Жената зодия "ОВЕН" - 30-та юбилейна тема

• 29 490
  • 236
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Мойта кокошка броеше дните в последните седмица и нещо, нямаше търпение да тръгне на училище, че се бяхме побъркали у дома двете Mr. Green

Честит празник на именяците, ако има такива  bouquet  bouquet  bouquet

# 16
  • при моите деца .....
Добро утро, любими!

Три дни ще ходя и на двете работни места.... като се прибера подвързвам учебници и тетрадки... с цветни картони - толкова слънчеви и пъстри се получават!
Хубав ден!

# 17
Добро утро момичета.При нас всичкое ок.Гледаме се с децата,пооправяме къщата с мъжо,пренареждам гардероби...абе няма край.Искам да отида някъде за ден -два-без деца и мъж-да почина Crazy Crazy Crazy

# 18
Ей сега се разрових в БГ-мамата и гледам Юбилейна 30 - тема. Хоп и аз. Следя Ви из фейса момичета и затова според мен темичката замря. Пожелавам си успешна нова учебна година, да избутаме младежа и таз година, пък после какво ще го правим един Господ знае.

Ще вали май..................

# 19
.. да избутаме младежа и таз година, пък после какво ще го правим един Господ знае.

Здрасти, Дива. Младежа абитуриент ли ще бъде?

# 20

Да живот и здраве напролет ще е абитуриент!

# 21
  • при моите деца .....
Привет!
При мен седмицата е на педал......
Като класна имам толкова писане.... отделно подготвяме тематични разпределения, работя и по извънкласни форми.... а от 3 дни ходя и в магазина..... Вечер късно подвързвам учебници.... просто Марти е нетърпелива, пък и си е дете, добра ученичка и не мога да й откажа....
Утре планувам след 14 малко разходка, после след училище да се разходим двете....
Объркан пост, но съм уморена... работя от 3 дни по 12 часа и ...
Ще се включа по-подробно в събота.
di.va, успешна година на младежа!
Ели, и тек да кажа, невероятни творби!
Хубава вечер!

# 22
Хелоу!
ди ва и аз те следя из фейса...хахаахаха...новите ти творения гледам с интерес Wink Успех на твоя младеж тази важна година!!!
Бобито, гледай да си крадваш време за себе си- един живот живеем, бе хора Heart Eyes

# 23
  • при моите деца .....
Добро утро, ОВЕНКИ!
Честит празник! bg

Честит първи ден на есента!
Пожелавам да е топла, нежна и красива есента, изпълнена с приятни емоции и добри новини!

Фран,  Hug Този уикенд успях да намери време и за себе си!
Днес ме очаква подготовка на тестове за входно ниво.....
Да съм домакиня и майка, също.
Хубав есенен ден....
Вече ми липсва лятото...

# 24

Кокошинче, талисман, а?  Heart Eyes Joy

# 25
  • гр.Варна
Темата не замря, ами направо умряяяяяяяя.  LaughingМомичета моля утре да ми стискате палчета.Много е важно.Знам ,че е глупаво  Embarassedда се успокоявам така ама като знаеш ,че има хора които мислят за теб в тежък момент , и нянак по-леко ти става на душата.

# 26
Плами стискам за утре  Peace
колкото палци имам всичките стискам за теб.   Hug

# 27
  • София
Пламче, с теб сме  Hug fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 28
  • при моите деца .....
Привет!
Темичката наистина замря  Sad
Плами, стискам палци.
И аз имам нужда от много положителни мисли и стиснати палци.
Миналата седмица оперираха майка.... сега сме в очакване на хистологията.  Praynig
Когато съм в по-добро настроение ще пиша....
Хубава вечер!

# 29
  • София
Боби, прегръщам те и ти изпращам цялата си енергия, сила и желание за здраве  Hug

Общи условия

Активация на акаунт