирург, но си нямам да идея къде да отида..

Зависи къде ти е удобно. Аз съм махала мастни натрупвания в поликлиниката на Понеделник пазара - единият им хирург, Перчев, е добър и поне за мен има лека ръка. Баща ми също се наложи да прибегне до неговите услуги за друго нещо и каза същото. Във вторник и четвъртък е първа смяна.
много благодаря,  поликлиникста на понеделник пазара ми е мн удобна
Simple Smile

Само внимавай да не отидеш при другия хирург - Паунов, ще съжаляваш. Перчев наистина е страхотен.
Няма, няма записах си час точно при Перчев за утре, дано всичко мине добре Praynig

# 124
  • Пловдив
Здравейте момичета,
Търся малки декоративни елементи пеперуди. Трябват ми за кръщене, но не се сещам къде мога да открия такива. Другата подробност е, че трябва да не са от камъни или хартия а от плат или тел, пък и да са бели на цвят...

Има едно ателие в Кичука, където продават готови и изработват всякакви неща за украса, даже имат съботни занимания за желаещите. Не мога да намеря страницата им, но ако те интересува, ще ти обясня къде се намира.

# 125
  • Пловдив
Момичета помагайте- има ли някъде в Пловдив прясна (най-добре жива) риба - като да има и избор от няколко вида (не само пъстърва или само скумрия да речем) , хигиената също да е на ниво... не обичам мърляви истории , които съм виждала в доста месарски магазини? В Лекси имат охладена риба, но незнам колко е прясна... В МЕТРО мисля също имаше някакъв шанд с жива риба,  но незнам дали ми е актуално инфото и какви видове риба имаше там изобщо не помня... отдавна не съм ходила.

Другото , което ме интересува е мнения за Гръцкия ресторант Миконос? Храната , порциите и цените автентични ли са?  Grinning

# 126
  • Пловдив
Момичета помагайте- има ли някъде в Пловдив прясна (най-добре жива) риба - като да има и избор от няколко вида (не само пъстърва или само скумрия да речем) , хигиената също да е на ниво... не обичам мърляви истории , които съм виждала в доста месарски магазини? В Лекси имат охладена риба, но незнам колко е прясна...

Метро
За пресноста гаранция няма.Но ако си избереш от живите рибки в аквариума,ще си сигурна.Иначе избор на охладена риба има

# 127
  • Пловдив
Момичета помагайте- има ли някъде в Пловдив прясна (най-добре жива) риба - като да има и избор от няколко вида (не само пъстърва или само скумрия да речем) , хигиената също да е на ниво... не обичам мърляви истории , които съм виждала в доста месарски магазини? В Лекси имат охладена риба, но незнам колко е прясна...

Другото , което ме интересува е мнения за Гръцкия ресторант Миконос? Храната , порциите и цените автентични ли са?  Grinning

Хубаво и чисто магазинче за  риба има отстрани на Четвъртък пазара,аз от там купувам ! След като минеш дюнерите Аладин веднага уличката вдясно !

# 128
  • Пловдив
Благодаря ви!   bouquet
♥Elfita♥ , имаш ли спомен какви са живите риби в МЕТРО?

# 129
  • Пловдив
♥Elfita♥ , имаш ли спомен какви са живите риби в МЕТРО?

Големи и грозни  Laughing

Не ги разпознавам правилно,нищо че съм жена на рибар.Сом и шаранчета със сигурност плуват вътре.Но дали са склонни да ти извадят някоя.Аз не съм взимала от аквариума.Да не отидеш до там и да ти кажат,че не може да си избираш от аквариума

# 130
gargamela, Сърдечно благодаря! Точно такива търся.
jul , ще съм благодарна, ако споделиш къде се намира ателието.

# 131
къде в Пловдив се предлагат продуктите на "Елит"? По конкретно искам да видя определен модел на ютия от въпросната марка ... в големите вериги за техника не ги видах.

# 132
Здравейте момичета,

и другото магазинче за кинкалерия до Пешеходния

Това друго магазинче, в близост до "Мазияр" ли се намира?

# 133
  • Пловдив
Къде мога да намеря детски анцузи и/или екипи за 152/158см 100% памук?
Всичко вече е с изкуствена "подплата" отвътре, водят го памук, но не е...

# 134
  • Пловдив
Здравейте момичета,
http://dims-92.com/AnonymousDisplayVendorProducts?param=4553686f … f6e6c794e65773d3b

Имат магазин в МОЛ Галерия на 1 етаж

Общи условия

Активация на акаунт