Къде в Пловдив? - 45 тема

• 63 257
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Да питам и тук....

Дъщеря ми си е загубила портмонето в  рейс № 10,  по-скоро забравила....
Нямаше пари, но лична карта, транспортна и ученическа.
Малко име - Кристина. Ако някой...нещо.....
Мерси.

Издават ли дубликат на транспортните? Едва ли, ама да питам.
Може да се купи друга карта за същия период. Дубликат на първата - не се издава.

# 586
  • Пловдив
ninand,
мерси много! Ще проверя.

# 587
  • Майничка
Да питам и тук....

Мерси.

Проверете по линиите на №10, много ученици сеят документи, обикновено водачите ги слагат отпред на таблото. Пътувам от спирка с 2 големи училища, прави ми впечатление, че редовно има наредени поне по 4-5 карти.

# 588
Да питам и тук....

Мерси.

Отиди на последната спирка на автобусите често ги пазят.

# 589
  • до едно тепе
Бабините зъби са много гаден плевел.Като погледнех вечер колелата на количката и се радвах,че не са помпащи се-по 10-тина вадя от колело.При нас са в зелените площи и се разпиляват по тротоара-на един от най-големите булеварди в града.Така че едва ли някой нарочно ще ги ръси някъде по пътя Laughing

# 590
  • Пловдив
За магазинчетата - и в Кичука съм ходила, но в магазина дето ви казах зад парка Каменица е по-евтино  Peace АМ, което купувам за малкия е с почти 1 лв. разлика от търговиите в Кичука
Може ли по-подробно къде се намира това магазинче? Някъде на ул.Ралица ли е,откъм училище Васил Левски?

# 591
  • Пловдив
Момичета, някой беше ли на представленията на цирка Балкански? Добра ли е програмата им тази година?

# 592
Балли, на ул. Арх. Камен Петков 58 е - казва се "Мони" магазинът  Peace

# 593
Щерката вчера са били с мъжа ми на цирк. Представлението е добро, но е студено и много прашно Peace.

А някъде да сте виждали костюми на приказни герои, че сега навсякъде са на тема за Хелоуин?

# 594
В един магазин втора ръка бяхме взели много хубави , плюшени . Магазина се намира до сточна града , търговски център Рилон, магазина е Ла Фиеста. Иначе нови но найлонови има в Джъмбо /ако не греша, че сестра ми купува /, но ще са всяко второ дете ще е с такива предполагам.

# 595
  • о`майна лунна нощ е
В Карфура има цяла редица, която е за парти артикули, вкл. костюми. Джъмбо съм сигурна, че също предлагат множество варианти за маскиране.

# 596
  • Пловдив
Аз да Ви попитам за добра шивачка в Пловдив? На повечето места правят само поправка на дрехи.... Благодаря! Simple Smile

# 597
  • Пловдив
Аз да Ви попитам за добра шивачка в Пловдив? На повечето места правят само поправка на дрехи.... Благодаря! Simple Smile
Отстрани на Халите!

# 598
  • Пловдив

Миналата седмица и аз попитах и едно момиче ми каза за шивачка в блока срещу Тони 2000 до Хлебозавода в Тракия. Много е добро ателието. Занесох им да ми преправят яката на едно зимно яке, което беше вече ремонтирано от друга шивачка, но не ми харесваше. Направиха ми го прекрасно.

Шайн, благодаря ти!

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 20:45 от Linkata

# 599
  • Пловдив

Миналата седмица и аз попитах и едно момиче ми каза за шивачка в блока срещу Тони 2000 до Хлебозавода в Тракия. Много е добро ателието. Занесох им да ми преправят яката на едно зимно яке, което беше вече омаскарено от друга шивачка. Направиха ми го прекрасно.

Шайн, благодаря ти!
Също похвалвам  тази шивачка!! Попаднах случайно,но това което исках го направи перфектно Peace

Общи условия

Активация на акаунт