Отговори
# 585
  • У Диспансера ...♥♥♥
ooooh! Whistling

# 586
ммм ще се разровя после на другия лаптоп там може и да я имам ако дотогава някоя добра душа не я е пуснала  Mr. Green

размазана е ама Хазал ме кефи - вика си ама така ли трябва да застана като умирам  Joy Joy

# 587
От фейса  Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha

# 588
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes Heart Eyes

# 589
  • У Диспансера ...♥♥♥
И ти ли се разрови,аз тая я имам ,ама при мен е малко по-добро качеството  Mr. Green

# 590
И ти ли се разрови,аз тая я имам ,ама при мен е малко по-добро качеството  Mr. Green
ми нямам си друга работа сега  Joy Joy Joy

# 591
  • У Диспансера ...♥♥♥
Их как я е хванал за баджака  Joy Joy Joy Joy

# 592
  • У Диспансера ...♥♥♥
Крачун и Малчо  Joy Joy Joy

# 593
  • У Диспансера ...♥♥♥
На разрових са ся тука,и кви изнамирам Mr. Green

# 594
е тука без подложките отдолу на Хазал са много смешни  Joy той още малко ще я хване за ръка и ще я заведе в детската градина  Joy

# 595
  • в подножието на планината
Джейн, Hug Heart Eyes благодаря за шоколадовата тортичка!  bouquet Ей, най после да се сети някой и за мен... Mr. Green

Много интересно интервю на Чаги...имало е полза от уроците за пред медиите... Laughing

# 596
 Weary Weary Weary

Колкото повече го гледам клипа на Ирка горе, толкова по-тъжно ми става!  newsm45

Музиката, кадрите.... Каква е тая меланхолия дето ме е обзела?!  Embarassed Embarassed Embarassed

И колкото повече гледам Чаатай от началото на АФК до първия епизод на Приливите, толкова повече ми харесва развитието му като актьор! Браво на момчето! Предполагам, и партньорството му с Баръш Фалай ще му е от полза! И от него ще има какво да научи!  Peace

# 597
  • У Диспансера ...♥♥♥
И тая не бях виждала  newsm78

# 598
  • някъде из Врачанско
мили майки радвайте се винаги за децата си, дори когато правят бели  и пакости, никога няма да се червите, а ги насърчавайте да се борят и да носят отговорност за постъпките си, нали и ние сме били някога деца и сме правили бели и пакости, майки на първолаци няма страшно, те децата всичко си знаят и букви  и числа,, на добър час , ще видите че вие повече се вълнувате от тях, пак ще си пишем след утре

# 599
  • У Диспансера ...♥♥♥

Общи условия

Активация на акаунт