Къде в Пловдив? - 45 тема

• 63 230
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Балли, на ул. Арх. Камен Петков 58 е - казва се "Мони" магазинът  Peace
beauty,благодаря! Ще го преслушам като имам път натам.А тази шивачка срещу Тони 2000 дали би се справила с поправка на яке с патешки пух? Трябва да се стесни,но много се притеснявам да не го орезилят,че не е много евтино...,а пък матията отвън е лъскава и ми се срува доста сложна задача? newsm78

# 601
Момичета, някой може и да ме скастри, че не съм правилната тема, но искам
да попитам дали имате някакви отзиви (ако някоя от вас е ходила) в
Еврохоспитал на мамограф?

# 602
Аз да Ви попитам за добра шивачка в Пловдив? На повечето места правят само поправка на дрехи.... Благодаря! Simple Smile

Миналата седмица и аз попитах и едно момиче ми каза за шивачка в блока срещу Тони 2000 до Хлебозавода в Тракия. Много е добро ателието. Занесох им да ми преправят яката на едно зимно яке, което беше вече ремонтирано от друга шивачка, но не ми харесваше. Направиха ми го прекрасно.

Шайн, благодаря ти!

И аз съм ги ползвала за ремонти - много са добри. Освен това изпълняват поръчката в уговорения срок, а не /както ми се е случвало на друго място/ с три дни закъснение. В "Тракия" за поправка на дрехи са добри и в ателието на втория етаж в "Детски свят".

# 603
  • тук-там
Хладилен техник? Аристон Хотпойнт  - изгоря централната платка.... Cry

# 604
  • Пловдив
Някой ходи ли вече в новият ресторант Тонбонбон? Скъпо ли е, децата в ресторанта ли имат кът или трябва да се качват на горния етаж?

# 605
Аз имам лични впечатления от новия ресторант Тон Бонбон. На първия етаж е ресторант с детски кът- 4 лв. за 30мин., 5 лв. за час. Малко е пространството за децата, ние като бяхме беше препълнено. В ресторанта е много приятно, добро обслужване, вкусна храна, но е по- скъпичко.

На втория етаж има две зали за игра. Бяхме на рожден ден в една от залите, много ми хареса, чисто,ново, местата за родителите са вътре в залата. За около 10 деца имаше 3 момичета, които ги гледаха, по- малките ги и хранеха. До колкото разбрах не дават да се внася храна, имаше сладки и банички за родителите, сандвич и картофки за децата. За цени не мога да кажа.

# 606
Момичета, някой беше ли на представленията на цирка Балкански? Добра ли е програмата им тази година?

Мъжът ми и детето бяха - хареса им, а и е било топло. Но друг път не сме ходили на "Балкански" и няма как да сравним с миналогодишните им програми. Наши приятели, които са ходили и друг път, казаха, че тази година животните са по-малко и програмата е по-слаба от миналите такива, но пак е хубава.

# 607
Къде може да намерим ресторант предлагащ вкусен стек(steak) на нормални цени в Пловдив?На ММ от доста време му се е прияло,но все не можем да намерим къде се предлага.

# 608
Стека не е ли проста  пържола , само че на английски. ?

# 609
  • Пловдив
beauty,благодаря! Ще го преслушам като имам път натам.А тази шивачка срещу Тони 2000 дали би се справила с поправка на яке с патешки пух? Трябва да се стесни,но много се притеснявам да не го орезилят,че не е много евтино...,а пък матията отвън е лъскава и ми се срува доста сложна задача? newsm78

Понеже и аз занесох яке, момичето специално ме попита дали не е с пух вътре. Моето си беше с вата, но не останах с впечатление, че би ми отказала ремонта ако беше с пух. На мен поне ми предложи 2-3 варианта и го направи точно както исках.

# 610
Става въпрос за пържола от говеждо месо.В ресторантите навсякъде предлагат свински пържоли от врат,каре и т.н.,но не съм срещала говежда,затова питам.В София видях,че има стек хаус,но за Пловдив не ми излиза никаква информация.Ако някой знае нещо.За място предлагащо хубава телешка пържола също не отказвам.

# 611
В Монро, но последно сме ходили в началото на лятото, надявам се готвачът да е същия.

# 612
Благодаря Hug Hug Hug

# 613
  • Пловдив
Някой има ли информация кога ще е черния петък другия месец в технополис? Или къде се намира такава информация или просто който чул-чул Simple Smile

# 614
Черният петък принципно е последният ден на ноември. Тази година е на 29-ти.

Общи условия

Активация на акаунт