Къде в Пловдив? - 45 тема

• 63 281
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • Точно където трябва
Синята зона не важи за събота и неделя. Работи само от понеделник до петък в интервала 8,30 ч. - 17,30 ч.
Сигурно ли е, че е до 17,30? Не е ли до 19,00?
Сега прочетох, че е до 17,30. Благодаря!

Последна редакция: нд, 20 окт 2013, 16:38 от elliee

# 451
да, изключително хитро са си го спестили това за почивните дни на табелките...! (иначе часовия интервал го пише)

# 452
Мдам, точно вчера ми се наложи да паркираме с приятелки зад бившия ДетМаг, където навсякъде е Синя зона и знаех, че е до 17:30, обаче така и не видяхме дали важи за уикенда. В крайна сметка се оказа, че не и бяхме доста по-спокойни. А иначе в София синята зона важи до 19:00 ч. през седмицата и до 14:00 ч. в събота.

# 453
  • Пловдив
В София раб време на синята зона е добре описана на знака,за разлика от Филибето.Не знам защо така направиха при нас?Материал ли пестиха или боя  Laughing

# 454
Или си пълнят гушите, както пишеше в една статия (сега не я намирам), че за някакви почивни дни били пратени не знам си колко смс-а. Специално за Пловдив става въпрос.

# 455
Или си пълнят гушите, както пишеше в една статия (сега не я намирам), че за някакви почивни дни били пратени не знам си колко смс-а. Специално за Пловдив става въпрос.
Аз съм пращала СМС в събота и ми върнаха,че през почивните дни е безплатно.

# 456
Онези два чука над часа означават,че синя зона няма през почивните дни.

# 457
хаха, никога не бих се сетила! Simple Smile ама това е добре, че не взимат пари, защото както беше написана статията, сякаш излизаше, че взимат. Браво!

# 458
хаха, никога не бих се сетила! Simple Smile ама това е добре, че не взимат пари, защото както беше написана статията, сякаш излизаше, че взимат. Браво!
Да и аз останах с отворена уста като прочетох смс-а  Shocked не очаквах такава милост  Joy

# 459
Ерин Брокович, мерси! Hug
скъпо, не скъпо, но поне е дългосрочна инвестиция и си избива парите Wink

# 460
Здравейте! Много се извинявам ако е дискутирано преди, но нямам време да изчета всички теми. Интересува ме дали някой знае къде могат да ми изплетат шапка по мой модел и с моя прежда, по възможност в район Централен? Благодаря предварително!

# 461
  • Пловдив
love84,аз поръчвам от това момиче https://www.facebook.com/StajgArtAtelie .Но не е в Пловдив.Дано някой да се включи за Пловдив

# 462
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Тъся 30-тина сгъваеми столове, по възможност на цена под 10 лв, може и втора употреба, стига да са в прилично състояние. Някакви идеи от къде?

# 463
Здравейте, момичета! Тъся 30-тина сгъваеми столове, по възможност на цена под 10 лв, може и втора употреба, стига да са в прилично състояние. Някакви идеи от къде?

Онзи ден в Кауфланд мернах метални сгъваеми столове-от тръбните,с мека седалка,май бяха 9 лв  newsm78 В Алати съм виждала май също такива около тази цена,на Руския пазар сигурно също се намират,свекърите бяха взимали от там такива,но не знам цена.

# 464
  • Пловдив
Някой купувал ли е тавичка/табличка и от къде  ( пластмасова или метална ) за поставяне под отцедника за чиниите? Моята се замърси необратимо и я хвърлих , а отцедника е много хубав , рядко го ползвам и не искам да купувам друг само заради тавичката.

Общи условия

Активация на акаунт