Колко ви струва храната на месец у дома?

• 105 780
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 255

пп: забелязвам тук-там "имам ящен мъж", уж за оправдание, че се харчи повече за храна, а всъщност си личи гордост от това, че отглеждаш лакомо прасе. Не е добре мъжът да яде като прасе и да прилича на прасе. Какво е това кило мръвки на вечеря, ужас!

Значи, че си егати лигнята или имаш нужда да идеш на лекар, защото нормално от боба не се получават неразположения и аз подозирам, че с шамари се лекуват голяма част от тях.

и двете не претендират за тактичност. Второто е направо обичдно . и не е насочено в пространството.

# 256
Краси, откъде си купуваш брашно, от мелница ли? Може и на ЛС, мерси.
пп: ре_ге, не бъркай безименната форма с лично обръщание  Wink

# 257
  • София
Щях да донеса бележката от вчера, ама я забравих...
20 лева в Лидл оставихме.
Айде, 4 лева за бира.
Останалото - обичайните неща:
Хляб
Картофи
домати
краставица
Пиле
Плодови млекца
2 сока
шоколад
пресен лук

Това е. Нищо излишно, нищо толкова вредно.

# 258
Краси, откъде си купуваш брашно, от мелница ли? Може и на ЛС, мерси.
Да, от мелница.  Мъжа ми е намерил една наблизо, това за Пв, имат бяло по 25 кг, пълнозърнесто също по 25 кг, по едно време имаше и ръжено, последния път обаче беше пакетирано в пакети по 1 кг.

# 259
А на моите няма да поствам снимки, защото на никого нищо не искам да доказвам и показвам. Плюс това, който се интересува истински, може да си намери в интернет сума ти снимки на милото ми.

Янечек, имаш страхотно чувство за хумор, фен съм ти, но същевременно от постовете ти струи толкова тестостерон, че според мен ти си милото в семейството.
Така че, я по-добре дай някоя твоя снимка.  Laughing

# 260
Кой питаше за алкохол?
Моят съпруг е битов алкохолик- всяка вечер пие по една малка домашна ракия. Свекър ми успешно я произвежда вече 25 години. Аз пия вино поне по три пъти в месеца.  Mr. Green Него го купувам. Като изветрее, го готвя, ако и да е от поне 25 лева бутилката.

Боб. Ами зависи как си приготвил боба. Така да се каже, може да се спукаш от изпускане на газове, може и да си го хапваш без да се налага да вземаш два дни отпуск за себе си и противогази за близките си.

# 261
Кой питаше за алкохол?

Не че питах, а от прочетеното останах с впечатление, че 90% не пият. Нито жените, нито мъжете им, което ме изненада. Simple Smile

# 262
Не пият, разбира се!  Naughty
Само дето вечерно време около почти всеки пост прехвръкват винарки...  Whistling

# 263
Кой питаше за алкохол?

Не че питах, а от прочетеното останах с впечатление, че 90% не пият. Нито жените, нито мъжете им, което ме изненада. Simple Smile

Ба! Те половината, ако ги слушаш и само кълнове ядат.

П.П. Може и да е вярно обаче.  Thinking Според малкото ми дете, който яде кълнове, после започва да кълне, а тук бая го умеят.  Heart Eyes

# 264
Ами аз именно от други теми във форума съм останала с впечатление, че си пийват. Споменава се в разни теми - Наздраве, аз пийвам това или онова!

Изведнъж в тази тема се оказва, че никой не пие. Thinking

# 265
Кой питаше за алкохол?

А, аз съм забравила алкохола.....    Laughing А ние сме от форумските битови алкохолици, всяка вечер почти надигаме чашката.  
Но пием домашна ракия и вино, купуваме бира.
Безалкохолни, сокове, газирани и подобни не купуваме.
Пием чиста, бистра чешмяна водица, през филтър.

# 266
Кой питаше за алкохол?

Преди 2 месеца напълно спрях всякакъв алкохол /само по повод - рожден ден, някое парти - пия по чаша бяло вино с лимон и много лед/. Преди това си пийвах вечер преди лягане по 1-2 чаши бира. Започна да ми пречи на стомаха, а и на съня. Не съм спестила от алкохола - бирата ми беше чешка - 2-3 лв. на ден, ама къде ли не съм ги дала. Друг алкохол пиех само по повод, като аперитив. Даже и по купони пиех само бира. Лошото е, че сега я смених с кока-кола, а тя е далеч по-вредна, но сега и нея отказвам.
Водя и айрян обичам. Децата и те това пият. Случва се да пият фреш или студен чай, но гледам да са направени вкъщи или пред мен, а не с консерванти. Peace

# 267
И ние пием. Всяка вечер. 1-2 чаши вино/бира с вечерята. Понякога и ракийка/мастика със салатата. С изключение на бирата, другото си го правим. Уиски също купуваме от време на време.

# 268
Мда.. запоследно пих на сватбата ми преди 8 години  Laughing .. ама детско шампанско, щото бях бременна  Mr. Green (ягодово, без майтап  Crazy)
Имаме 20 л. ракия в килера (от свекър ми почти всяка година ни дава по 2-5 л. да имаме за гости)... и като гледам с времето тамън ще съберем за сватбата на децата да има  Laughing
Вина имаме 3-4 вида - всичко са подаръци - тях ги отваряме на Нова година и и по гости - и обикновено после ги доползваме за готвене 1/2 година  Laughing
Бира се купува 1 кутийка в месеца, която двамата с мъжа ми изпиваме половината.. а другата доизветрява в хладилника докато се сетя да я хвърля  Blush

Толкова за алкохола вкъщи  Sunglasses Никак не сме любители. Изобщо не ми е вкусен, нито ме кефи даже и за идеята ... мъжа ми също Simple Smile Пък да купувам от магазина - никога не ми се случвало като се замисля.

# 269
но същевременно от постовете ти струи толкова тестостерон, че според мен ти си милото в семейството.
Така че, я по-добре дай някоя твоя снимка.  Laughing

Сийке  Simple Smile Сега вече те разкрих коя си - както си седях на едни стълбички в Кайлъка, топях си петите в езерото и си ядях сладолед, една циганка ме приближи откъм гърба и каза, че всъщност съм мъж и по грешка съм се родила в тялото на жена. Искаше да й дам едно левче, аз за жалост нямах, така че тя (може би ти?) ми каза още неща, докато разбере, че аз наистина нямам левче.

Общи условия

Активация на акаунт