Къде в Пловдив? - 45 тема

• 63 250
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Здравейте,дами!Искам да ви попитам какво представлява магазин "Слънчеви лъчи" в Кичука?Дали е нещо като търговски център или е хранителен маркет  Thinking Трябват ми пантофи,пижами,някакви дрешки и обувки за деца и си помислих,че там може да има подобни работи.А нещо друго в Кичука да ми препоръчате?Някакви магазини?

В Слънчеви лъчи няма такива неща.Има чорапи и гащи за големи.Тук там за деца.Това си е хранителен магазин изцяло
Има прилични магазини за дрехи около църквата и около пазара.Църквата е и до пазара и ще ти е удобно да ги пообиколиш

За обувки-прословутия Мечо Пух е в района

# 106
  • Пловдив
Аз пантофи купувам от Беко. Магазина е близо до църквата.
За дрехи има един магазин зад ДГ Мая. Много е зареден, дрехите са преимно внос от Турция на приемливи цени.

# 107
  • Бг
Здравейте,дами!Искам да ви попитам какво представлява магазин "Слънчеви лъчи" в Кичука?Дали е нещо като търговски център или е хранителен маркет  Thinking Трябват ми пантофи,пижами,някакви дрешки и обувки за деца и си помислих,че там може да има подобни работи.А нещо друго в Кичука да ми препоръчате?Някакви магазини?

Елфичка, ако говорим за Слънчевите лъчи до пазарчето на "Хоризонт", до самия супермаркет има търговски център. Аз от там съм купувала детски пантофи, и детски пижами, от щандовете. Имаше и детски дрехи, но скоро не съм ходила, и да не те излъжа. Иначе срещу Слънчевите лъчи, на отстрещния тротоар има на ъгъла магазин за бебешки и детски дрехи.

# 108
За дрехи има един магазин зад ДГ Мая. Много е зареден, дрехите са преимно внос от Турция на приемливи цени.
Този магазин и аз го препоръчвам  Peace

Иначе магазините "Слънчеви лъчи" са два в Кичука. 

# 109
Страхотни сте!Много ми помогнахте   bouquet
Незнаех ,че има два магазина "Слънчеви лъчи".Понеже съм срещала из темата този магазин и съм останала с впечатление,че в него има всичко  Mr. Green И реших,че е нещо като търговски център  Thinking Видяха някакви табели по булевард Никола Вапцаров   newsm78

Като цяло ми трябва повече търговски център/примерно като Форума в Тракия/,защото ме мързи малко да обикалям  Blush .Ако има такова нещо в Кючук Париж би било екстра направо  Crazy

# 110
Момичета, помагайте Praynig
Търся класически хомеопат, става въпрос за тревожно състояние-панически атаки при възрастен човек. Ако има лекували се с хомеопатия при конкретен хомеопат,  моля да споделят Hug. Може и на лични.
Разбрах за хомеопатичка в Асеновград, много я похвалиха, но само толкова.

# 111
Здравейте момичета! Записвам се с въпрос...
Имам долу на крака капсулирало се косъмче...от доста години е и искам да го махна.
 Джипито ми даде направление за хирург, но си нямам да идея къде да отида..

# 112
  • Пловдив
Момичета,има един езиков център в Тракия в новия блок с-у детския ц-р Дино/първото кръгово откъм Мебелна/.Някой да се сеща как се казва Rolling Eyes

Ако имаш това впредвид
Адрес и контакти
 Пловдив, бул. Освобождение 93, блок 193, вход Б
0897 003 053, 0887 180 118

препоръчвам  с две ръце!!!

Excellent School of English

# 113
Аз пантофи купувам от Беко. Магазина е близо до църквата.

А къде се намира тази детска градина?

# 114
  • Пловдив
Имам долу на крака капсулирало се косъмче...от доста години е и искам да го махна.

Зависи къде ти е удобно. Аз съм махала мастни натрупвания в поликлиниката на Понеделник пазара - единият им хирург, Перчев, е добър и поне за мен има лека ръка. Баща ми също се наложи да прибегне до неговите услуги за друго нещо и каза същото. Във вторник и четвъртък е първа смяна.

# 115

Зависи къде ти е удобно. Аз съм махала мастни натрупвания в поликлиниката на Понеделник пазара - единият им хирург, Перчев, е добър и поне за мен има лека ръка. Баща ми също се наложи да прибегне до неговите услуги за друго нещо и каза същото. Във вторник и четвъртък е първа смяна.
много благодаря,  поликлиникста на понеделник пазара ми е мн удобна
Simple Smile

# 116
Здравейте, знаете ли в района на каршиака или центъра фитнес с детски клуб до него? Иска ми се да спортувам редовно, а няма кой да гледа детето. благодаря предварително Simple Smile

# 117
  • Пловдив

много благодаря,  поликлиникста на понеделник пазара ми е мн удобна
Simple Smile

Само внимавай да не отидеш при другия хирург - Паунов, ще съжаляваш. Перчев наистина е страхотен.

# 118
Някой да е виждал някъде да се продават блузи, потници и прочие с надпис "зумба"  newsm78

# 119
Здравейте момичета,
Търся малки декоративни елементи пеперуди. Трябват ми за кръщене, но не се сещам къде мога да открия такива. Другата подробност е, че трябва да не са от камъни или хартия а от плат или тел, пък и да са бели на цвят...
Ще съм благодарна, ако някой даде идея от къде мога да купя такива!

Общи условия

Активация на акаунт