Къде в Пловдив? - 45 тема

• 63 262
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Знаете ли, дали в Джъмбо продават някакви костюми за Хелолуин? И къде може да се намери нещо сносно като цена?

# 511
  • Пловдив
Къде да погледна за хубави мъжки пуловери, 100% памук?

# 512
  • Пловдив
Продуктите на д-р Sholl къде?Има ли ги в Кауфланд,Лекси?

# 513
  • Пловдив
Продуктите на д-р Sholl къде?Има ли ги в Кауфланд,Лекси?
В Кауфланд съм ги виждала, да не кажа, че дори във всички аптеки ги предлагат.

# 514
Знаете ли, дали в Джъмбо продават някакви костюми за Хелолуин? И къде може да се намери нещо сносно като цена?
Вчера ходихме,има костюми,има и украси за дома Wink

# 515

Да, в петък бях там, имат разнообразие от шапки, наметала и всякакви аксесоари. Не съм гледала специално за костюми, но мисля, че имат!

# 516
Евтини памперси има и в едно магазинче до парк Белите брези в Кючук Париж, продават и пюрета.
Може ли по-точно описание,мерси! Peace
Пак да питам,моля... Peace Това парка до Шармант-а ли е?От коя страна е м-на?
Ще се опитам да ти го обясня по трудния начин,защото не съм от Кичука и не знам кой парк как се нарича,но пазарувам от това магазинче.Влизам в квартала от бетонния мост,на втория светофар свивам на ляво по павираната улица към кожния диспансер и свивам веднага първата в дясно.Магазинчето се пада на левия ъгъл преди парка.Надявам се да помогна с това сложно обяснение Simple Smile

# 517
..
Жената казва, че дори валяк я изпреварва, ..

Ама моля ви се ,казах почти  Laughing   Joy

Сериозно,ако някой попадне на подходящото ( ненаселено с хора) място,да сподели -може да се видим там. По скоростта ще се познаем  Laughing  ( или по траекторията )  Mr. Green

# 518
Трапезица, аз мисля да ида да видя тая писта в Първенец.   Party Малко извън темата, ама понеже ми е много трудно тръгването и едно време като карах курсове  и виждах зелен светофар само и само да не ме хване червеното и да се налага да спирам/тръгвам набивах яко газ  Joy и инструктора все ми викаше: "ти като видиш зелено все едно виждаш майка си  Joy Joy Joy"
За магазинчетата - и в Кичука съм ходила, но в магазина дето ви казах зад парка Каменица е по-евтино  Peace АМ, което купувам за малкия е с почти 1 лв. разлика от търговиите в Кичука

# 519
За да си упражняваш тръгването,може да отидеш на голям паркинг - Метро или Кауфланд.

# 520
  • Пловдив
инструктора все ми викаше: "ти като видиш зелено все едно виждаш майка си  Joy Joy Joy"

Mr. Green

Тръгване,спиране лесно се тренират навсякъде-на паркинг,на тиха улица,пред блока

Аз тренирах курмуване в Тракия,но тя вече не е това,което беше 2000 г.В неделите из кварталчетата е тихо и спокойно.Все си мисля,че е хубаво да се тренира в реална среда-с пешеходци,други коли и знаци

# 521
И мен за тръгването ми предложиха Метро дето е до Джъмбо примерно, понеже на паркинга винаги е празно, ама ММ се притеснява отвътре от Метро да не се обадят на полицията, някаква кола само тръгва, спира, явно е, че някой се учи, пък така и него ще глобят, а и аз няма да видя книжка в близката година  Joy

# 522
уфф и аз не по темата Mr. Green-но за шофирането...не знам от къде да я подхвана Rolling Eyes
първо опреснителни ли да взема или както казвате извън града,на село...от 7 год имам книжка,без нито ден активно шофиране ooooh!

# 523
  • Пловдив
me4koni,първо опреснителни.Ти да караш не си забравила,но шофирането не е само това.Трябва да съобразяваш ситуациите,предимствата и т.н

beauty_,бъди сигурна,че никой няма да ви обърне внимание.Не знам защо се притесняваш

Вчера една жена щеше да ме натресе яката.Карам по булевард,тя паркирала в дясно.Тръгва без мигач,без да погледне в огледалото.Избягах в ляво.Но ако имаше кола в лявата лента,какво правим?Питам я-кво прайш?Извинява се.Дано да се е уплашила достатъчно,за да не забравя,че не е сама на пътя
Мъжете също предизвикват инфарктни ситуации.

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 11:18 от ♥Elfita♥

# 524
me4koni,първо опреснителни.Ти да караш не си забравила,но шофирането не е само това.Трябва да съобразяваш ситуациите,предимствата и т.н
о,да Peace за сега съм стартирала като си купих Правилника Blush

Общи условия

Активация на акаунт