Къде в Пловдив? - 45 тема

• 63 306
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Вис-виталис имаха качество, но преди 10 години.  Сега с тия пластмасови копчета на бодитата направо са смешни. Едно малко по-невнимателно гладене и са стопени.
и не само Peaceтрикото е ужасно...

# 571
  • Пловдив
Някой виждал ли е в момента по Лидл-ите шевната машина?
В някоя от предните брошури пишеше, че ще е на промоция до 11.11, но в магазина в Тракия вече я няма Sad

Питах и в темата за магазина, но няма отговор там Peace

# 572
Вис-виталис имаха качество, но преди 10 години.  Сега с тия пластмасови копчета на бодитата направо са смешни. Едно малко по-невнимателно гладене и са стопени.
и не само Peaceтрикото е ужасно...

И аз съм много разочарована, и то на такива цени  Stop

# 573
  • Пловдив
Някой виждал ли е в момента по Лидл-ите шевната машина?
В някоя от предните брошури пишеше, че ще е на промоция до 11.11, но в магазина в Тракия вече я няма Sad

Питах и в темата за магазина, но няма отговор там Peace

Каква е цената на машината?

# 574
  • Пловдив
130лв

# 575
Карам колело то известно време , като за вместо фитнес. Има 2 сервиза и магазини до нас за колелета и се чувствах като щастливка , че са ми близо и ако ми се наложи ремонт , няма да ми се налага да го мъкна на далече. Оказа се ,че много пукам гуми . Последно излизах на гумите нищо им нямаше и следващия път преди за изляза едната направо спаднала. Всеки път проблема беше един и същ , трънчета наречени бабин зъб , се забиваха в гумите . Вярно , че ходя на далече с колелото но , точно последния път тръна не се е забил по време на карането и на прибиране чак. Аз минавам покрай сервиза пътьом. Та днес си взех колелото след лепене на двете гуми и се туфках къде ги намирам тези тръни , то може ли през ден през 2 да лепя гуми с наведена глава вървя и бутам колелото до нас и по пътя до сервиза на завоя , на тротоара огромно количество от въпросния трън , направо като разпилени . Не знам от какво растения са въпросните но не може да не ми мине през ум , че са направо нарочно насипани там . Града е Пловдив , името на сервиза ще запазя за сега , докато не съм сигурна в това което говоря. Моля ако други имат подобни преживелици за обменим опит.

# 576
  • Пловдив
Карам колело то известно време , като за вместо фитнес. Има 2 сервиза и магазини до нас за колелета и се чувствах като щастливка , че са ми близо и ако ми се наложи ремонт , няма да ми се налага да го мъкна на далече. Оказа се ,че много пукам гуми . Последно излизах на гумите нищо им нямаше и следващия път преди за изляза едната направо спаднала. Всеки път проблема беше един и същ , трънчета наречени бабин зъб , се забиваха в гумите . Вярно , че ходя на далече с колелото но , точно последния път тръна не се е забил по време на карането и на прибиране чак. Аз минавам покрай сервиза пътьом. Та днес си взех колелото след лепене на двете гуми и се туфках къде ги намирам тези тръни , то може ли през ден през 2 да лепя гуми с наведена глава вървя и бутам колелото до нас и по пътя до сервиза на завоя , на тротоара огромно количество от въпросния трън , направо като разпилени . Не знам от какво растения са въпросните но не може да не ми мине през ум , че са направо нарочно насипани там . Града е Пловдив , името на сервиза ще запазя за сега , докато не съм сигурна в това което говоря. Моля ако други имат подобни преживелици за обменим опит.

Не са ги насипали нарочно. Ние имаме същия проблем, но с детската количка. Тя е с помпащи се гуми и вече направо ни писна да ги сменяме. Последно бяхме купили чисто нови външни и вътрешни , сложихме ги и като излезнахме на разходка , докато се приберем две от тях бяха спукани. Точно от въпросните бабини зъби. Мъжа ми вече се отказа да я прави количката.
Казаха ни да одрежем някоя от спуканите и да я сложим между външната и вътрешната, да стане все едно двойна гума.

# 577
Аз,като съпруга на гумаджия,да ви кажа да си сложите балатум между двете гуми.Нашето колело е така направено Simple Smile

# 578
  • тук-там
Да питам и тук....

Дъщеря ми си е загубила портмонето в  рейс № 10,  по-скоро забравила....
Нямаше пари, но лична карта, транспортна и ученическа.
Малко име - Кристина. Ако някой...нещо.....
Мерси.

Издават ли дубликат на транспортните? Едва ли, ама да питам.

# 579

Не са ги насипали нарочно. Ние имаме същия проблем, но с детската количка. Тя е с помпащи се гуми и вече направо ни писна да ги сменяме. Последно бяхме купили чисто нови външни и вътрешни , сложихме ги и като излезнахме на разходка , докато се приберем две от тях бяха спукани. Точно от въпросните бабини зъби. Мъжа ми вече се отказа да я прави количката.
Казаха ни да одрежем някоя от спуканите и да я сложим между външната и вътрешната, да стане все едно двойна гума.
И аз това щях да напиша,едва ли някой ги хвърля нарочно,аз съм в Смирненски и всеки път като се прибера махам от гумите на количката такива гадчета"бабини зъби"

# 580
  • Пловдив
Момичета предстой ми да купувам на майка ми рамка и двулицев матрак 72 /190 .
Та ако някой скоро е купувал моля да сподели .
Искам да е мемори без пружини  Naughty
Благодаря !

# 581
Тия бабини зъби са си плевел  Laughing Сами си растат навсякъде съвсем по плевелски.. а като изсъхнат стават много лесни за духане от вятъра.. и ето ги навсякъде.

# 582
Аз,като съпруга на гумаджия,да ви кажа да си сложите балатум между двете гуми.Нашето колело е така направено Simple Smile

Ще се навие ли да ми го спретне и за колко пари , моля  Grinning.

Хората от сервиза ги харесвам , но много тъпо ми се видя пред сервиза им насипани като с шепи . Все пак ще мина да видя дали го има растението на близо /което не познавам,а от снимки в инернет ще се надявам да разпозная  Embarassed/.

# 583
Ние се навъртяхме на гарата в такива тръни,та са навсякъде.

И аз питам за гумаджията- за детско колело и балатума  Grinning

# 584
Хмммм в момента едва ли,просто сезона започна и като го гледам,колелета май не прави в момента,ако не ти е спешно и го зазимяваш колелото,евентуално напролет,или да пробвате вкъщи Simple Smile Wink О да и разпитах,не било с балатум,ма не ми и казва с какво е Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 21:03 от Liliq_Zlatna

Общи условия

Активация на акаунт